Carbonera Reviews

Carbonera Reviews

4.7

Excellent - based on 12 reviews

carbonera.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Dasa Semily
Dasa Semily
2024-02-26
Dlouho jsem zvažovala pořídit si lehké pohodlné kolo, až jsem objevila značku Carbonera. Toto kolo je přesně to, co vyhovuje jak začátečníkům tak i zájemcům v pokročilejším věku . Je lehké, snadno se ovládá, jízda na něm je opravdová radost. Posed je velmi pohodlný, což umožňuje absolvovat i delší trasy bez velké námahy. Musím konstatovat, že volba byla skvělá. Jsem moc spokojená. Děkuji týmu Carbonera.
Advertisement
Luboš Kunc
Luboš Kunc
2024-02-08
Spolupracuji s Carbonerou již 3 roky, pomohli mi s výběrem kola a také tam dělám pravidelný servis. Díky kluci!
Přemysl Vyskočil
Přemysl Vyskočil
2023-11-08
Kolo je takový polotovar, na kterém se stále něco musí kontrolovat, upravovat ( vrzání, skřípaní atd.) Za rok, co jsem kolo měl bylo víc v servisu, než jsem na něm mohl něco najezdit. Za mě kolo nedoporučuji. Za ty peníze koupíte lepší.
Reply from Carbonera 2023-11-08
Dobrý den pane Vyskočile. Děkujeme vám za zpětnou vazbu ohledně našeho produktu. Vaše zkušenost nám dává příležitost podívat se na naše výrobky a služby kritickým pohledem a zlepšovat je, kde to bude možné. Kolo je komplexní stroj, který vyžaduje pravidelnou údržbu, aby zůstalo v optimálním stavu a my vždy doporučujeme dodržovat servisní zásady. I když jste nebyl s kolem spokojený, děkujeme vám, že jste nám dal příležitost. Přejeme vám vše dobré.
Veronika Ringelova
Veronika Ringelova
2022-11-18
Jeden můj dobrý přítel mi řekl, ze na Kuks se dá dojet i s trabantem, ale s BMW je to lepší. Jsem rada, ze jsem si své “BMW” v podobě kola pořídila 😄😍
Reply from Carbonera 2022-11-22
Wau, to je skvělé přirovnání, kterého si moc vážíme. Ať to jezdí! :-)
ales vokal
ales vokal
2022-11-13
Tak jsem se podruhé zamiloval. Poprvé to bylo do mojí manželky a teď do nového kola Carbonera. Kolo jsem koupil ve vybavení XT s 12ti rychlostní kazetou. Kolo nejenže skvěle vypadá, ale i jede. Mám ho pár dní a zatím jsem s ním projel Žďárské vrchy. Jel jsem jak terén, tak i silnici. Skvěle zrychluje, žehlí nerovnosti a drží v zatáčkách. Oproti starému Al kolu je mnohem pohodlnější. Ještě bych vyzdvihl vstřícné jednání pánů z Carbonery. Shrnul bych to asi tak: hodně kola za slušný peníz. Dobrá investice. Aleš Vokál
Reply from Carbonera 2022-11-14
Velmi nás těší vaše upřímná slova.Moc děkujeme! 🤩 Přejeme mnoho dalších ujetých kilometrů. 🚴
Advertisement
Pavel Dlabola
Pavel Dlabola
2022-10-26
Oceňuji osobní přístup s možností konfigurace sestavy jednotlivých komponent dle potřeb zákazníka a následné doladění. Elektronické řazení od Sramu mě vyloženě baví :-)
Soňa Schumann
Soňa Schumann
2022-10-26
Perfektní servis, díky!
Tomáš Grim
Tomáš Grim
2022-10-14
Kolo jezdí parádně, je lehké a dobře mi sedí, jsem maximálně spokojený. Jen tak dál!
Reply from Carbonera 2022-10-14
Děkujeme a přejeme mnoho zážitků z cest. 🖐️
J Lock
J Lock
2022-09-20
Hezky sladěno, i designově
Advertisement
Libor Nečas
Libor Nečas
2022-09-20
Kolo se mi moc líbí. Čekal jsem, až bude skladem a po objednání rychle dorazilo. Zákaznický servis Carbonera je vynikající, velmi oceňuji ochotu s jakou přistupuje k zákazníkovi.
Barbora Voclova
Barbora Voclova
2021-09-20
Skvělá komunikace a kolečko top strop🤩
Andrea Nosilova
Andrea Nosilova
2021-09-19
Vše bylo podle mých představ, objednávka i dodání bez problémů. Kolo skvěle sedí a je moc krásné!