Concept Clinic Reviews

Concept Clinic Reviews

4.2

Good - based on 43 reviews

cclinic.sk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (43)
gabi frisnicova
gabi frisnicova
2024-02-04
Ak si chcete dať operovať viečka , vyberte si inú kliniku.
Hela Piovarčiová-Szabová
Hela Piovarčiová-Szabová
2023-12-05
mirka čeriova
mirka čeriova
2023-11-29
Škoda, že nemôžem dať 0 hviezd. Z dnešnej a poslednej návštevy som veľmi sklamaná a neodporúčam, lebo pravá ruka nevie čo robí ľavá. S takýmto prístupom som sa ešte nestretla, aby som mala osobne objednaný úkol pomaly 2mesiace dopredu a urobí sa iný.. a potom ho musíte doplatiť! Kedže PANI doktorka nemala "žiadny" lekársky záznam. Veľmi neprofesionálny prístup.. Nikdy viac ďakujem. Hanba celé zlé, aby zákazník doplatil na chybu lekára.
Xtreme Football Solutions
Xtreme Football Solutions
2023-11-24
Lucia Farghaly
Lucia Farghaly
2023-11-15
Som takmer 2 roky po augmentacii prs a s vysledkom som spokojna, pan Dr. Hedera je velky profesional a jeho pristup je velmi prijemny, nemohla som si lepsiu kliniku zvolit. Urcite odporucam :)
Simona Vrabelova
Simona Vrabelova
2023-11-14
Bola som nad mieru spokojna, od velmi príjemného personálu až po vykonaný zákrok, určite sa ešte vrátim ☺️👍🏽
Ingrid Hrehova
Ingrid Hrehova
2023-11-14
Dobrý deň na klinike som bola ohľadom kontroly znamienok a taktiež vybrať tie “nepekné” všetko prebiehalo v poriadku bez problémov. V prípade ďalšej kontroly kliniku navštívim opäť. Odporúčam
Lukas Moravek
Lukas Moravek
2023-11-14
Veľmi príjemný personál od recepcie, sestričiek až po pána doktora Hederu. Odporúčam ďalej. Ďakujem😊🙏🏻
Mia Peticka
Mia Peticka
2023-11-14
Nedávno som absolvovala chirurgicky zákrok u MUDr. Hederu, s prístupom kompletne celého personálu som bola nadmieru spokojna. S prirodzeným strachom zo zákroku mi ochotne pomohli sestričky priamo na operačnej sále, a pán doktor ma cely čas informoval o tom čo sa bude diat. Kontrola prebehla opäť za 10 bodov a s výsledkom som veľmi spokojna. Určite odporucam ! :-)
Branislav Kovacik
Branislav Kovacik
2023-10-31
100% uplny otras - neodporucam si tu hocico robit a platit tymto ludom. Takto Dr. Hedera reze znamienka. Plasticky chirurg tak to pochybujem. Strasne to lutujem
Reply from Concept Clinic 2023-11-08
Vážený pán Branislav Kováčik, ako Váš operatér som sa rozhodol napísať Vám osobne. Videl som Vaše fotky po operácii. Deformita, ktorú popisujete sa volá "dog ears" a vzniká z prebytku tkaniva na koncoch rezu. Pri vyrezávaní kožného útvaru kruhového tvaru sa rez umiestňuje do línií štiepiteľnosti kože a má tvar elipsy, ktorej dĺžka zodpovedá 2,5 násobku šírky útvaru. Následne sa uvoľnia okraje, aby sa zmenšil ťah na stred rany a operácia sa zakončí suturou. Problém, ktorý popisujete vzniká buď pri kratšom reze, alebo pri tuhšej koži alebo pri reze nad konvexnou oblasťou ako je rameno, chrbát nosa a pod. Väčšinou tento problém vymizne alebo sa značne zmenší po vyzretí jazvy a masážach, ktoré napomáhajú k jej uvoľneniu a remodelácii. Svojou mierou prispeje i elasticita kože. Jazvu