CNT - Network | Webdesign Zwolle Reviews

CNT - Network | Webdesign Zwolle Reviews

5.0

Excellent - based on 9 reviews

cnt-network.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Ruben Stokkink
Ruben Stokkink
2022-10-26
Iemand met de juiste expertise om een geweldige website te bouwen. Super samenwerking!
Advertisement
Jarno Verhees
Jarno Verhees
2022-10-26
Prettige samenwerking en erg tevreden met het resultaat!
Matthijs Keij
Matthijs Keij
2022-08-15
Professioneel, kan goed de wensen van de opdrachtgever vertalen naar het eindproduct
Richard Kimmann
Richard Kimmann
2022-08-08
Thomas in een gedreven, enthousiaste werker. Hij werkt punctueel en is plezierig in de omgang. Farmers4all, Richard Kimmann
Stan T.
Stan T.
2022-08-04
CNT-Network heeft ons erg goed geholpen! Met hun kennis en expertise konden ze onze bedrijfsvisie effectief vertalen in een prachtige website en succesvolle online marketing campagne.
Reply from CNT - Network | Webdesign Zwolle 2022-08-04
Dag Stan, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en bedankt voor de positieve review!
Advertisement
Merlijn Veldman
Merlijn Veldman
2022-07-31
Ontzettend blij met de nieuwe website!! Alles is makkelijk te vinden en het schetst een goed beeld van de sfeer in de groep!
Alicia W.
Alicia W.
2022-07-29
Goede service, expertise en precies wat ik zocht! CNT heeft een top website gebouwd waar ik mee verder kan.
Reply from CNT - Network | Webdesign Zwolle 2022-07-30
Dankjewel Alicia voor de fijne samenwerking!
Martijn DM
Martijn DM
2022-07-29
Echt goed
niels van vilsteren
niels van vilsteren
2022-07-25
CNT Network was een fijne partner om mee samen te werken. Samen gingen we in gesprek over het ontwerp en de opbouw van de website. Doordat ze een goed beeld hadden van onze ideeën en smaak werden we volledig ontzorgt. Het resultaat was verbazingwekkend goed en nu hebben we een site waar we trots op zijn om aan onze klanten te laten zien!
Reply from CNT - Network | Webdesign Zwolle 2022-07-25
Bedankt voor de geweldige samenwerking en de mooie woorden!
Advertisement