Kursy Tviy Uspikh Reviews

Kursy Tviy Uspikh Reviews

5.0

Excellent - based on 28 reviews

chernivtsi.tvoyuspeh.com.ua
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (28)
Вика Заец
Вика Заец
2024-01-26
Пройшла курси манікюру в учбовому центрі «Твій Успіх»Враження неймовірні!!!Викладач Вікторія професійна, і талановита!!Дякую Вам за зрозуміле і легке викладення інформації!!!!Тому Рекомендую приходити і навчатися та бути професіоналом своєї справи!!!
Advertisement
Надежда Демчишина
Надежда Демчишина
2024-01-26
Проходила навчання « базовий курс манікюру у Вікторії, дні навчання пролетіли дуже швидко та цікаво. Вікторія дуже талановита та цікава людина , все доступно пояснює та показує! Дає чітку професійну відповідь на всі запитання. Здобуті навички буду закріплювати практикою . Я цілком задоволена, що обрала саме тут навчання. Всім рекомендую!
Юлія Харлампович
Юлія Харлампович
2024-01-05
Дуже задоволена курсами манікюру в школі “Твій Успіх”. Викладачка на курсах манікюру вражає своєю компетентністю та теплотою у спілкуванні. Її відданість навчанню допомагає зрозуміти і впроваджувати навички манікюру з легкістю. Велика вдячність за професійний підхід та підтримку. Матеріали та обладнання відмінні. Отримала багато корисних навичок і практичний досвід. Рекомендую всім, хто хоче вивчати мистецтво манікюру.
Виктория Иваничева
Виктория Иваничева
2024-01-04
Вдячна школі Твій Успіх за професійні курси масажу для людей без медичної освіти. Програма навчання насичена, ми пройшли класичний масаж, лікувальний масаж, антицелюлітний масаж, дитячий. Всі моделі та витратні матеріали надаються. Викладачем я задоволена на 100%, компетентний, вміє пояснювати та навчити, з великим практичним досвідом. Отримала сертифікат на двох мовах, тепер я можу працювати та втілювати свою мрію. Якщо шукаєте курси масажу в Чернівцях, звертайтесь в школу Твій Успіх. Рекомендую
Lena Bujenitsa
Lena Bujenitsa
2023-12-05
Дуже класна школа. Все професійно та відповідально. Дуже класні викладачі❤️. Не шкодую що обрала саме цю школу де навчання проходить в задоволення 🫶🏼
Advertisement
Алие Эбулисова
Алие Эбулисова
2023-12-05
Я хочу висловити подяку центру твій успіх. По перше усі дуже гарні люди. Чудовий колектив. Всі викладачі майстри своїй справи. Я навчаю на курсі перукар. Дуже задоволена. Багато практичних занять.
Олена Шостак
Олена Шостак
2023-11-15
Пройшла у Вікторії курси манікюру. Все дуже сподобалось. Дуже уважна до деталей, дізналась багато нового. Всім рекомендую 🥰💅
Артем Шостак
Артем Шостак
2023-11-15
Проходив курси масажу у Дениса. Програмою задоволений, доступно і інформативно. Дякую.
Chykalenkostar Chykalenko
Chykalenkostar Chykalenko
2023-11-15
Школа чудово організована. Все продумано до дрібниць задля зручності досягати знань. Чудові викладачв, відразу відчувається досвід і професіоналізм, вміють знайти підхід до дитини. На заняттях використовують багато цікавих матеріалів з різних джерел
Advertisement
Александр
Александр
2023-11-15
Дякую моєму викладачу Вікторії за надані знання!Ви найкращі!
Ana Chelyak
Ana Chelyak
2023-11-15
Навчалась на курсі манікюру, пані викладачка Вікторія дуже ясно і зрозуміло все пояснює, допомагає, коли щось не вдається. На лекціях присутня дружня атмосфера. Мені все сподобалось! Рекомендую!!
Татьяна Булатова
Татьяна Булатова
2023-11-15
Пройшла навчання в учбовому центрі Твій успіх , за курсом майстер манікюру . Залишилася дуже задоволена викладачем та колективом. Рівень знань, отриманий за період навчання, достатній, щоб після нього приступити до самостійної роботи. Була достатня кількість практики, щоб освоїти навички майстра манікюру . Після навчання вже працюю в маю клієнтів , дякую за знання , всім рекомендую твій успіх
Oksana Caserta
Oksana Caserta
2023-11-06
Закінчила курси манікюр 💅 і педікюр, професійні викладачі, чудова атмосфера, як одна сім'я 👪. Бажаю вам процвітання і рясних хороших учнів.
Advertisement
Larisa Sidorenko
Larisa Sidorenko
2023-11-03
Дівчата молодці ! Завжди задоволенна ! Вся моя родина користується послугами , стрижки як чоловічі , так і жіночі . Манікюр і педикюр тримається довго . Пригощають каваю , коли проходять курси Бариста .Раджу " Твій Успіх " всім.
вика Титова
вика Титова
2023-11-03
Ирина Исаченкова
Ирина Исаченкова
2023-11-03
Дуже вдячна майстрам, учням за професіоналізм, за уважне ставлення до своїх моделей за старанність при виконанні жіночих стрижок будь-якої складності. За бажання виконати стрижку відповідно до побажань людини.
Крiстiна Плащевська
Крiстiна Плащевська
2023-11-02
Чудовий сервіс, пояснюють суперово, є безліч послуг від курсів манікюру до навчання іноземних мов та предметів, хімії, математики та безліч іншого!
Advertisement
Elena Guziuk
Elena Guziuk
2023-10-28
Привіт! Я навчалася на курсах Твій Успіх Дуже сподобался відношення, спілкування, там працюють гарні і розумні вчителі! Дякую Вікі що навчила ))
Екатерина Булгакова
Екатерина Булгакова
2023-10-25
Мені дуже сподобалося навчання в школі Твій успіх, кваліфіковані вчителя, зрозуміле викладення інформації, якісні матеріали, мотивуюче відношення до учнів. Дуже вдячна вам
Саша Жовтун
Саша Жовтун
2023-10-25
Пройшов курс масажу в Дениса дуже задоволений))))