možno považovať za vyzretú, keď je mäkká a bledá. Za normálnych okolností sa tak deje 6 mesiacov od zákroku. Pokiaľ by deformita pretrvávala, je možné jazvu skorigovať drobnou excíziou prebytku tkaniva na koncoch jazvy. Je vhodné počkať kým jazva vyzreje aj z toho dôvodu, že prebytok sa počas hojenia zmenšuje a nie je nutné tak výrazne predlžovať rez ako pri zákroku, alebo tesne po ňom. Vzhľadom na horeuvedené fakty doporučujem jazvu masírovať v smere jazvy krúživým pohybom a vhodné je aplikovať na ňu aj krém s obsahom silikónu. Následne nám pošlite o 3 mesiace fotografiu, ako vyzerá aktuálny stav. Potom posúdim Váš nález a rozhodneme spolu o ďalšom postupe. Beriem na vedomie Vašu aktuálnu nespokojnosť a je mojim cieľom dosiahnuť opak. Určite môžete rátať s ďalšou súčinnosťou Concept Clinic. Ako Vám už písala pani Green, ak by problém pretrvával ponúkame Vám bezplatnú korekciu pri Vašej ďalšej návšteve Slovenska. MUDr. Jozef Hedera
Zuzana Beladicova
Zuzana Beladicova
2023-07-18
Veľké sklamanie, vyšetrenie na cievnom a doktor skontroloval len dolné končatiny, absolútna strata času a výhodene peniaze. Za tie peniaze som čakala kompletné usg vyšetrenie ciev a nielen dolných končatín. Radšej sa tejto klinike vyhnite,ak chcete byť riadne ošetrení.
Veronika Mifkovicova
Veronika Mifkovicova
2023-02-26
Pan doktor Hedera ma zlate ruky. Absolvovala som aj kontrolu a vybratie znamienok, bolo to trochu drahšie ako som cakala no pristup na 1ku.
Katalin Vural
Katalin Vural
2023-02-07
Novemberben voltam hyloren feltölésem. Nagyon elégedett vagyok. Árban is jók. Ha szépségi op akkor csak ide. Nagyon ajánlom. Kedves csapat
Nicole Corsi
Nicole Corsi
2023-02-05
Veronika Kovkova
Veronika Kovkova
2022-12-12
Práve odchádzam z Concept Clinic s veľmi nepríjemnou skúsenosťou. Vďaka poukazom z práce som si body premenila na € ktoré som chcela využiť v Concept Clinic . Mala som presne 167 bodov čo je 167€ … naplánované som mala 5 sedení z toho 3x LPG tváre za 35€ (105€ spolu za 3) a 2x čistenie pleti ( jedno čistenie pleti je 55€) z čoho som si jedno čistenie pleti musela doplatiť v hodnote 45€ lebo už mi neostali body. Dnes som išla na to posledné sedenie LPG z 3 pri odchode mi povedali že ho nemám zaplatené takze som za jednu procedúru platila dva krát … síce ošetrujúcei personál je fajn ale recepčné neochotne a takéto niečo by sa nemalo nikdy stať … určite neodporúčam !!
marta kľocová
marta kľocová
2022-12-07
Veľká spokojnosť s klinikou. MUDr. Višňovská má mimoriadne profesionálny a empatický prístup k pacientovi. Precízne realizované zákroky s reálnymi výsledkami, určite odporúčam
Nikola Šmahovská
Nikola Šmahovská
2022-11-21
Monika Bojova
Monika Bojova
2022-10-21
Jana
Jana
2022-08-18
MUDr.Višňovská si zaslúži nie 5,ale keby bola možnosť 10hviezdičiek.Milá,príjemná,profesionálny záujem spojený s konzultáciou.O výsledku nehovoriac,maximálna spokojnosť.Určite sa budem vracať,doporučujem každej slečne,dáme.
Sandra Sandra
Sandra Sandra
2022-06-09
Sind die besten ich war sehr zufrieden mit meiner Doppelkinn op, vielen dank