cm ujastek

cm ujastek Reviews

Good rating
3.6
54 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (54)
Настя Каращук
Настя Каращук
2024.04.10
Була на обліку вагітності у лікаря Oxana Cozak. Дуже задоволена, на кожному візиті бачила і дізнавалася про розвиток малюка та зміни мого організму.
Edyta Mądra
Edyta Mądra
2024.02.22
Przychodnia Ujastek na kurdwanowie to jest jedna wielka porażka... dość że trzeba dzwonić na ogólna infolnie żeby zarejestrować np dziecko do lekarza na kurdwanow( a w rejestracji w przychodni mają telefon i osoby siedzą tam popijając kawkę herbatkę a mogli by oni bezposrednio rejestrowac )to powiedzą ci ze nie ma lekarza pediatry.. to jest jakaś kpina.. ja rozumiem że ferie i lekarze mogą być na urlopie ale żeby wszystkich w jednym czasie wysłać na urlop??!! Brak jakiej kolwiek organizacji i myślenia w tej przychodni.. totalna porażka. Jesli przeczyta ta opinie ktos z zarzadzajacych to zmiencie ta wasza chorą polityke bo jak tak dalej pojdzie to wszyscy sie od tej przychodni odwroca mimo niektorych świetnych lekarzy... .
Reply from cm ujastek 2024.02.22
Zapraszamy do kontaktu mailowego: reklamacje@ujastek.pl. Szczegółowy opis sytuacji pozwoli nam udzielić wyczerpującej odpowiedzi.
Alesia Rutsevich
Alesia Rutsevich
2024.01.28
Obserwowałem ciążę i urodziłem synka w klinice Ujastek. Jestem niezmiernie wdzięczny za wyjątkową opiekę, jaką otrzymałem w klinice. Od ciepłego powitania przez recepcjonistki po wiedzę specjalistów medycznych, cały zespół wykazał się zaangażowaniem w dobro pacjenta, co wyróżnia tę klinikę. Opieka spersonalizowana, dbałość o szczegóły i autentyczna troska o każdego pacjenta tworzą otoczenie wspierające i opiekuńcze. Zdecydowanie polecam Klinikę Ujastek!
dawid polaczek
dawid polaczek
2024.01.12
najlepsza poradnia w której można sie leczyć bardzo przyjemna rejestracja oraz Panie na recepcji są mega przyjazne i uprzejme Lekarze są kompetętni oraz wiedzą jak pomóc
gryzon gryzon
gryzon gryzon
2023.12.18
Zarejestrowanie się tu do kogokolwiek graniczy z cudem. Po co rejestracja elektroniczną jak dziadostwo nie dziala
Agnieszka Denka
Agnieszka Denka
2023.12.05
Bardzo fajna przychodnia, lekarze są przesympatyczni a na recepcji osoby obsługujące wykazują pełen profesjonalizm. Pani Sandra, na którą ja trafilam to kobieta o wielkim sercu , pełna ciepła i zrozumienia.
Martyna
Martyna
2023.12.05
Paulina
Paulina
2023.11.10
Paula Chorabik
Paula Chorabik
2023.09.29
Termin oczekiwania na wizytę do endokrynologa jest taki długi ponieważ pani doktor cały czas coś wypada. Ani razu mając umówioną wizytę nie miałam okazji przyjść według pierwotnych ustaleń. Za każdym razem kilka dni wcześniej albo nawet w tym samym dniu (jak ostatnio po 7 rano) dzwoni pani z recepcji i informuje mnie, że dr M. będzie nieobecna i że oddzwonią do mnie kiedy ustalą nowe terminy! Chyba mam pecha. Mając wizytę na cito z wykryciem nowotworu złośliwego tarczycy, nie dość, że czekałam kilka miesięcy na wizytę to jeszcze była przekładana dwa razy. Straszne to, człowiek pracuje, płaci na opiekę zdrowia co miesiąc i tak naprawdę nie może z niej skorzystać! Mam też inne zastrzeżenia. Jak już dochodzi w końcu do umówionej wizyty to Pani doktor się spóźnia do pracy. Kiedy już zostałam przyjęta do gabinetu po czasie, to zamiast ze mną porozmawiać doktor musiała wykonać telefon do koleżanki i nie była to ważna sprawa endokrynologiczna. W dalszym przebiegu mojej wizyty, doktor jeszcze między czasie plotkowała z inną doktor przerywając rozmowę ze mną. Jak już doszłyśmy do meritum to pani doktor nie była do końca pewna co do moich wyników i potrzebowała konsultacji z koleżanką do której zadzwoniła i jak już wiedziała co i jak to kontynuowała rozmowę o kocie. Tym sposobem spóźnienie się do pracy pani doktor a potem telefony do koleżanek spowodowały że na korytarzu zebrało się już sporo osób w kolejce. Jestem zniesmaczona, rozczarowana i oburzona, bo ja i inni za to płacimy ! Podsumowując, uważam, ze nie warto tyle czekać do tego lekarza. Brak szacunku dla pacjenta i jego czasu. Po wizycie czuje się niesmak, nie tylko dlatego, że lekarz nie potrafi odpowiedzieć na pytania, ale na sam przebieg rozmowy który jest nieprofesjonalny.
