Clinicana Reviews

Clinicana Reviews

4.9

Excellent - based on 1131 reviews

clinicana.com/ro
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (28)
Jamie goody
2024-02-14
My experience with clinicana The whole experience with Clinicana was amazing from start to finish. Ecem was so helpful, she made me feel so comfortable as I was quite nervous before hand. The doctors were very professional and didn’t hurt as much as I thought it would. The aftercare has been so good. Answering any questions and concerns I had. I still have a long way to go but I am very pleased with the results so far. I would definitely recommend Clinicana to anyone who is thinking of having a hair transplant
Ana Threadgold
Ana Threadgold
2024-02-13
Buna ziua interventia sa facut in octombrie 2023 a trecut 4 luni dupa interventie primele rezultate multumesc Clinicana🧿🧿👍👍👍
Coco Andra
Coco Andra
2024-02-13
Salutare am facut implantulde par la clinicana octombrie 2023 primele rezultate recomand👍👍👍🧿🧿
Morad 11
2023-11-16
My awful hair transplant’s experience at Clinicana Hair Transplant Istanbul Hello, I am 10 months post hair transplant which was done at CLINICANA HAIR TRANSPLANT in Istanbul. 1. They damaged my donor area by an aggressive hair follicles extracting from the donor area (overharvesting) which leaves me with visible scars in my donor area as you can see from the photos I attached in RealSelf: “Awful results - damaged my donor area and left me with visible scars- RealSelf” 2. A low hair density in the transplanted area. They claimed that 3400 GRAFTS were transplanted and in fact not more than 1000 GRAFTS grew (you can decide by yourself with the photos before and after i attached to this review). 3. asymmetrical hair transplant (one side has more hair density than other side in the frontal area) which make my hairstyle very difficult!! 4. asymmetrical hairline. 5. The hair transplant surgery was done by two technicians. The doctor came to the surgery room for 1 MIN EXACTLY and after that he went out. 6. I saw the technicians at the end of the surgery using small pencils to transplant the hair follicles. these pencils were DHI hair transplant technique’s pencils. Although in the examination we agreed that the technique that will be used for me is FUE hair transplant and NOT “DHI technique”. I talked with Mr. Eyad after the surgery about that and he denied that they used DHI pencils in my surgery and told me that these technicians even don’t know how to use this technique!! although i saw them using them in my eyes, I SWEAR!! they will keep lying (especially Mr. Eyad) and will tell you to wait until 1 year post surgery “Blah blah” as they did with other patients. I am planning now to make a second hair transplant surgery to try to fix the damage they did for me, it will be very difficult because they destroy my donor bank and now i MUST do it with professional hands. My review will be everywhere in the Web, because i want that everyone who is interested to have a hair transplant at CLINICANA to read my review before he make a decision, in order not to be a VICTIM OF TRUST like me !!!! Thanks for reading and don’t hesitate to contact me for more details about my experience.
AM
AM
2023-11-13
Clinicana the place to go without question From start to finish Clinicana did exactly what they said they were going to do Coming from the US I was a bit nervous about the unknown.. Once I arrived everything that was explained and expressed that would happen did .. I am 4 days post op and I am extremely happy .. ECEM was my translator and was exceptional with help and knowledge along the way .. The whole team was professional and determined to help me feel comfortable the whole way
Gabriel Bodnariu
Gabriel Bodnariu
2023-08-04
Ma numesc Gabriel si sunt din Timisoara ,acum 3 zile in urma am efectuat implantul de par la Clinicana si sunt foarte impresionat de cat de bine au mers toate ca pe roate! Multumesc menegerului clinicana din Romania Diana care m-a pus in conctact cu ei si a fost alaturi de mine cu informatii si ghidaj prin tot parcursul calatoriei mele si dupa, mii de multumiri translatorului Ercan fara de care era dificil sa ma descurc singur. El a fost alaturi de mine in clinica de la inceput , in timpul operatiei de implant si pana la sfarsit cu informatii , suport si mult ajutor! :) Imantul meu de 4000 de fire a decurs repede si fara nici o durere( aproape am adormit de 2 ori in timpul operatiei) :)) Cat despre pachetul Vip ce il ofera Clinicana cred ca sunt cei mai tari din Istanbul! Motivul e locatia clinici cat si a hotelului la 2 min distanta de centrul square Tasim ( inima istanbulului) cat si serviciul gratuit de transport gen shuttle car" de la hotel in centru si inapoi , hotel / clinicana, masini noi si curate , transpot Vip atat de la aeroport cat si restul ! :) Hotelul foarte luxuros si micul de jun oferit a fost generos si gustos! 😊 Imi pare rau ca nu am apucat sa inot in piscina ce o are hotelul jos in subsol / saune etc.. am fost sa o vad totusi , arata fantastic! 🤗 Astept cu nerabdare sa vin la clinicana si la anul sa imi fac implant si in zona 4 ( coroana) . Multumesc doctorului din clinicana care s-a ocupat de mine cat si asistentelor dragute care au avut grija de mine ca un bebelus 😁😅🤗
Viki Vlad
Viki Vlad
2022-10-16
Prietenul meu, după foarte multe căutări, a ales Clinicana, și a făcut cea mai bună alegere. Am fost întâmpinați de translatorul Erjan care este o persoană foarte amabilă și foarte implicată, care vă stă la dispoziție și vă ajută cu tot ce este nevoie și in afara programului. Vă recomand Clinicana cu mare încredere.
