Carsprint

Carsprint Opinie

Opinie Doskonały
5.0
200 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (200)
Dawid Iwaniec
Dawid Iwaniec
2023.03.15
Gorąco polecam! Wypożyczalnia na najwyższym poziomie. Odbiór samochodu z lotniska bez najmniejszych problemów.
Reklama
Joanna
Joanna
2023.03.14
Szybko i bez problemu skontaktowaliśmy się z właścicielem , auto wynajmowaliśmy w niedziele , ładne czyste i nowe , szybko i sprawnie , fajna cena za dobę , przemiła obsługa , POLECAM , my napewno skorzystamy z tej wypożyczalni ponownie . Joanna i Waldemar z Berlina
Klara Szczygieł
Klara Szczygieł
2023.02.10
Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa i dobrze wyposażone auta. Napewno skorzystam ponownie :)
Justyna Bien
Justyna Bien
2023.01.14
Bardzo mila i fachowa obsluga. Dobra komunikacja od pierwszego kontaktu do momentu zwrocenia samochodu. Pan wlasciciel trafil w dziesiatke z zaproponowanym mi samochodem. Szczerze polecam i na pewno ponownie skorzystam w przyszlosci! 😊
Elżbieta Krok
Elżbieta Krok
2023.01.09
Bardzo miła obsługa i świetny kontakt. Panowie dobrali samochód według naszych upodobań, który w zupełności spełniał nasze oczekiwania. Serdecznie polecam :)
Odpowiedz z Carsprint 2023.01.09
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Reklama
Sebastian Parkitny
Sebastian Parkitny
2023.01.05
Wypożyczalnia 10/10. Wspaniała, miła i pomocna obsługa! Samochód wypożyczony z tak zwanego marszu. Samochód spełnił nasze oczekiwania w 100%. Atrakcyjne, konkurencyjne ceny wynajmu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeśli wypożyczenie samochodu w Tarnowie to tylko tutaj!!!
Odpowiedz z Carsprint 2023.01.06
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Magdalena Palach
Magdalena Palach
2023.01.05
Polecam! Super podejście do klienta, fachowa obsługa, wszystko załatwione jednym telefonem! ☺️
Odpowiedz z Carsprint 2023.01.05
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Agnieszka Wach
Agnieszka Wach
2022.12.30
Szczerze polecam tą wypożyczalnie ! A w szczególności Panu Adrianowi który odbierał mnie i synka z lotniska Balice. Bardzo miła i obsługa. Był to mój pierwszy kontakt z wypożyczalnia samochodów nigdy dotąd nie wypożyczyłam samochodów i byłam pełna obaw. Samochód był taki jaki zamówiłam a kolor taki jak mój syn lubi (niebieski ) Napewno nie był to mój pierwszy i ostatni raz korzystania z tej wypożyczalni samochodów. Dziękuję
Odpowiedz z Carsprint 2022.12.30
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Dorota Pawlik
Dorota Pawlik
2022.12.30
Polecam bardzo miła obsługa oraz samochody w bardzo ładnym stanie
Odpowiedz z Carsprint 2022.12.30
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Reklama
Ewa Kuniczuk
Ewa Kuniczuk
2022.11.22
Bardzo polecamy wypożyczalnie samochodów carsprint . Profesjonalna i miła obsługa klienta. Szybko ,sprawnie i dogodnie dla klienta co w tych czasach zasługuje na uznanie. Samochody zadbane, z dostawieniem samochodu np na lotnisko też nie ma najmniejszego problemu. Od kilku lat korzystamy z usług carsprint , naprawdę warto .
Odpowiedz z Carsprint 2022.11.22
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Krzysztof Myszor
Krzysztof Myszor
2022.11.13
Super wypożyczalnia. Polecam wszystkim.
Albert Czernek
Albert Czernek
2022.10.17
P K
P K
2022.10.16
Bardzo polecam tę wypożyczalnię. Profesjonalna i miła obsługa (Pan Adrian). Samochód wynajęty z dnia na dzień, gdzie w innych wypożyczalniach nic nie mieli dostepnego. Samochód Skoda Fabia, czysty i w bardzo dobrym stanie technicznym. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z tej wypożyczalni w przyszłości.
Reklama
Marek Mekal
Marek Mekal
2022.10.09
Marcin Marlej
Marcin Marlej
2022.10.08
Super serwis, polecam
Karolina Bielenin
Karolina Bielenin
2022.10.07
Perfekcyjna firma, zadzwonilam z Gdańska ze potrzebuje samochód w trybie pilnym i piekne auto czekalo na dworcu PKP w Tarnowie. Polecam i jak bede w Tarnowie skorzystam ponownie z uslug Carsprint!!
Andy sitko
Andy sitko
2022.10.07
Super serwis !!! Fachowa i competentna obsuga - tak trzymac!
Reklama
Artur Kkk
Artur Kkk
2022.10.05
Zacznę tak.. Na stronie internetowej firmy wysłałem zapytanie o dostępność konkretnego pojazdu, niestety okazało się że w tym terminie jest już zajęty. Ale po kilku godzinach zadzwonił do mnie właściciel poinformować że jeśli dalej jestem zainteresowany to są w stanie zorganizować praktycznie taki sam model. Świetny i konkretny kontakt telefoniczny. Obsługa klienta jak i samo podejście w trakcie użytkowania pojazdu na najwyższym poziomie. Sam samochód czysty, zadbany i co najważniejsze technicznie bez zarzutu 👌 Jeszcze raz dziękuję i z pewnością w razie potrzeby jeszcze nie raz skorzystam z usług Państwa firmy.
Odpowiedz z Carsprint 2022.10.06
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Bruno Bator
Bruno Bator
2022.10.05
Very professional car rental service. It was wonderful experience to work with Adrian. The car was clean and runs great. I’m sure I will use this car rental next time during next trip to Poland. Thanks!
Odpowiedz z Carsprint 2022.10.05
thank you very much
Patrycja Zięba
Patrycja Zięba
2022.09.28
Najlepsza wypożyczalnia w Tarnowie oraz podejście do klienta. Dzięki Panu Adrianowi można liczyć na szybką i profesjonalną obsługę oraz niezawodny samochód dobrany do klienta. Polecam każdemu za tak miłą i pomocną obsługę. Pozdrawiam