Coach Tim Stoffer

Coach Tim Stoffer Reviews

Excellent rating
4.8
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Nickay Willems
Nickay Willems
2023.11.27
Ik probeerde al een tijdje mijn bier buikje weg te werken, en nu is het na 2 maanden samen met Tim Stoffer eindelijk gelukt. Tim Stoffer heb ik ontmoet in de kerk in Biddinghuizen. ik vertelde hem daar dat ik graag een keer wou gaan sporten maar bijna geen motivatie had en toen was hij daar, ik weet het nog wel de magische woorden (IK GA JOU HELPEN) en het is gelukt we gaan nu voor de conditie training! echt de beste personal trainer die ik heb gehad
Advertisement
Owyn Mulder
Owyn Mulder
2023.11.10
Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij Tim gestart met personal training voor boksen, in een half jaar tijd heb ik veel geleerd, hij neemt goed de tijd om alles uit te leggen, is geduldig en weet zodra je techniek niveau toeneemt de lat iedere training hoog te houden waardoor je altijd voldaan je training afsluit en je uitdaging blijft houden. Zeker een aanrader om te leren boksen en zwaar te trainen! Bij twijfel, gewoon een lesje doen!
Reply from Coach Tim Stoffer 2023.11.10
Thanks Owyn!🥊🥊
Linda Bongers
Linda Bongers
2023.11.10
Gemotiveerde coach, met een open en persoonsgerichte houding. Heel prettige bokssessies met Tim. Daarbij is hij flexibel, en is contact laagdrempelig. Fijn voor zowel beginners als al meer gevorderde boksers.
merel stevens
merel stevens
2023.11.08
Ik heb gisteren mijn eerste boks les van Tim gehad. Het was ook mijn allereerste keer boksen, dus het was fijn hoeveel geduld hij had. Hij legde alles fijn rustig uit. Leuke ervaring!
Christiaan Doornbos
Christiaan Doornbos
2023.11.04
Een echte top gozer. Weet hoe je iemand goed kan pushen. En kan erg goede kickboks les geven.
Advertisement
Marianne Verkleij
Marianne Verkleij
2023.11.02
Goede ervaring met als Tim als trainer. Hij heeft veel kennis op het gebied van fitness en weet het hoe en waarom van bepaalde oefeningen heel duidelijk uit te leggen. Dit motiveert mij om door te zetten! Trainingen zijn echt maatwerk en zeker nooit saai! 💪🏻
Jesper van Haarlem
Jesper van Haarlem
2023.11.01
Roemain Schoonderwal
Roemain Schoonderwal
2023.11.01
Tim is een goede coach. Hij heeft mij geholpen met mijn voorbereiding powerlift wedstrijd. Met het programma en de techniek verbetering. Heb ik 45kg op mijn totaal gekregen. En komen nog vele kilo’s bij door de coaching van Tim.
Marco Smit
Marco Smit
2023.11.01
Iedere week krijg ik 2x PT van Tim en bevalt mij heel goed. Nu in +/- 1 jaar tijd bijna 15kg afgevallen.
Advertisement
Patrick Posthuma
Patrick Posthuma
2023.11.01
Top personal trainer leuke gozer en doet het met plezier
K Voll (keetje.v)
K Voll (keetje.v)
2023.11.01
Sebas Tiaan
Sebas Tiaan
2023.11.01
Erg motiverend om met Tim te sporten, lukt me om zo meer kilo's weg te drukken
Suzan Van Norden
Suzan Van Norden
2023.11.01
Tim schrijft altijd mijn schemas, dankzij hem train ik verantwoord en merk ik dat ik elke week sterker wordt
Advertisement
Nemo Vis
Nemo Vis
2023.11.01
Eva Wanjon
Eva Wanjon
2023.11.01
Tim is naar mijn mening de beste coach, hij legt goed uit, helpt goed en met vragen kan je hem altijd een berichtje sturen. Ik vind het erg last om te weten wat ik beste kan eten/drinken om af te vallen en daarmee heeft Tim me ook heel erg geholpen! Dank je Tim 💪🏼
Reply from Coach Tim Stoffer 2023.11.01
Bedankt voor deze mooie woorden! en graag gedaan!
arno de zwaan
arno de zwaan
2023.11.01
laatst een box les met tim gedaan, zeer tevreden over de uitleg die hij gaf en de intensiteit van de training. All round top trainer 🤙🏻