Cleanlifebaby

Cleanlifebaby Opinie

Opinie Doskonały
4.9
206 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (206)
Андрей Жуковец
Андрей Жуковец
2024.02.01
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2024.02.02
Dear Андрей, thank you for your positive feedback. We are glad to know you had a great experience. Your support means a lot to us. Looking forward to serving you again!
Kristina Kutasova
Kristina Kutasova
2024.01.23
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2024.01.23
Dear Kristina, Thank you for leaving us a review. We're thrilled to know you had a great experience with us. We look forward to continuing to serve you. Best Regards, Your Assistance Team
Dominika Franczyk
Dominika Franczyk
2024.01.05
Jestem bardzo zadowolona z czyszczenia podwójnego wózka oraz podwójnej przyczepki rowerowej. A były bardzo brudne, nie sądziłam że zabrudzenia zejdą. Wyglądają jak nowe! Bardzo polecam!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2024.01.06
Dziękujemy za pozytywną opinię, Dominika! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych klientów.
Sebastian Noworol
Sebastian Noworol
2023.12.04
Usługa jak najbardziej na plus. Pan bardzo sympatyczny, dokładny i na pewno będziemy korzystać jeszcze nie raz :)
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.12.05
Dziękujemy za miłe słowa, Sebastianie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej usługi. Z niecierpliwością czekamy na kolejną współpracę!
Paula Olszewska
Paula Olszewska
2023.12.04
Serdecznie polecam czyszczenie kanapy! Bardzo miła obsługa i szybka :) a kanapa wyglada jak nowa :)!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.12.05
Dziękujemy za przemiły komentarz, Paula! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Zawsze staramy się dostarczyć najlepszą pracę. Do zobaczenia wkrótce!
Liana
Liana
2023.12.03
Спасибо 🔥🔥🔥 , заказывали чистку стульев , в этот же день приехали и все оперативно сделали и недорого!! Стулья никогда такими чистыми не были
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.12.03
Дорогая Лиана, мы очень рады, что Вам понравилась наша работа! Спасибо за положительный отзыв. Мы всегда рады помочь!
Patrycja W.
Patrycja W.
2023.12.01
Bardzo polecam! Wózek super wyczyszczony, profesjonalna obsługa!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.12.02
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Patrycja! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi. Do zobaczenia ponownie!
Дарья Оселедько
Дарья Оселедько
2023.11.28
Не один раз орендуємо візок) дуже подобається, також зручно , що є доставка візка 👍 рекомендую
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.28
Дякуємо, Дар'я! Ми раді, що вам подобається наш сервіс і доставка. Чекаємо на вас знову!
jooooanka
jooooanka
2023.11.24
Po przetestowaniu ok 10 firm z Warszawy, Clean Life jest bez wątpliwości najlepsza na jaką trafiliśmy. Jako jedyni poradzili sobie z przykrym zapachem i plamami na kanapie. Szybkie terminy, sympatyczna ekipa. Polecam z całego ❤️
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.24
Dziękujemy Ci, jooooanka, za tak cudowne słowa! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zawsze staramy się zapewniać jak najlepszą obsługę naszym klientom. Czekamy na Ciebie w przyszłości!
Kinga Tyszko
Kinga Tyszko
2023.11.21
Usługa prania wózka dziecięcego 2 w 1 wykonana bardzo starannie, efekt przeszedł moje oczekiwania. Bardzo polecam. Będziemy korzystać z usług tej firmy. Na plus również miła obsługa.
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.20
Dziękujemy za pozytywną opinię, Kingo. Cieszymy się, że usługa spełniła Pani oczekiwania. Serdecznie zapraszamy do dalszej współpracy!
Jakub Z
Jakub Z
2023.11.18
Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i usługi:) wózek po praniu i usuwaniu pieśni wyglądał jak nowy. Serdecznie polecam!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.20
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Jakubie! Jest nam niezmiernie miło, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję, że do zobaczenia ponownie!
Katarzyna Maria
Katarzyna Maria
2023.11.17
Bardzo szybka i sprawna realizacja, miła obsługa, bezproblemowy kontakt - korzystaliśmy już kilka razy i polecamy!!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.20
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Katarzyna! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi. Do zobaczenia ponownie!
Алеся Погодина
Алеся Погодина
2023.11.17
Все супер
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.20
Дорогая Алеся, спасибо за Ваш отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны нашим сервисом. Надеемся видеть Вас снова!
Kristina W
Kristina W
2023.11.03
I wish I took before and after pictures. We have two kids just imagine the stains 😅. He revived my two sofas. He did a great job with my carpet too and was upfront in telling me that one of the stains might not come out. He spoke great English and payment was easy with Apple Pay would recommend.
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.11.03
Dear Kristina, thank you for your kind words. We're delighted to hear about your satisfaction with our sofa and carpet cleaning services. Your recommendation means the world to us!
Sokolova Anastasiia
Sokolova Anastasiia
2023.10.06
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Пользуюсь услугой уже не первый раз. Все качественно!!!
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.10.07
Спасибо, Анастасия! Мы очень рады, что вам нравятся наши услуги. Надеемся на долгосрочное сотрудничество!
Rostyslav HAIDUKOV
Rostyslav HAIDUKOV
2023.10.05
Nice and quick service
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.10.07
Dear Rostyslav, thank you for your kind words! We're thrilled to hear that you enjoyed our service and found it swift. Your satisfaction is our top priority.
Rafał Piasecki
Rafał Piasecki
2023.09.28
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Super! Pełen profesjonalizm. Dwa razy korzystaliśmy raz: pranie wózka dwa fotelika jedno i drugie jakby było nowe że sklepu
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.09.30
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Rafał! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Do zobaczenia ponownie!
Paula Frąckiewicz
Paula Frąckiewicz
2023.07.28
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Jestem zachwycona. Wózek wyglada jak nowy, a wielokrotnie próbowałam wyczyścić go sama, bezskutecznie. Usługa wykonana expresowo. Bardzo polecam. Będziemy korzystać z usług tej firmy. Na plus również obsługa.
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.09.21
Dziękujemy za recenzję, Paula! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Staramy się zawsze zapewniać najlepszą jakość i obsługę. Do zobaczenia w przyszłości!
Iryna Pankova
Iryna Pankova
2023.07.15
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Мастер молодец! Почистил все быстро и качественно со всех сторон, вежливый. Надо ему выплатить премию, тк фактически прорекламировал еще одну услугу, о существовании которой я не знала.
Odpowiedz z Cleanlifebaby 2023.07.15
Bardzo dziękuję za opinię!
Bartosz Angulski
Bartosz Angulski
2023.07.05