Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka Opinie

Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 58

ccka.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (58)
Martyna
Martyna
2024-02-07
Piotr
Piotr
2024-01-26
Magda Jasińska
Magda Jasińska
2024-01-18
Szybką, sprawna i fachowa obsługą sprawy frankowej. Prowadzenie Klienta za rękę od początku do końca sprawy. Lepiej nie miałam trafić. Dziękuję
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo dziękujemy!:)
Igor Skoracki
Igor Skoracki
2024-01-10
Serdeczne podziękowania dla mec. Natalii Prackiej, która miała nas bezpośrednio pod swoją opieką ale rzecz jasna i dla całego zespołu prowadzącego naszą sprawę. Wielkie dzięki dla Kancelarii! Doskonały kontakt, doskonałe przygotowanie, ludzkie podejście, wsparcie duchowe :) Wielki profesjonalizm ponad ten jakiego oczekiwaliśmy. Z całego serca dziękujemy i polecamy z pełnym przekonaniem. R i I z TM.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo nam miło!:)
Justyna Roziewska
Justyna Roziewska
2024-01-09
Z ogromną radością polecam współpracę z tą kancelarią prawną! Ich profesjonalizm i skuteczność przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Każda sprawa była traktowana z niezwykłą uwagą i zaangażowaniem, a ich umiejętność rozwiązywania nawet najbardziej skomplikowanych problemów prawniczych jest imponująca. Co więcej, ich poziom komunikacji był wyjątkowy - zawsze dostępni, odpowiedzi na czas i w sposób jasny i zrozumiały. Jeśli szukasz ekspertów, którzy naprawdę dbają o swoich klientów i dostarczają realnych rozwiązań, to właśnie znalazłeś! Gorąco polecam ich usługi każdemu, kto potrzebuje wsparcia prawnego na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo, bardzo dziękujemy!:)
Qbi Animations
Qbi Animations
2024-01-02
Po doświadczeniach z innymi kancelariami trafiłam właśnie tu, z polecenia innych osób. Dziś i ja polecam - to miejsce, w którym w końcu znalazłam rzadko w tych czasach spotykane zaangażowanie, rzetelność , profesjonalizm i poczucie bezpieczeństwo. Od początku wszystkie działania były idealnie skrojone na miarę zmieniających się i niejednokrotnie naprawdę trudnych do przewidzenia sytuacji. Brawa za proaktywne działania, komunikowanie na bieżąco o każdym podejmowanym kroku ( telefon, mail). Tu człowiek ma poczucie jakby jego sprawa dla kancelarii była najważniejsza! I na koniec - wielki szacunek do drugiego człowieka. Sumując wszystko powyżej nie mogło być inaczej - jest wygrana! Jeszcze raz składam wielkie podziękowania! Dorota Humieniuk
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo nam miło!!:)
Agnieszka Fratczak
Agnieszka Fratczak
2023-12-09
Polecam wspolprace z kancelaria Czupajło Ciskowski & Partnerzy. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Zawsze dostaje wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Szczerze polecam.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo nam miło:))
Marek Klich
Marek Klich
2023-12-06
Bardzo polecam współpracę z kancelarią Czupajło Ciskowski. Miałem okazję korzystać z usług kancelarii min. w zakresie tzw "kredytów frankowych". Profesjonalizm, proaktywne i skuteczne działanie to zdecydowanie ich znak towarowy.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo się cieszymy!:)
Łukasz Stańczak
Łukasz Stańczak
2023-12-05
Polecam z całego serca tą kancelarie. Podejście bardzo profesjonalne na całym etapie prowadzenia sprawy. Bardzo dobry kontakt jasno i wyraźnie tłumaczenie każdej niejasności. Wynik bardzo dobry wyrok w pierwszej instancji w sprawie frankowej:)
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Wspaniale, idziemy po wygraną w II instancji!;)
Grzegorz Sokolnicki
Grzegorz Sokolnicki
2023-12-05
Bardzo profesjonalna firma. Sprawa wygrana. Polecam
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Business as usual, dziękujemy!:)
Dariusz Plaza
Dariusz Plaza
2023-10-20
Zdecydowanie polecam kancelarie, szczególnie za ponadprzeciętna obsługę klienta. Oczywiście do tego Kancelaria i jej pracownicy są bardzo kompetentni, profesjonalni i skuteczni. Współpraca to czyta przyjemność.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
I wzajemnie, bardzo dziękujemy!:)
Marta CIESIELSKA
Marta CIESIELSKA
2023-10-09
polecam kancelarie , dobry konkretny kotakt , obeznani w kredytach frankowych , sprawy prowadzone doś sprawnie
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo nam miło, dziękujemy!
