CITY SYSTEM SECURITY - klimatyzacja, wentylacja, Monitoring, systemy alarmowe Łuków Reviews

CITY SYSTEM SECURITY - klimatyzacja, wentylacja, Monitoring, systemy alarmowe Łuków Reviews

4.4

Good - based on 56 reviews

city-system.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (56)
NataliJ
NataliJ
2023-11-14
Advertisement
Matvei
Matvei
2023-11-10
Należność za wykonaną usługę nadal nie została uregulowana! Firma zakupiła pozytywne opinie i nie zapłaciła za nie! Faktura znajduje sie na Państwa mailu. Termin płatności już minął. Jeśli fv nie zostanie uregulowana Państwa firma poniesie inne konsekwencje. Na płatność czekamy najpóźniej do dnia jutrzejszego.
Reply from CITY SYSTEM SECURITY - klimatyzacja, wentylacja, Monitoring, systemy alarmowe Łuków 2024-02-21
Uwaga na próby wyłudzenia i wymuszenia - firma BEST-REVIEW SP. Z O.O. MICHALSKI DAMIAN próbuje szantażować klientów falami negatywnych komentarzy .Nigdy nie zamawialiśmy i nie będziemy zamawiać płatnych komentarzy !.
Mariusz Wójcik
Mariusz Wójcik
2023-11-08
Józefa Lipka
Józefa Lipka
2023-11-08
Małgorzata Jersak
Małgorzata Jersak
2023-11-08
Advertisement
Ala Ala
Ala Ala
2023-09-11
Paulina Wierzchowska
Paulina Wierzchowska
2023-09-11
Marcin Sałaj
Marcin Sałaj
2023-09-11
Artur Nowak
Artur Nowak
2023-09-11
Advertisement
ewelina koch
ewelina koch
2023-09-11
Super obsługa.
Weronika Gęborys
Weronika Gęborys
2023-09-11
Rewelacyjne usluga
Paweł Misiak
Paweł Misiak
2023-08-09
Michał Michalak
Michał Michalak
2023-07-10
Uwaga! Firma kupuje pozytywne opinie i nie płaci! Uważajcie na tę firmę.
Reply from CITY SYSTEM SECURITY - klimatyzacja, wentylacja, Monitoring, systemy alarmowe Łuków 2023-08-04
Uwaga na próby wyłudzenia i wymuszenia - w związku z rezygnacją z niewykonanej usługi firma BEST-REVIEW SP. Z O.O. MICHALSKI DAMIAN próbuje szantażować klientów falami negatywnych komentarzy (bo podobno cytujemy "to standardowa procedura..").
Advertisement
Barbara Piskur
Barbara Piskur
2023-06-29
Glabli12
Glabli12
2023-06-29
Agnieszka Derlukiewicz
Agnieszka Derlukiewicz
2023-06-29
Monika Marek
Monika Marek
2023-06-29
Advertisement
Володимир Щасливий
Володимир Щасливий
2023-06-26
Serwis nawigacją to porażka. Nie polecam.
Reply from CITY SYSTEM SECURITY - klimatyzacja, wentylacja, Monitoring, systemy alarmowe Łuków 2023-08-04
Dziękujemy za opinię. Niestety nie wszystkie urządzenia udaje się naprawić - czasami z braku części/podzespołów na rynku bądź po prostu z braku opłacalności finansowej naprawy.
Kamil Mydłowski
Kamil Mydłowski
2023-04-30
Pełen profesjonalizm. Polecam!
Lidka Sujka
Lidka Sujka
2023-04-29
Czytam opinnie Pani Jolanty i mam wrazenie ze Pani Jolanta wypowiada się. Chyba nie otej firmie! Miałam problem z kamera ip. Nie kupiłam kamery w tej firmie tylko na allegro. nie potrafiłam jej uruchomic wiec poszłam po pomoc. Był tam miły Pan który kończył już pracę a ja wpadłam dosłownie przed zamknięciem sklepu. Widziałam ze nie był zadowolony! Ale był bardzo uprzejmy wszystko mi objaśnił skonfigurował kamerę. Skończył pracę "dzięki mnie " o 19.30 chodz firma otwarta jest do 18. I nie wzią odemnie ani złotówki. Serdecznie polecam tą firmę.