Sorin DUKA
Sorin DUKA
2022-09-29
A avut o cunoștință care a făcut o operație și a fost foarte ok până acum.asteptam să treacă timpul sa vedem și rezultatele.personalul f.ok
Aya Ah Aya
Aya Ah Aya
2022-08-02
A fost o experiența minunata! Personal profesionist , am fost intr o strânsă legătura cu cei de acolo, ne au răspuns la fiecare întrebare , au foat răbdători și calmi! Recomand tuturor sa mergeți !
Andrei Marcu
Andrei Marcu
2022-05-18
Mulțumesc lui Erkan pentru grija. Totul a fost clar, pregătire exemplara, așteptăm rezultatele de la transplant peste un an.
adi adi
adi adi
2022-04-26
Multumesc echipa clinicana a fost o operație ușoară și fără durere. Multumesc lui ERCAN, tranzlatorul roman, un baiat foarte implicat și de care ai mare nevoie în clinica. Apelați cu încredere.
Reply from Clinicana 2022-04-26
Buna ziua, Va multumim pentru apreciere si pentru increderea acordata clinicii noastre. Numai bine
Florin Pintilie
Florin Pintilie
2022-03-17
Recomand cu mare încredere Clinicana. Am fost in Istanbul pentru implant de păr, totul a decurs perfect, servicii de calitate, transfer,hotel, spital etc.. deci recomand cu mare încredere 👍
Calin Dume
Calin Dume
2022-03-02
Am 2 săptămâni de la intervenție. Sunt mulțumit de colaborarea cu clinica din Turcia și cu reprezentanta din România. Am primit răspunsuri la toate întrebările și totul a fost așa cum am fost informat la început. Recomand
Antonio Balea
Antonio Balea
2022-03-02
Buna ziua! Recomand cu toata increderea Clinicana pentru profesionalism si seriozitate. De cum am ajuns in Turcia la hotel am fost primit foarte bine, personalul foarte amabil iar totul a decurs foarte bine.
Stefan Olaru
Stefan Olaru
2021-11-17
Just a short Thank you note to the Clinicana Team who took care of me on 1st of Nov. I am very happy with the outcome so far, fast recovery, promising results. True professionals. High standards, just like Acibadem. Special thanks to Mrs. Diana Tamas, who took care of everything around this intervention for me, setting my expectations and exceeding them with her care and kind support. Really appreciate your energy and empathy, together with the very useful information you have shared. It made this medical act pass very easily for me. Thanks again and best wishes! Super recommended 👍👍👍
Marius Sabou
Marius Sabou
2021-11-16
Profesionalism si oameni cu bun simt. Legat de interventie, dureroasa anestezia iar perioada de recuperare putin incomoda( 10 zile). Revin cu un review dupa un timp cu rezultatul final. Recomand
Mihai Mihalache
Mihai Mihalache
2021-11-16
Va salut, recomand cu toata increderea Clinicana, servicii de 5 stele la un pret foarte bun. Atat personalul hotelului cat si cel de la spital au fost foarte amabili si au dat dovada de profesionalism. O experienta de neuitat intr un mediu prielnic. De la primul contact cu acestia am stiut ca ei sunt alesii. Multumesc Clinicana pentru serviciile oferite si seriozitatea de care au dat dovada!!!
Alex C.M.
Alex C.M.