Wiktor Wuttke
Wiktor Wuttke
2023-10-03
Piotr Pietras
Piotr Pietras
2023-09-13
Miałem okazję korzystać z usług Kancelarii. Dzięki niesamowicie wnikliwej analizie dokumentów i stanu prawnego nieruchomości, którą otrzymaliśmy w bardzo krótkim czasie, udało nam się podjąć decyzję inwestycyjną, która nie była łatwa. Z całą pewnością mogę polecić współpracę.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
Bardzo dziękujemy za miłe słowa!
Sebastia Wielgo
Sebastia Wielgo
2023-08-25
Najlepsza Kancelaria na świecie. Polecam każdemu.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2024-02-12
<3<3<3
Michał Fronc
Michał Fronc
2023-08-14
Bardzo polecam tę kancelarię. Sprawa została zakończona po mojej myśli. Od samego początku mogłem liczyć na profesjonalne wsparcie. Już na pierwszym spotkaniu otrzymałem bardzo dokładną informację, na co mogę liczyć w mojej sprawie. Następnie na każdym etapie postępowania otrzymywałem szczegółową informację na temat postępów oraz wyczerpujące odpowiedzi na wszelkie moje pytania.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2023-08-14
Bardzo dziękujemy za Pana opinię i cieszymy się z pomyślnego zakończenia Państwa sprawy!
Paulina Białousów
Paulina Białousów
2023-07-26
Serdecznie polecam i dziękuję. Jeżeli ktoś szuka kancelarii rzetelnej, fachowej, z którą jest kontakt na bieżąco to właśnie ta Kancelaria. Zawsze moge liczyć na satysfankcjonującą odpowiedź na moje czasami aż za bardzo "dociekliwe" pytania. Dziękuję całemu zespołowi obsługującej Bank Santander, a w szczególności mec. Wiolettcie Miros, mec. Bartoszowi Czupajło i mec.Mateuszowi Sobocińskiemu, rozprawa jest jeszcze przed nami ale pierwsze małe sukcesy za nami (zabezpieczenie) czuje się dobrze "zaopiekowana". Dziękuje i pozdrawiam
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2023-08-14
Bardzo dziękujemy i walczymy do końca o pełen sukces!:)
Juliusz Pres
Juliusz Pres
2023-07-22
Z kancelarią współpracujemy już 3 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni, zwłaszcza, że udało się uzyskać korzystny wyrok. Szczególnie cenię sobie kontakt z mec. Czupajło oraz mec. Kwiatkowską, którzy to bezpośrednio opiekowali się nami.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2023-08-14
Bardzo dziękujemy i cieszymy się z uzyskanego rozstrzygnięcia!:)
Tomasz Chochorowski
Tomasz Chochorowski
2023-07-14
Bardzo profesjonalna opieka nad klientem i prowadzenie sprawy. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię i wszystkich jej pracowników.
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2023-07-17
Panie Tomaszu serdecznie dziękujemy za zaufanie i słowa uznania, motywują nas do dalszej pracy:)
Monika Korzen
Monika Korzen
2023-06-23
Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam
Odpowiedz z Czupajło Ciskowski & Partnerzy Kancelaria Adwokacka 2023-06-27
Bardzo dziękujemy!:)