Centrum ortodoncji Lublin

Centrum ortodoncji Lublin Reviews

Good rating
3.7
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Agnieszka Bielecka
Agnieszka Bielecka
2024.04.04
Z całego serca polecam profesjonalizm i ogromne doświadczenie. Krok po kroku Pani doktor wyjaśnia co będzie robiła. Atmosfera w gabinecie jest bardzo mila
KoNdiii00
KoNdiii00
2024.04.03
Pani doktor profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do pacjęta, zostałem poinformowany jak będzie przebiegał proces leczenia. Wizyta przebiega w miłej atmosferze. Polecam z całego cerca.
Justyna Niedźwiadek
Justyna Niedźwiadek
2024.03.24
Jestem zadowolona❕Polecam serdecznie 🙂
Frugoineczek New
Frugoineczek New
2023.12.16
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. O wszystkim można mówić jeżeli coś przeszkadza czy nie pasuje bardzo komfortowa atmosfera. A po wizycie piękny uśmiech😁😁😁
Misza
Misza
2023.12.12
Czytając opinie w GOOGLE lekko się obawiałem ale z polecenia bardzo zadowolonej koleżanki postanowiłem "zaryzykować". Pani doktor Marta okazała się taktowną, miłą i bardzo profesjonalną osobą. Nie bolało aż tak bardzo :-) Polecam zarówno gabinet jak i Panią doktor - dziękuję.
Anna Zarek
Anna Zarek
2023.12.01
Skuteczna i doświadczona specjalistka ortodontka. Już kilka miesięcy korzystam tutaj z programu prostowania zębów za pomocą nakładek. Moje zęby już bardzo dobrze wyglądają, a jeszcze nie doszłam do połowy terapii. Polecam.
Ela Kamińska
Ela Kamińska
2023.10.16
Jas Saj
Jas Saj
2023.10.12
Dramat. Długie terminy rejestracji, niesympatyczna ortodonta i wieczne poślizgi wizyt - średnio po 2 godziny trzeba czekać mimo umówionej godziny.
Gabrysia Dąbrowska
Gabrysia Dąbrowska
2023.07.15
Angeliką Krysa
Angeliką Krysa
2023.03.02
Karol Niedzwiadek
Karol Niedzwiadek
2023.01.31
Pełen profesjonalizm polecam :):)
Miś Kolorowy
Miś Kolorowy
2022.10.14
To moja pierwsza negatywna ocena, niestety wg mnie w pełni zasłużona. To była pierwsza i ostatnia wizyta w tym gabinecie. Zaczęło się od 40 minutowego opóźnienia i bardzo szczegółowej ankiety.... do przeżycia... potem było tylko gorzej. Pani doktor niemiła, zrozumiała, zaczęła się wymądrzać. Zadawała pytania, ale odpowiedzi nie słuchała (kilka razy o to samo). Z konsultacji wyszliśmy z niczym. Ściany cienkie więc, słychać jak w gabinecie traktuje się pacjentów. Nie byliśmy jedyni, aż szkoda mi było dziecka, które było przed nami w gabinecie. W tym przypadku wywieszenie na ścianach takiej ilości dyplomów.... jak dla mnie świadczy o próżności lekarza...
Julia Kot
Julia Kot
2022.09.04
David Hampejs
David Hampejs
2022.08.04
Aneta Abu Tabaq Woźniak
Aneta Abu Tabaq Woźniak
2022.07.30
Polecam dr M .Kosecką leczenie ortodontyczne super.
Natalia Szafrańska
Natalia Szafrańska
2022.07.29
Polecam! Nigdy nie czułam takiego komfortu podczas wizyty u stomatologa/ ortodonty. Od samego wejścia- pełen profesjonalizm! Zarówno lekarze jak i Pani w recepcji- bardzo mili. W razie kłopotów (jak np. otwierający się zamek, odgięty drucik), pytań odnośnie leczenia- ekspresowa reakcja. Wizyta "korygująca" powyższe problemy, zazwyczaj w ten sam dzień. Przez cały okres leczenia czułam, że lepiej "trafić" nie mogłam.
Anna Micewicz
Anna Micewicz
2022.05.24
Serdecznie polecam! Przez dużą fobie przed wszelkimi zabiegami stomatologicznymi wszystkie wcześniejsze próby kończyły się niepowodzeniem. Pani Marta, dzięki swojej wyrozumiałości i niebywałemu podejściu do pacjenta przekonała mnie do leczenia. Jestem pacjentem już ponad rok, wszystko odbywa się w profesjonalnej i przemiłej atmosferze. Mój strach zniknął a wizyty stały się wręcz przyjemne :) Do tej pory moje leczenie daje perfekcyjne rezultaty i z niecierpliwością czekam na więcej. Panie higienisty również zawsze na medal. Życzę każdemu aby trafił na tak odpowiedniego i profesjonalnego lekarza.
Monika Lu
Monika Lu
2021.12.28
Nie polecam, totalny niesmak po wizycie. Na wejsciu rzuca się w oczy kartka o zakazie mycia zębów w toalecie(???). Dalej wypełnianie mnóstwa ankiet, w tym najważniejszej, czy zgadzam się na leczenie płatne, czy tylko NFZ. Rzadko korzystam z usług NFZ, ale w tym przypadku nie miałam ochoty zostawiać tam grosza, dopóki nie sprawdze lekarza. No i więcej się tam nie pojawię, pani doktor okazała się arogancka i mało pomocna. Być może po tym jak odczytała z ankiety, że prywatnie nie zamierzam się u niej leczyć. Nawet córka wyczuła jej niechęć i rozpłakała się zaraz po wyjściu. Nie zdarza mi się wystawiać negatywnych opinii, ale tu wolę przestrzec pacjentów. Jedyny miły akcent to przemiła Pani w recepcji i panie asystentki. Pozdrawiam :)
Karolina
Karolina
2020.07.09
Chodziłam 3 lata do ortodontki w klinice pięknego uśmiechu i nie robiła nic, a w sytuacji koronowirusa kazała dopłacać do wizyty 150 zł. Tutaj od razu pobrane wyciski na aparat, wykonane zdjęcia i skierowanie na usunięcie zębów u starszej córki. Obsługa rewelacyjna. Super kompetentne panie w rejestracji. Wiara w lekarzy wróciła 👍