2021-11-16
Mi-am făcut transplantul în acest an, 2 noiembrie la Clinicana Implant de Păr. Linia părului se retrăgea și pierdea puțin din partea de sus a capului. Dupa indelungi cercetari pe internet si mii de review-uri citite am ales sa contactez aceasta clinica. Am inceput sa colaborez pe whatsapp cu Doamna Diana Tamas, de la care am primit absolut toate informatiile. Scriu această recenzie acum dupa 2 saptamini de la procedură și sunt foarte mulțumit de rezultat. Chiar dacă durează până la 18 luni pentru ca toate firele de păr transplantate să crească, sunt foarte mulțumit de aspectul în acest moment. În sfârșit am din nou părul plin și arată natural și normal. Recomand cu caldura aceasta clinica oricui are probleme cu caderea parului. Nu vei fi dezamăgit. Personalul lor și întreaga echipă sunt foarte prietenoase, profesioniste și politicoase.Clinica este super moderna, 5 stele nu sunt de ajuns.. Hotelul în care am stat „Naz City 🌟🌟🌟🌟din Istanbul ,3 minute distanta de clinica” care este inclus în pachetul pe care l-ați plăti este ca un palat. De asemenea, primești de la ei un șofer care te duce de la aeroport la hotel. De la hotel la clinică și înapoi și, în sfârșit, din nou la aeroport. Aceasta este o experiență plăcută cu all inclusive pe care am avut-o în Turcia.O sa revin peste cateva luni cu informatii si poze cu rezultatul final. Nu cred ca o sa gasiti alta clinica cu un asa raport calitate pret in alta parte. Va multumesc Doamna Diana, va multumesc Clinicana!Nu există un singur lucru de plâns dacă trebuie. Mulțumesc mult! :)
iulian iancu
iulian iancu
2021-02-25
Va salut, doresc sa las acest review in semn de multumire pentru profesionalismul de care ati dat dovada Clinicana, in special mii de multumiri Doamnei Diana Tamas pentru tot suportul si grija pe care mi le-ati oferit pe tot parcursul acestei experiente! Dupa indelungi cercetari pe internet si mii de review-uri citite am ales sa contactez aceasta clinica. Am inceput sa colaborez pe whatsapp cu Doamna Diana Tamas, de la care am primit absolut toate informatiile de care am avut nevoie sa ma hotarasc sa plec in Turcia. Pe data de 14 feb 2021 am ajuns in Istanbul, pe 16 feb am avut interventia. Toate serviciile sunt la superlativ, 5 stele nu sunt de ajuns. Am fost asteptat la aeroport, condus la hotel, hotelul este de 4 stele dar se ofera o atentie marita clientilor Clinicana, hotelul fiind la 3 minute distanta de clinica. Clinica este super moderna, 5 stele nu sunt de ajuns. Momentan sunt la 9 zile distanta de la interventie si totul decurge ca la carte. O sa revin peste cateva luni cu informatii si poze cu rezultatul final. Nu cred ca o sa gasiti alta clinica cu un asa raport calitate pret in alta parte. Va multumesc Doamna Diana, va multumesc Clinicana!
Dorian Beltoschi
Dorian Beltoschi
2020-02-25
Vă salut, pentru cine dorește un implant de păr vă recomand cu toată încrederea clinicana, merită mai mult de 5 stele. Eu locuiesc în Italia și de mult vroiam să-mi fac implant de păr, și căutând pe google printre multe clinici care mi le dădea pe google m-am oprit la clinicana, și i-am trimis un e-mail și a doua zi m-a contactat o Doamnă drăguță care mi-a explicat toți pași care sunt de făcut pentru a merge la Istanbul pentru implant, și o dată ajuns la Istanbul m-a așteptat un șofer de la clinică care m-a luat și m-a dus la clinică pt analize, și apoi la un hotel de 5 stele foarte frumos cu piscina cu sală de sport, saune , și a doua zi de la hotel m-au dus iarăși la clinică pentru implant, mi-au pus 3800 de grefe și operația a durat 6 ore, am rămas foarte impresionat de clinica de acolo au o clinica nouă foarte frumoasă, și cu personal de profesioniști foarte bine organizat și punctuali, au traducători în diferite limbi mi-au adus rapid un traducător, tot personalul de la clinică sunt foarte respectuoși sau comportat foarte frumos și gentil și fac o treaba extraordinară, am rămas cu o impresie foarte bună despre clinicana și o recomand la toată lumea, eu dacă aș mai face o dată implant tot la clinicana o să mi-l fac.