CLINICA PĂRULUI

CLINICA PĂRULUI Reviews

Good rating
4.3
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Big Illy
Big Illy
2024.01.30
Nu au loc de parcare ! Dacă parchezi pe unul din locurile din fața, poți să te vezi cu mașina ridicată de poliție !
Alexandru Gurita
Alexandru Gurita
2023.12.16
Dragos Tache
Dragos Tache
2023.07.22
Dr Stana este un medic cu adevarat profesionist care se recomanda prin rezultate nu prin reclama agresiva. Tehnica manuala FUE si tratamentele regenerative inseamna ca un transplant este dublat de stabilizarea caderii in zonele inca neafectate de alopecie si nu implantarea unei cifre record de grafturi (cum se mai practica prin Turcia). Clinica arata impecabil, igiena este o obsesie acolo (cum ar trebui sa fie) personalul medical este comunicativ si are mare grija de pacienti pe parcursul interventiilor. Sfaturile post-interventie au fost clare si prompte si eu am fost foarte multumit de intreaga experienta de tratament si interventie.
Valentin Hasan
Valentin Hasan
2023.01.10
Profesionalism!
Daniel Vastea
Daniel Vastea
2022.10.28
Receptie groaznică , am ajuns cu 20 minute mai devreme de ora programarii si ne a dat afara, in loc sa ne invite in sala de asteptare ,avand in vedere ca am batut drumul de la Bucuresti,o doamna in varsta care nu are idee cum trebuie sa te comporti cu ,clientii care calca pragul clinicii pentru prima data ! Locatie Jalnica , intr un cartier similar Militari Rezidence (pentru cunoscatori), fara locuri de parcare! JALNIC!
Constantin Ana
Constantin Ana
2022.09.11
Recomand cu placere aceasta clinica. Atat eu cat si parintii mei suntem foarte multumiti de rezultate. Doamna doctor a dat mereu dovada de foarte mult profesionalism, este foarte rabdatoare si ambila. Clinica are un aspect ireprosabil. Eu vin din Franta pentru tratamentele estetice facute de doamna doctora. Dupa prima sedinta fata mea arata cu minim 5 ani mai tanara. Parintii mei au facut implant de par, PRP, mezoterapie si rezultatele sunt uimitoare.
Alexandru-Dan Balan
Alexandru-Dan Balan
2022.08.08
E experienta minunata alaturi de un colectiv profesionist! Recomand cu incredere!
Krzysztof Mlodecki
Krzysztof Mlodecki
2022.08.07
I had 2 procedures in Amsterdam and when dr Stana opened her new clinic in Romenia I knew I would go there for sure. Everything was organised just perfectly - a driver picked me up from the airport and brought to the pre-booked hotel. On the day of the procedure a nurse picked me up and walked to the clinic. The clinic is very nice and clean - looks much better then the one in Amsterdam. They pay a lot of attention to make their clients feel comfortabel. During the procedure they really take their time - which is good because you want to have it doen it right! You get a proper lunch as well! On the day of departure a driver awaited me at the lobby and made sure I’ll catch my flight back home. There is definitely good value for money. You get all the attention you need and as I already know from previous procedures - dr Stana has mastered hair transplantation procedure. So if you want to to get hair transpalntation - just go there. I don’t think there is a better place!
clinica parului medisch
clinica parului medisch
2022.06.09
Zamfir Stefan-Lucian
Zamfir Stefan-Lucian
2021.09.12
Florin Gheorghiu
Florin Gheorghiu
2021.07.19
O experienta de cinci stele, o echipa minunata de profesioniști și servicii pe măsură! Un loc în care, dacă va doriți, chiar puteți admira marea și de unde veți pleca mai încrezători, mai relaxati!
Octavian Dobrescu
Octavian Dobrescu
2021.06.22
Va recomanda cu toată încrederea sa mergeți la aceasta clinica. Datorita lor mi am recăpătat parul și încrederea în sine. Adevărați profesionisti și felicitări dr. Stefania.
Easy Software Solutions
Easy Software Solutions
2020.03.04
Profesionalismul si Experienta ii reprezinta! Recomand cu caldura!
Daniela Stelea
Daniela Stelea
2019.11.18