CLUELLE Opinie

CLUELLE Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 26

cluelle.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (25)
Katarzyna Nowak
Katarzyna Nowak
2023-12-31
Przychodzę do salonu od 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Piękne miejsce, super efekty, profesjonalne podejście. Szczerze polecam!
Odpowiedz z CLUELLE 2023-12-31
Serdecznie dziękujemy za opinię Pani Kasiu!:)
Advertisement
Natalia Róża
Natalia Róża
2023-12-21
Polecam, a to kilka argumentów za: 1. Piękny salon 2. Pani Agata jest bardzo profesjonalna. Przeprowadziła dokładny wywiad przed zabiegiem. Po kolei opowiadała o wszystkich etapach. W każdym zdaniu czułam ogrom wiedzy i zaangażowanie. W efekcie dostałam profesjonalną usługę w bardzo miłej atmosferze. 3. Kosmetyki dostępne na miejscu. Więc po zabiegu można od razu wdrożyć zaleconą pielęgnację. 4. Parking przed budynkiem. Godzina bezpłatna
Odpowiedz z CLUELLE 2023-12-21
Bardzo nam miło!🙏 Do zobaczenia na kolejnych zabiegach!:)
Aleksandra Kloza
Aleksandra Kloza
2023-12-19
Z całego serca polecam panią Agatę, to profesjonalistka jakich mało. Pani Agata dobiera każdy zabieg indywidualnie, pracuje na profesjonalnym, sprawdzonym sprzęcie i najwyższej jakości kosmetykach, a to w połączeniu z wiedzą daje świetny efekt i na twarzy i na ciele klientów odwiedzających Cluelle Estetica. Polecam, ja juz nie szukam innego miejsca, tylko wracam i oddaje się w ręce Pani Agaty bo w pełni jej ufam ;)
Odpowiedz z CLUELLE 2023-12-19
Pani Olu, serdecznie dziękujemy:) zawsze nam miło gdy odwiedza Pani nasz salon:))
Magdalena Anisienia
Magdalena Anisienia
2023-10-01
Robiłam już wiele zabiegów w salonie Cluelle Estetica i za każdym razem wychodzę bardzo zrelaksowana i zaopiekowana. Pani Agata jest bardzo dokładną, sympatyczną i kompetentną osobą, co więcej zawsze podpowie co zrobić w domu aby poprawić stan mojej skóry i te porady bardzo się sprawdzają. Z całego serca polecam salon i panią Agatę.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-10-03
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią:) bardzo nam miło!:)
Marcin Firgon
Marcin Firgon
2023-10-01
Korzystam z usług salonu od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony z wyglądu mojej skóry. Serdecznie polecam to miejsce :)
Odpowiedz z CLUELLE 2023-10-01
Bardzo nam miło!:))
Advertisement
Ewelina Marsonet
Ewelina Marsonet
2023-09-26
Polecam z całego serca zabiegi na twarz w gabinecie Cluelle Estetica! Pani Agata to profesjonalistka, która indywidualnie podchodzi do każdego klienta dobierając zabieg oraz kosmetyki odpowiednio do rodzaju cery. Przed zabiegiem zbierany jest szczegółowy wywiad. Każdy poczuje się zaopiekowany i totalnie zrelaksowany podczas wizyty.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-26
Dziękujemy Pani Ewelino za wspaniałą opinię:) Do zobaczenia na kolejnych zabiegach!:)
Monika Ch (MonikkaChx)
Monika Ch (MonikkaChx)
2023-09-25
Polecam z całego serca Cluelle Estetica i Panią Agatę, która uratowała moją wysuszoną, przemęczoną i zniszczoną od stresu buzie! Zabiegi mezoterapii oraz stumulatory tkankowe zdziałaly cuda!! Jestem ogromnie wdzięczna :)! Podobnie zabieg mezoterapii na skórę głowy, dzięki czemu włosy przestały wypadać, a pojawiły się nowe baby hair ❤️ :)
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-25
Dziękujemy serdecznie za przemiłą opinię:) Regularność zabiegowa oraz Pani sumienna pielęgnacja domowa przyniosły niesamowite rezultaty, praca z takimi klientkami to czysta przyjemność:)
Kasia W
Kasia W
2023-09-19
Wspaniałe miejsce z cudowną energią! Oddać się w profesjonalne ręce Pani Agaty to sama przyjemność i świetne efekty, z całego serca polecam :)
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-19
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię:))
Izabela Jaskólska
Izabela Jaskólska
2023-09-18
Bardzo polecam stymulatory tkankowe! P. Agata super doradza i dobiera odpowiedni zabieg do cery! Stymulatory tkankowe sprawiły ze miałam bardzo piękna cerę. Polecam
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-18
Serdecznie dziękujemy za opinię:) Stymulatory tkankowe robią cuda na twarzy:))
Advertisement
sybza 9090
sybza 9090
2023-09-14
Serdecznie polecam! Moja cera zawsze była problematyczna z niedoskonałościami, ale zabiegi oraz pielęgnacja wprowadzona przez Panią Agatę zaczyna przynosić super efekty 😊 cera zaczyna być świetlista, przebarwienia znikają i w końcu nie mam problemów z nawilżeniem. Bardzo polecam to miejsce i Panią Agatę - kompetentna i profesjonalna osoba. Świetny gabinet!
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-14
Pani Sylwio, bardzo nam miło:) Rzeczywiście pięknie wyprowadziłyśmy cerę na prostą, ale efekty nie byłyby tak spektakularne gdyby nie stosowała się Pani do zaleconej pielęgnacji domowej:)
Magdalena Dudzik
Magdalena Dudzik
2023-09-13
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu Asiaticpeel, moja twarz jest teraz delikatniejsza, odświeżona i gładsza. W gabinecie panuje przyjemna atmosfera, a Pani Agata jest przemiłą i profesjonalną osobą, dzieki czemu dobrze dobiera preparaty na dany rodzaj cery/problemu, a klient czuje się zaopiekowany i zrelaksowany. Z calego serca polecam!