ewa Em
ewa Em
2023.09.18
Pojęcie podstawowa opieka medyczna w tej placówce nie istnieje.Bardzo nie polecam ,pediatra mają zero pacjentów nawet nie raczyła zerknąć na ranę syna ,twierdząc że nie ma o tym wiedzy szok i niedowierzanie .Brak jakiegokolwiek zrozumienia i pomocy .
Seba1979
Seba1979
2023.09.07
Szkoda że nie można już rejestrować się mailowo. Telefonicznie od 7. Czas oczekiwania w moim przypadku to ok 5 min. Także nie jest źle. Bardzo miła obsługa w rejestracji jak również konsultacja lekarska bardzo fachowa.
Marcin Moździerz
Marcin Moździerz
2023.08.24
Reply from cm ujastek 2023.08.25
Dziękujemy za opinię!
Adrian5928
Adrian5928
2023.07.26
Recepcja bezczelna do starszej pani, opryskliwa i jakby pracowała tam za karę
Ewa Maryniak
Ewa Maryniak
2023.07.20
Antonio de Santa Anna
Antonio de Santa Anna
2023.07.16
Bartoss Janko
Bartoss Janko
2023.06.04
Lekarze kompetentni ale dostać sensowny termin to jakiś dramat, jak się człowiek po godzine na sluchawce w końcu dodzwoni to się termin na bilans dziecka za 2msc znajdzie.. Nie daj dziecko się rozchoruje, termin przepada na kolejny miesiąc..
M. H.
M. H.
2023.05.29
Super pediatra :) do lekarzy nie mam zastrzeżeń :) jeśli chodzi o rejestrację to dramat... Dzwonisz od 7.00 15 w kolejce a potem brak miejsc. Często nie informują o zmianie godziny i gdyby człowiek sam na @ nie sprawdził, to nie wiedziałby. Nie każdy siedzi na @ 24/dobę. Jest coś takiego jak tel ;)
Kinga Górak (Kinia)
Kinga Górak (Kinia)
2023.05.25
Little Angel
Little Angel
2023.04.19
Co to za absurd że do internisty rejestrujemy się tylko o 7 (bo później już nie ma miejsc) i tylko na dany dzień bo na jutro muszą być miejsca dla pacjentów, którzy będą chorzy jutro? Zaproponowano nam teleporadę ale na pytanie czy przez telefon lekarz osłucha i zaglądnie do gardła otrzymaliśmy odpowiedź że niestety nie 🤣. Czy najlepszym sposobem na rejestrację jest koczowanie od bladego świtu przed przychodnią? Gwiazdka za rejestrację. Nie za poziom usług medycznych.
Michał0rttt6 Sobkowicz
Michał0rttt6 Sobkowicz
2023.04.19
Dramat Pani z infolinii z ujastku nie chętna na jaką kolwiek pomoc, mówi że od 3 dni jak chce się zarejestrować do lekarza że nie ma miejsca nic się nie da załatwić. Bardzo słaba obsługa.