Energielabel Oost B.V.

Energielabel Oost B.V. Reviews

Excellent rating
4.8
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Joke van Dijk
Joke van Dijk
2024.03.14
Prima, zeer goed geholpen , zeer snelle beoordeling. Vriendelijk. Mvg joke van Dijk.
Advertisement
พรสุดา ภาโสม
พรสุดา ภาโสม
2024.03.01
Thankyou for the good and fast service!
Suzanne L
Suzanne L
2023.12.22
Jasper Meijer Drone Movies
Jasper Meijer Drone Movies
2023.10.20
Wij als eigenaar van Urban Interest maken maar al te graag gebruik van de goede service van Energie Label Oost. Het is een partij die altijd voor je klaar staat met raad en daad.
Reply from Energielabel Oost B.V. 2023.11.02
Beste Jasper, Bedankt voor de mooie review! We zijn jullie altijd graag van dienst! Met vriendelijke groet, Tessa Bronkhorst Team Energielabel Oost
Jeroen Oudermans
Jeroen Oudermans
2023.10.19
Goede snelle service en zeer flexibel
Reply from Energielabel Oost B.V. 2023.11.02
Beste Jeroen, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Tessa Bronkhorst Team Energielabel Oost
Advertisement
Paul Reef
Paul Reef
2023.09.19
Energielabel Oost heeft zijn organisatie goed voor elkaar. Vrijdag 4 augustus 2023 belde ik om een afspraak te maken voor een nieuw energielabel. Om ca drie uur kreeg ik een bevestiging, dat deze 8 augustus om 16.00 uur kon plaats vinden. Was meteen een contractje meegestuurd ,die ik direct getekend heb geretourneerd. In dezelfde mail werd om een aantal gegevens gevraagd ,die ik het weekend heb op gezocht en maandags 7 augustus verstuurd. De heer Kilian Martinez ,eigenaar van het bedrijf ,was 8 augustus mooi op tijd aanwezig, daar hou ik van. We zijn vanaf de zolder het gehele huis doorgelopen, het onderzoek heeft ongeveer 1,5 uur geduurd. Ik vroeg of ik op korte termijn bericht kon krijgen van het onderzoek, omdat ik met vakantie zou gaan. In de overeenkomst stond hiervoor10 dagen, maar ik had 9 augustus al een uitgebreid verslag van het onderzoek. Inmiddels heb ik de adviezen van de heer Martinez opgevolgd en heeft onze grote woning nu een energielabel C. Het contact hierover met de heer Martinez verloopt ook heel goed, ik zie hem echt als mijn adviseur. Paul Reef
Reply from Energielabel Oost B.V. 2023.10.09
Beste Paul, Ontzettend bedankt voor deze positieve feedback. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten bij Energielabel Oost. We streven er naar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn en te voorzien van de nodige informatie en we vinden het dan ook fijn dat u dit heeft opgemerkt. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en we wensen u veel plezier met uw energielabel C! Met vriendelijke groet, Tessa Bronkhorst Energielabel Oost Team
Denise Sarauz
Denise Sarauz
2023.03.27
Dian
Dian
2022.11.08
Komen afspraken na en snelle service met vriendelijke inspecteurs.
Plaggemars Makelaars
Plaggemars Makelaars
2022.02.08
Wij zijn heel tevreden over de service van Energielabel Oost.
Advertisement
Mike P Papazoglou
Mike P Papazoglou
2020.11.16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik raad Energielabel oost met plezier aan.
Marike Dirkx
Marike Dirkx
2020.07.13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snelle reactie en goede informatie op de aanvraag van het energielabel. De expert heeft een uitgebreide check gedaan van alle relevante facetten en de rapportage met label was binnen 2 dagen gereed. Top!