Camping Wilgenwei

campingwilgenwei.nl

Camping Wilgenwei Reviews

Excellent rating
4.8
37 reviews Verified
Camping Wilgenwei
%title%

%offer%

Reviews ( 37 ) 4.8

Ellen Grashoff
Ellen Grashoff
2024.05.04
11 dagen gestaan op deze heerlijke plek aan de Lek, uitzicht op de weilanden. Vriendelijke eigenaar en zijn zoon, die er alles aan doen om je het naar je zin te laten hebben. Prachtig en schoon sanitair, geen gedoe met muntjes 👍🏻 Mooie grote plekken, waar je caravan met slecht weer weggetrokken wordt door de 🚜 je kunt er mooie fietsroutes maken, waar je door liefelijke dorpjes komt en met pontjes kunt overvaren. Schoonhoven, op steenworp afstand, heeft wel mijn hart gestolen. Wij komen vast nog eens terug.
Trip type
Vacation
Location
Service
Reply from Camping Wilgenwei 2024.05.05
Bedankt voor deze mooi geschreven review, wij zijn blij weer een paar gasten tevreden hebben mogen maken!
Advertisement
Arno Booy
Arno Booy
2023.09.09
Location
Nienke Zagema
Nienke Zagema
2023.08.13
Trip type
Vacation
Location
Service
Sebastian Kubiak
Sebastian Kubiak
2023.07.26
Super łazienki czyste i zadarmo
Location
Rooms
Service
Marijke de Kunder
Marijke de Kunder
2023.07.14
Advertisement
Damian Damian
Damian Damian
2023.07.08
Mooi locatie en heel rustgevend ook zijn de mensen op de kemping heel vriendelijk en onze gast heer hebt ons goed opweg geholpen echt aanraden als je voor het eerst keer tent opzet 😇❤️
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Juwaylan Visser
Juwaylan Visser
2023.06.23
Erg leuke kleinecamping met een prachtig sanitair gebouw.
Dreezen Lieve
Dreezen Lieve
2023.06.23
Wat een aangename verrassing was deze camping! Door de drukte van de kust zijn we hier per (on)geluk aanbeland en werden heeeel gastvrij door Tim onthaald. We hebben enorm genoten van het weidse zicht over de velden en de koeien die rustig voorbij wandelden. Het sanitair was super netjes en proper. Wie een rustg verblijf zoekt om te fietsen en Gouda te bezoeken is hier op de juiste plek. Bedankt Tim en Henk voor jullie gastvrijheid de afgelopen week!!
Gerard Akkerman
Gerard Akkerman
2023.06.13
Prachtige camping en geweldig sanitair, een aanrader!
Trip type
Vacation
Location
Advertisement
Lizzy Koster
Lizzy Koster
2023.05.21
Leuke camping. Kleinschalig. Net sanitair. Fijne douche. Aardige eigenaar. Mooie omgeving langs de Lek
Trip type
Vacation
Friends
Location
Service
Reply from Camping Wilgenwei 2023.05.23
Leuk om het zo in een paar woorden te lezen, bedankt!
f kooi
f kooi
2022.12.13
22 juni 3 nachten op de camping gestaan, dacht dat we een review geschreven hadden, waarschijnlijk is er iets mis gegaan, nog maar een keer! Zoals beloofd. Wat een rust hier, we stonden achterop de camping. Camping ligt aan de Waal. Een zeer vriendelijke eigenaar en zoon! Douchegebouw zeer schoon, een 10! Vanuit hier zijn we naar de Tina Turner musical geweest, zijn we naar Delft en Varend Corso met de auto geweest! Ook hebben we veel in de prachtige omgeving gefietst en zijn we via knooppunten naar Gouda gefietst! Zilverstadje Schoonhoven is ook leuk, vele winkeltjes. Gezellig. De camping is een aanrader! Het was dat we de volgende camping gereserveerd hadden, ik was nog lang niet uitgekeken!! Ik, wij voelden ons hier thuis en zeer welkom!! groeten Fred en Gina van het Hoogeland!
Reply from Camping Wilgenwei 2023.01.05
Uw review is dit keer doorgekomen, alsnog hartelijk dank hiervoor. Een kleine opmerking vanuit ons: Onze camping is gelegen aan de rivier De Lek. Enigszins vergelijkbaar, maar het ligt topografisch toch even iets noordelijker.
Rick Creemers
Rick Creemers
2022.09.29
Amazing nature stay with super hospitality!
Reply from Camping Wilgenwei 2022.10.18
Hetgeen waar wij voor staan, bedankt voor deze review!
Sandra Reins
Sandra Reins
2022.08.15
Gezellig. Goed sanitair. Mooie lokatie. Aanrader!
Advertisement
Arne Smits
Arne Smits
2022.08.14
Mooie kleine camping aan de dijk. Schoon en nieuw sanitair, grote plekken, vriendelijke eigenaar en je loopt zo de uiterwaarden in.
Peter Klok
Peter Klok
2022.08.07
Top camping en een fijne eigenaar.
Reply from Camping Wilgenwei 2022.08.07
Fijn om te lezen dat u het goed heeft gehad.
Henk Braakhekke
Henk Braakhekke
2022.08.03
Een kleinschalige boerderij camping gelegen langs de rivier de Lek. Wel binnendijks dus is de Lek vanaf de camping niet te zien. Keurig nette sanitaire voorzieningen die regelmatig schoon worden gemaakt. Ook de kleine keuken die zich in de achterzijde van het sanitairgebouw bevindt is een leuke bijkomstigheid en een uitkomst voor de mensen die op fietsvakantie gaan. De campeerweide is deels verhard d.m.v. grastegels zodat je met een camper hier ook prima terecht kunt. De eigenaar is erg vriendelijk en neemt de tijd voor zijn gasten. Voor sommige staplaatsen is er een vaste verharding aangebracht zodat je hier geen grondzeil nodig hebt. Verwacht hier geen animatie team maar geniet van de rust en ruimte. Zeer zeker een aanrader.
Reply from Camping Wilgenwei 2022.08.08
Onze dank voor deze mooie beschrijving van onze camping vanuit het klantperspectief!
Vincent Peters
Vincent Peters
2022.06.27
Een weekend mogen verblijven op camping Wilgenwei. Een gastvrij ontvangst, mooie ruime plekken, super net sanitair en in omgeving veel te beleven. Echt een aanrader!
Advertisement
Marja Jansen
Marja Jansen
2022.06.16
Fijne camping dicht bij huis met vriendelijke eigenaar. Mooi en schoon sanitair gebouw. En ondanks dichtbij huis waan je jezelf er echt even helemaal uit...😉 Schoonhoven is maar 10 minuten fietsen en is een leuke plaats om te bezichtigen.
Bart Mudde
Bart Mudde
2022.04.19
Een pareltje in de polder van de Lopikerwaard. Rust en weidse uitzichten. Zeer goed sanitair. Vriendelijke eigenaren. Schitterende fietsroutes in de omgeving en voor vogelaars te veel om op te noemen.
Ferdi van de Steeg
Ferdi van de Steeg
2021.09.18
Wij stonden hier medio september gedurende 1 week en hebben het reuze naar onze zin gehad. Leuke kleine camping (15 plaatsen). Henk super aardige en vriendelijke eigenaar. Ruime plaatsen met mooi uitzicht en 10 ampère stroom. Vrij nieuw en heel schoon sanitair, inclusief warm water, handzeep en toiletpapier. Fietsenstalling in schuur. Redelijke WiFi. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Al met al vinden we deze camping een aanrader.