Cactus Laser Studio

cactuslaser.com.ua

Cactus Laser Studio Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
Cactus Laser Studio
%title%

%offer%

Reviews ( 8 ) 5.0

Daria Shaina
Daria Shaina
2023.11.29
Прийшла за рекомендацією подруги, яка розхвалила лазер і майстра. Рекомендую цей салон особливо тим, кого задовбало кожного разу використовувати бритву :)
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.29
Дякуємо за ваш відгук 💕
Advertisement
Anastasiia Aloshina
Anastasiia Aloshina
2023.11.23
Була місяць тому на епіляції ніг у Жанни. Після 2х тижнів почала бачити результат (це була моя перша в житті процедура). Пишу цей відгук усім, хто страждав від використання епілятора та шугарінга, як Я - лазерка, то не боляче. Я не пам'ятаю що то за лазер в кактусі, але він настільки круто охолоджує, що я ще хвилин 10 після завершення відчувала холодок і приємно і так собі, коли на вулиці +2, але процедра виявилась реально безболісною. Загальні враження від майстра - дуже і дуже приємні, відчувається, що ти потрапив до адекватної людини, яка на власному прикладі показала результат, і проконсультувала і попередила що не робити після. Чесне дякую і до зустрічі через тиждень🙂
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.26
Дякуємо за ваш відгук і чекаємо на вас 29.11 ❤️
Марія Кропива
Марія Кропива
2023.11.22
Чудова студія, приємний майстер. Результатом роботи дуже задоволена!
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.23
Дякуємо за ваш відгук!
Elena Markova
Elena Markova
2023.11.11
Студія"Cactus Laser Studio"-це увага,підхід до кожного клієнта.Я дуже рада,що знайшла свого фахівця це Жанна.Прфісіонал своєї справи,підкаже проконсультує.Я дуже задоволена результатом. Рекомендую!❤
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.13
Дякуємо! Прям у серденько :)
Nataliia Haikalova
Nataliia Haikalova
2023.11.09
Дуже приємний майстер. Рекомендую
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.13
Дякуємо!
Advertisement
Елена Маркова
Елена Маркова
2023.11.07
Прекрасне обслуговування, реальність перевершила очікування. Майстер – професіонал своєї справи. Я задоволена, як донський сфінкс:))) Дякую!
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.09
Дякуємо за ваш фотовідгук! :)
Anastasiia
Anastasiia
2023.11.07
Давно знайома з майстром Жанною. Вже 5й рік повністю обслуговуюсь в її салоні і тепер перейшла до неї на лазерну епіляцію. Якщо чесно, то дуже сподобався підхід як до самої процедури, так і до відношення до клієнта. І + є з чим порівняти, бо в минулому салоні куди я ходила був лазер Honor Ice - який м'яко кажучи і пік і навіть один раз опік був. Після процедури в Кактус - ніяких неприємних відчуттів, більше того, лазер так охолоджує, що відчуваєш себе десь у -5 на вулиці))) 100% рекомендую і майстра і апарат.
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.09
Дякуємо за довіру!
Михаил Mihail
Михаил Mihail
2023.11.07
Reply from Cactus Laser Studio 2023.11.09
Дякуємо!