Camille Jensen Kosmetolog Reviews

Camille Jensen Kosmetolog Reviews

5.0

Excellent - based on 26 reviews

camillejensen.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (26)
Charlotte Johansen
Charlotte Johansen
2021-08-03
recommends
Jeg kan kun give de største roser til Camille. Hun er fantastisk dygtig, nærværende og varm. Man føler sig nåde tryg og værdsat når hun behandler. Jeg har gået hos hende i mange år på Sjælland. Hun er meget savnet. Så henvend jer trygt til Camille.
Advertisement
Julie Jepsen
Julie Jepsen
2020-11-03
recommends
Fantastisk oplevelse som kunde! Man er som kunde i fokus hele vejen i gennem ens behandling. Yderst behageligt selskab hvor man føler sig tilpas, og Camille kan få en til at føle sig helt fantastisk og gå derfra med et yderst tilfreds resultat? Stor anbefaling herfra
Karen Madsen
Karen Madsen
2020-10-31
recommends
Super professionel, yderst behagelig og uanset hvilken behandling jeg har fået er jeg meget tilfreds når jeg går derfra. De varmeste anbefalinger herfra.
Ann O. Korsgaard
Ann O. Korsgaard
2020-10-30
recommends
Dygtige Camille, du har lavet mine bryn så flotte - og givet min datter gode nyttige råd ?? Mine varmeste anbefalinger???
Maja Laursen
Maja Laursen
2020-10-30
recommends
Super lækker behandling til gode priser og super dejlig oplevelse at komme som første gangs kunde. Man føler sig tryg og i gode hænder?
Advertisement
Marianne Woldemar
Marianne Woldemar
2020-10-01
recommends
Har fået ansigtsbehandling. Camille er dygtig og kompetent. Man er i trygge rammer ?
Mille Atke Nüchel
Mille Atke Nüchel
2020-10-01
recommends
Jeg har fået den skønneste ansigtsbehandling og de lækre Pytomer Produkter. Min hud har genfundet sin glow, jeg er så glad for Camilles kyndige hænder. Jeg er nød til at blive ved med at komme, men det gør ikke noget, det er så hyggeligt ?
Anika Reffs
Anika Reffs
2020-10-01
recommends
Vil man give sig selv lidt selvforkælelse og nyde et godt selskab samtidig, så er dette et fantastisk sted. Jeg har nu fået lavet Lash Lift 2 gange og er gået derfra begge gange men et super resultat.
Dorthe Nørbæk Flindt
Dorthe Nørbæk Flindt
2020-09-27
recommends
Fantastisk ansigtsbehandling,❤️ dejlig stemning total afslapning. Man føler sig velkommen så snart man træder ?
Advertisement
Trina Skov Lauritsen
Trina Skov Lauritsen
2020-09-25
recommends
Fantastisk arbejde, med god rådgivning. Dejlige omgivelser, meget professionelt men alligevel føler man sig hjemme. Altid dejligt at komme der. ??
Maja Rosenstjerne Nicolaisen
Maja Rosenstjerne Nicolaisen
2020-09-25
recommends
Virkelig lækker oplevelse med masser af forkælelse og skønne produkter♥️♥️ Superlækker lashlift med et flot resultat, try me ansigtsbehandling hvor man kommer i den syvende himmel og en grundig og professionel voksbehandling??? Super god service med masser af smil og varme?
Pui Yee Chan
Pui Yee Chan
2020-09-19
recommends
Selvforkælelse på højt plan ? Try me ansigtsbehandling = skøn ansigtsbehandling hvor man kommer helt ned i tempo med ren selvforkælelse. De bedste anbefalinger herfra ?
Haidi Cimberly Duly Blirup
Haidi Cimberly Duly Blirup
2020-09-18
recommends
Lækkert lashlift i fantastisk selskab ? Hos Camille får man ikke kun lækre vipper, men dejligt selskab, en god sludder og ømme mavemuskler ?. Super professionel behandling gang efter gang! Jeg har haft en del problemer med at vipperne ikke vil bukke og havde også problemet første gang ved Camille. Men helt fantastisk og perfektionistisk som hun er, lavede hun et nyt lashlift uden beregning. Her kommer det ikke an på tid og penge men tilfredshed og jeg elsker det!????? Kan på alle måder anbefales?
Advertisement
Emma Laursen Danielsen
Emma Laursen Danielsen
2020-09-18
recommends
Jeg har nu fået lavet lash lift hos Camille et par gange og jeg ELSKER resultatet hver gang! ? Camille er en fantastisk og helt unik person! Atmosfæren og stemningen hos hende er altid i top ? ligeledes kvaliteten er i top og Camille går meget op i det perfekte resultat hver gang! Alle de varmeste anbefalinger herfra ❤️ Ved sidste besøg fik vi også lavet en gang lækker brazilian ? Det var min første gang og Camille var fantastik og bar mig hele vejen i gennem ved at være nærværende og værne om mig så oplevelsen blev god! ? Jeg skal helt sikkert tilbage til 2. Omgang om 3 uger ??
Ida Green Holm
Ida Green Holm
2020-09-16
recommends
Jeg har fået en fantastisk ansigtsbehandling hos Camille ? Wow bare wow.. Man føler sig som et helt nyt menneske bagefter.. Og så er hun bare så behagelig at komme hos ❤️ Hun er fantastisk til at vejlede omkring produkter og når man så lige har glemt rækkefølgen så er hun super hurtig til at svarer på en besked ? Glæder mig allerede til næste behandling ❤️
Irene Holm Godballe
Irene Holm Godballe
2020-09-16
recommends
Jeg har fået en dejlig ansigtsbehandling i dag - Wow, det burde alle give sig selv, sin søster, bror, mand, kone, ven, veninde osv.. Alle har fortjent at komme under så kyndige hænder ? Ikke nok med at det føltes noget så dejligt, så bliver man vejledt på en virkelig kompetent måde og der er en fantastisk varm og tryg stemning under hele besøget. Jeg kommer helt sikkert igen ?
Rikke Venning Andersen
Rikke Venning Andersen
2020-09-15
recommends
Meget kompetent i hudanalyse og rådgivning samt udførelse af ansigtsbehandling.
Advertisement
Jeanette Østergaard
Jeanette Østergaard
2020-09-14
recommends
Fik lavet lash lift incl farve af øvre vipper samt retning og farve af bryn. Jeg fik en super behagelig behandling og et fantastisk resultat.
Mia Holmberg
Mia Holmberg
2020-09-14
recommends
Fik lavet et Lash Lift med farve. Hun var så omhyggelig. Både med at fortælle om produktet, men også vælge den rigtige form til mine øjne. Uden tvivl grundig og super hun fik mig straks til at føle mig velkommen. Resultatet af vipperne sad bare spot on. Og gør stadig. Jeg har allerede booket min næste tid. ??
Sofie Dahl Christensen
Sofie Dahl Christensen
2020-09-01
recommends
Jeg kom med lidt krøllede vipper fra et andet lashlift og fik et fint lashlift af Camille. Desværre begyndte de at krølle endnu mere pga kemi mellem tidligere og nuværende lashlift. Men Camille er bare så super professionel og har nu lavet et reverse på mig, så mine vipper er normale igen og jeg får oveni købet er nyt lashlift senere. Det er da fantastisk service ?. Tak for god behandling ❤️