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-13
Dziękujemy serdecznie!:) Tak piękna opinia motywuje nas do dalszego rozwoju :)
Karolina Nowicka
Karolina Nowicka
2023-09-08
Bardzo polecam! Byłam na kilku różnych zabiegach i po każdym zaobserwowałam pozytywne rezultaty. To miejsce, w którym mam pewność, że zostanę potraktowana indywidualnie i z otwartością na moje pytania :)
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-08
Dziękujemy serdecznie:) serdecznie zapraszamy na kolejne zabiegi!:)
Filip Turowski
Filip Turowski
2023-09-05
Rewelacyjne miejsce. Poziom obsługi, poczucie ugoszczenia, standard gabinetu - wszystko bez zastrzeżeń. Natomiast największy plusem był wywiad i konsultacja przed zabiegiem (świetnym zresztą - LiftPeel Lifting) - jeszcze nigdy nie porozmawiano ze mną tak długo i szczegółowo, przekazując mnóstwo wskazówek i rekomendacji dot. domowej pielęgnacji.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-09-05
Serdecznie dziękujemy za przemiłą opinię:) Do zobaczenia na kolejnym zabiegu!☺️
Advertisement
Firgon Nieruchomości
Firgon Nieruchomości
2023-08-01
Jestem bardzo zadowolony z wizyty w salonie. To miejsce spełnia moje oczekiwania. Pani Agata jest Piękną kobietą na poziomie i od samego początku sprawiała, że czułem się komfortowo i przyjemnie. Moja wizyta skupiała się na zabiegach pielęgnacyjnych, które zostały wykonane z precyzją i za pomocą najwyższej jakości produktów. Efekty były widoczne po kilku dniach, a moja cera wygląda teraz znacznie lepiej. Polecam Cluelle Estetica wszystkim to miejsce, w którym dbałość o klienta i pasja do swojej pracy są najważniejsze, a efekty mówią same za siebie. Wrócę tu z pewnością…
Odpowiedz z CLUELLE 2023-08-10
Serdecznie dziękujemy za bardzo miłą opinię:) widzimy się niebawem na kolejnej wizycie!:)
Kasia Mac
Kasia Mac
2023-07-30
Szczerze polecam, jest to miejsce do którego na pewno będę wracać. Przede wszystkim duża wiedza, a co za tym idzie pomoc w doborze odpowiednich zabiegów pod potrzeby klienta. Dzięki temu naprawdę widać efekty na mojej skórze, a to sprawia, że czuję, że w końcu znalazlam miejsce, gdzie wykonywane zabiegi naprawdę mają sens.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-07-30
Pani Kasiu, serdecznie dziękujemy za opinię:) Zgadzamy się, zę widać dużą różnicę na Pani skórze i nie możemy się doczekać kolejnych postępów:) widzimy się na zabiegach!:)
Oskar Oski
Oskar Oski
2023-07-22
Super! Mega atmosfera :) Pani Agata to cudowna kontaktowa osoba. Na bieżąco mnie informowała co w danej chwili robi i co ta czynność spowoduje. Jeszcze nigdy nie miałem zabiegu w takiej super atmosferze. :D
Odpowiedz z CLUELLE 2023-07-22
Panie Oskarze, serdecznie dziękujemy za opinię i niebawem widzimy się na kolejnej wizycie!:)
Łukasz Siwiec
Łukasz Siwiec
2023-05-25
Miejsce warte polecenia. Przede wszystkim na wyróżnienie zasługuje podejście pani Agaty (właścicielki) do klienta. Zabieg poprzedza długa i wnikliwa rozmowa o problemach i nawykach pielęgnacyjnych klienta. Można w bezstresowej atmosferze porozmawiać o możliwościach i efektach jakie dają poszczególne zabiegi. Nie ma też poczucia pośpiechu, wszystko odbywa się w duchu slow - co jest bardzo dobre, zważywszy na tempo życia. Sam zabieg został przeprowadzony bardzo dokładnie i skrupulatnie. Pani Agata na bierząco opowiadała co aktualnie robi i kontrolowała czy np pieczenie skory nie jest za duże. Po zabiegu bardzo dobry kontakt oraz pytanie kontrolne czy wszystko idzie zgodnie z planem ;) Generalnie bardzo polecam, również dla mężczyzn którzy chcą zadbać o swoją skórę.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-05-25
Panie Łukaszu, serdecznie dziękujemy za przemiłą opinię oraz zapraszamy do korzystania z usług gabinetu :)
Advertisement
Ula DOR
Ula DOR
2023-04-10
Jestem usatysfakcjonowana efektami. Stymulatory tkankowe przerosły moje oczekiwania. Pani kosmetolog bardzo miła i pomocna
Odpowiedz z CLUELLE 2023-04-10
Dziekujemy :)
RosPat (BearTeamPL)
RosPat (BearTeamPL)
2023-03-13
Znakomite miejsce . Profesjonalne podejście . Polecam każdemu do skorzystania.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-03-13
Dziękujemy serdecznie, bardzo nam miło :)
Monika Gurynowicz
Monika Gurynowicz
2023-02-16
Korzystałam kilkakrotnie z masażu, najbardziej podobał mi sie intuicyjny. Pełny relaks i odprężenie. Polecam serdecznie.
Odpowiedz z CLUELLE 2023-02-16
Dziękujemy serdecznie 🥰