Minicamping Het Wielseveld

camping-betuwe-wielseveld.nl

Minicamping Het Wielseveld Reviews

Excellent rating
4.8
289 reviews Verified
Minicamping Het Wielseveld
%title%

%offer%

Reviews ( 289 ) 4.8

Ellen Milner
Ellen Milner
2024.05.20
Fijne, kleine en verzorgde camping. Vriendelijke eigenaren. Ideaal voor mensen die houden van natuur, fietsen en wandelen. Erg schoon en nieuw sanitair. Aanrader. Minder geschikt voor kinderen.
Trip type
Vacation
Location
Service
Ellen Milner
Ellen Milner
2024.05.20
Fijne, kleine en verzorgde camping. Vriendelijke eigenaren. Ideaal voor mensen die houden van natuur, fietsen en wandelen. Erg schoon en nieuw sanitair. Aanrader. Minder geschikt voor kinderen.
Trip type
Vacation
Location
Service
K S (Aussie)
K S (Aussie)
2024.05.20
Zeer gastvrij ontvangst en begeleiding naar onze plek. Hebben er 7 nachten doorgebracht. Goede sanitaire voorzien, mooie douches en wastafel cabines. Altijd goed warm/heet water. Ingeschreven op Plaatselijke plaat appeltaart. Was voortreffelijk door Joke gemaakt.Hondje mee was geen probleem. Waren ook anderen waar gezellig mee gerend en gespeeld kon worden. Mooi vrijloop gebied achterin op de camping. Kortom een Mini camping zeer de moeite waard. Veel fiets en wandel mogelijkheden en vooral heerlijk vers fruit.👏😊👍
Trip type
Vacation
Location
Service
K S (Aussie)
K S (Aussie)
2024.05.20
Zeer gastvrij ontvangst en begeleiding naar onze plek. Hebben er 7 nachten doorgebracht. Goede sanitaire voorzien, mooie douches en wastafel cabines. Altijd goed warm/heet water. Ingeschreven op Plaatselijke plaat appeltaart. Was voortreffelijk door Joke gemaakt.Hondje mee was geen probleem. Waren ook anderen waar gezellig mee gerend en gespeeld kon worden. Mooi vrijloop gebied achterin op de camping. Kortom een Mini camping zeer de moeite waard. Veel fiets en wandel mogelijkheden en vooral heerlijk vers fruit.👏😊👍
Trip type
Vacation
Location
Service
Jolanda van Asseldonk
Jolanda van Asseldonk
2024.05.13
Supergezellig deze mini camping! Leuke beheerders die altijd voor je klaar stonden. Fijne douches en afwasgelegenheid. Kortom super verblijf gehad met het Hemelvaartsweekend!
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
D H
D H
2024.05.12
Great little campsite! I stayed one night during my bikepacking trip. The owners are super friendly and I got a little present as well. Showers and toilets are clean. Happy to found this place.
Wim Schell
Wim Schell
2024.05.08
BTV1968
BTV1968
2024.05.05
Camping zoals een landelijk mini-camping moet zijn. Gastvrije, aardige en behulpzame eigenaren, mooi veld, prima sanitair. Top locatie. aanrader
Location
Rooms
Service
Grzegorz Sosnowski
Grzegorz Sosnowski
2024.05.05
Great campsite. Everything very nicely put together. Showers and toilets clean and look very nice. The owners are a very friendly and helpful couple. They exude a very positive energy. You can see straight away that they love what they do. I highly recommend this campsite ♥️.
Trip type
Solo
Location
Rooms
Service
Safari45324822126
Safari45324822126
2024.05.05
Verified
Best campsite Great campsite. Everything very nicely put together. Showers and toilets clean and look very nice. The owners are a very friendly and helpful couple. They exude a very positive energy. You can see straight away that they love what they do. I highly recommend this campsite ♥️.
Jean-Pascal Hinnekens
Jean-Pascal Hinnekens
2024.05.04
Trip type
Vacation
Location
Service
Willem van Dijk
Willem van Dijk
2024.05.03
Rustig gelegen met vriendelijk ontvangst en begeleiding, schoon sanitair! En een lekker welkomspakketje.
Trip type
Vacation
Location
Service
Dely van Veluwen van Loon
Dely van Veluwen van Loon
2024.05.03
Ondanks dat het weer niet meewerkte, ‘s nachts, hebben wij een fijne paar dagen gehad. Hartelijke, hardwerkende, aardige mensen. Prachtige omgeving voor mooie fietstochten.
Trip type
Vacation
Mark van der Horst
Mark van der Horst
2024.04.30
Mooie kleinschalige camping. Sanitair top! Eigenaar helpt je wanner nodig. Vriendelijke eigenaresse met een lekker eitje en appels als welkom. Hoe leuk is dit. Fiets helaas na 1 dag stuk maar prachtige fietsomgeving..Grote plekken wij komen terug
Trip type
Vacation
Location
Service
Jo van Maaren
Jo van Maaren
2024.04.30
Joost Royackers
Joost Royackers
2024.04.23
Location
Service
René Brinkhuis
René Brinkhuis
2024.04.21
Mooie kleinschalige camping. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Schoon sanitair. Ideale uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Wij komen hier graag weer terug.
Trip type
Friends
Location
Edgar de Lange
Edgar de Lange
2024.04.10
Een heerlijke plek in het mooie rivierengebied van de Betuwe. De camping heeft alles wat je nodig hebt. Het is een prima uitvalsbasis voor het maken van fietstochten. Met o.a. de historische vestingstad Wijk bij Duurstede met haar Kasteel in de buurt. Gastvrijheid en waar nodig een helpende hand van de enthousiaste eigenaren maken het verblijf op de camping ten slotte een erg fijne beleving.
Trip type
Vacation
Location
Service
Susan Melchers
Susan Melchers
2024.04.04
Location
Petra Van Eck
Petra Van Eck
2024.02.10
Fijne wijdse blik in het groen rustige omgeving. Aardige mensen. Mooi sanitair gebouw.