Calmsite - spokojna strona Twojej firmy

calmsite.pl

Calmsite - spokojna strona Twojej firmy Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
Calmsite - spokojna strona Twojej firmy
%title%

%offer%

Reviews ( 16 ) 5.0

Jolanta Rawska
Jolanta Rawska
2024.03.28
Polecamy usługi Pana Maćka! Usługa wykonana na czas, rzetelnie, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy.
Advertisement
Michalina F
Michalina F
2024.02.12
W 100% polecam pana Macieja. W ekspresowym tempie rozwiązał problemy mojego sklepu internetowego. Profesjonalizm, dużo zrozumienia i cierpliwości. Polecam!
Emilia Malczyk
Emilia Malczyk
2024.02.09
Bezproblemowy kontakt i bardzo szybka pomoc. Polecam!
K P
K P
2024.01.30
Pan Maciek ekspresowo rozwiązał problem na stronie, dzięki jego szybkiej i fachowej pomocy wszystko działa jak należy
Maciej
Maciej
2024.01.18
Z czystym sumieniem polecam usługi Calmsite. Kontakt znaleźliśmy w internecie i się nie zawiedliśmy. Prowadzimy firmę usługową i zależało nam na aktualizacji i reorganizacji strony internetowej. Od samego początku kontakt był bardzo profesjonalny i wszystko było wykonywane bardzo sprawnie - łącznie z naszymi poprawkami. Widać bogate doświadczenie i wiedzę ze strony tej firmy, a także sprawność działania. Szczerze polecam kontakt. Raz jeszcze dziękuję za pomoc i zapewne do usłyszenia z innymi zleceniami.
Advertisement
Sebastian Sobczak
Sebastian Sobczak
2023.12.30
Polecam. Szybka i fachowa pomoc w utrzymaniu i rozbudowie strony.
Alicja K
Alicja K
2023.12.18
Wzorowa współpraca. Wszystko na swoim miejscu :) profesjonalizm, wyrozumiałość i wyczucie branży Klienta. Do tego wszystkiego bardzo sprawnie i szybko wykonana usługa wdrożenia wspólnie uzgodnionego projektu. Polecam wszystkim, którzy cenią specjalistów, którym można ufać :)
Artur Sadowski
Artur Sadowski
2023.09.26
Firma Calmsite to prawdziwy lider w tej branży i profesjonaliści o imponującej wiedzy technicznej, zawsze są w stanie sprostać każdemu wyzwaniu. Póki co nie było rzeczy, z którymi nie potrafili sobie poradzić. Pan Maciej jest symbolem uczciwości i transparentności finansowej, zawsze wszystko dokładnie wyliczy i wytłumaczy. Każde zadanie realizowane jest z najwyższą precyzją i zaangażowaniem, zazwyczaj bardzo szybko. Gorąco polecam usługi tej firmy
Promosystem PROMOSYSTEM
Promosystem PROMOSYSTEM
2023.05.19
Pan Maciej bardzo rzetelnie wykonuje swoje zobowiązania. Do tego miło i terminowo,.
Reply from Calmsite - spokojna strona Twojej firmy 2023.05.19
Bardzo dziękuje za waszą opinię
Advertisement
Kobiece Serca
Kobiece Serca
2023.03.09
Zleciłam opiekę nad stroną i po paru miesiącach współpracy jestem z usług Calmsite bardzo zadowolona. Na bieżąco dostaję raporty, komunikacja jest szybka i bezproblemowa, jakość obsługi na najwyższym poziomie. Pełny profesjonalizm. Eugenia Herzyk | Kobiece Serca
Justyna Noel
Justyna Noel
2023.03.03
Firma Calmsite i Pan Maciej to warta polecenia, bezproblemowa i bardzo profesjonalna obsługa techniczna stron internetowych. Jeśli masz mały biznes i boisz się ukrytych kosztów to tu cię nic nie zaskoczy. Jeśli w sklepie www był problem, który trzeba było szybko naprawić to zawsze była to natychmiastowa pomoc. Jestem właścicielką sklepu www od 12 lat. Mam za sobą rożne współprace. Pan Maciej jest nie tylko ekspertem technicznych z wiedzą i umiejętnościami, ale też super człowiekiem. Polecam!!!
Dominika Gustek
Dominika Gustek
2022.12.11
Strona zrobiona zgodnie z zamówieniem, sprawnie, szybko z pełnym odwzorowaniem nakreślonej szablonu. Doskonała obsługa i comiesięczna opieka, natychmiastowa reakcja na potrzeby Klienta. Serdecznie polecam. :)
MJ
MJ
2022.12.07
Pełen profesjonalizm i uczciwość w stosunku do klientów! Polecam :)
Advertisement
Pawel Sulima
Pawel Sulima
2022.06.07
Współpracę z firmą Calmsite oceniam jako wyśmienitą! Firma cechuje się profesjonalnym podejściem do tematu zarówno od strony kontaktu z klientem jak i w kwestiach technicznych! Zlecone zadania zostały zrealizowane sprawnie i terminowo! Współpraca z firmą Calmsite jest prawdziwą przyjemnością!
Beata Jakubowska
Beata Jakubowska
2022.05.26
Obsługa strony internetowej mojej firmy Biologia OdNowa- Medycyna Naturalna nie stresuje mnie, od kiedy zajmuje się nią firma Calmsite. Fachowe podejście i wsparcie na każdym kroku ze strony specjalistów firmy jest na najwyższym poziomie. Jeżeli mam wątpliwości, czy pytania zawsze mogę zadzwonić i uzyskać poradę. W przystępnej cenie mam opiekę nad stroną oraz sklepem internetowym. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
ASYMETRIA STUDIO
ASYMETRIA STUDIO
2022.05.26
Indywidualne podejście, nietypowe rozwiązania, sumienność i staranność - wszystko to dostajemy od tej firmy już od ponad dwóch lat. Nie mogliśmy lepiej trafić. Najwyższa jakość usług w rozsądnej cenie. Polecamy każdemu