Cityaddress

Cityaddress Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Martin Borch
Martin Borch
2023.03.22
Jeg har brugt Cityaddress som kontorhotel siden sensommeren 2022. Udover at være konkurrencedygtig på prisen, så har jeg oplevet en enestående god service. Altid hurtige svar og hurtig hjælp. Virksomheden kan varmt anbefales.
Tobias Juhl Thorup
Tobias Juhl Thorup
2021.01.15
Billigt og super service. Cityadress.dk lever helt igennem op til forventningerne, og jeg kan varmt anbefale at bruge denne service.
Jonas Raal
Jonas Raal
2021.01.14
Fantastisk koncept. Billig parkeringsløsning i firmaet.
Justin Mulligan
Justin Mulligan
2021.01.14
Great service!!
Frederik Gade Jørgensen
Frederik Gade Jørgensen
2021.01.13
Cityaddress kan anbefales Cityaddress kan anbefales. Billigere end alternativerne og bekvemt. Modtager posten helt som beskrevet på hjemmesiden.
Prasad Manogaran
Prasad Manogaran
2021.01.13
Cityadress er nemt og enkelt. Service niveauet er i top, og de er gode til at svare på spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale cityadress.
Søren Platz
Søren Platz
2021.01.13
Nemt og bekvemt✔️✔️📥📤
Troels Bastholm
Troels Bastholm
2021.01.13
Genialt koncept. Jeg arbejder som freelance konsulent. Og det er super, at jeg kan vise en prof central adresse på mit website.
Prasad Manogaran
Prasad Manogaran
2021.01.13
recommends
Cityadress er nemt og enkelt. Service niveauet er i top, og de er gode til at svare på spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale cityadress.
Søren Platz
Søren Platz
2021.01.12
recommends
Nemt og bekvemt ✔️✔️??
Tobias Juhl Nielsen
Tobias Juhl Nielsen
2020.10.28
recommends
Billigt og super service. Cityadress.dk lever helt igennem op til forventningerne, og jeg kan varmt anbefale at bruge denne service.
Frederik Gade Jørgensen
Frederik Gade Jørgensen
2020.10.27
recommends
Cityaddress kan anbefales. Billigere end alternativerne og bekvemt. Modtager posten helt som beskrevet på hjemmesiden.
Troels Bastholm
Troels Bastholm
2020.10.26
recommends
fantastisk smart koncept! ?
Jonas Hvid
Jonas Hvid
2020.10.26
recommends
Cityadress virker præcist som lovet!