Buro Dirigo - Experts in internal branding

Buro Dirigo - Experts in internal branding Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Amber
Amber
2024.02.26
Advertisement
Lex Vonk
Lex Vonk
2023.10.17
Recentelijk hadden we een workshop van Buro Dirigo over AI. Een mooi dagdeel waarin wij als leken werden ingewijd in deze wondere wereld. Lex Vonk, AM match
Reply from Buro Dirigo - Experts in internal branding 2023.10.18
Beste Lex, dank u wel voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u onze AI-workshop op prijs stelde. We kijken ernaar uit om u weer te zien bij toekomstige evenementen.
Zoë Heijke
Zoë Heijke
2023.09.26
Namens team Morgenwereld: bedankt Léon, voor de inspirerende sessie over nieuwe AI-toepassingen! De sessie heeft voor veel nieuwe energie en ideeën gezorgd.
Reply from Buro Dirigo - Experts in internal branding 2023.09.28
Dank voor jullie enthousiaste onthaal en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat Léon's verhaal zoveel heeft losgemaakt We zijn benieuwd hoe jullie AI gaan toepassen in jullie dagelijkse werkzaamheden!
Vera Kovaliova
Vera Kovaliova
2023.07.21
Bureau Dirigo heeft voor OneCircle re-branding ontwikkeld en tevens de nieuwe huisstijl doorgevoerd naar de communicatiedocumenten. Het team van Dirigo is niet alleen creatief maar ook commercieel en strategisch, dat maakt een partnerschap van absolute meerwaarde.
Reply from Buro Dirigo - Experts in internal branding 2023.09.28
Beste Vera, dankjewel voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met deze leuke en uitdagende klus.
Wilnanda Sterrenburg
Wilnanda Sterrenburg
2023.07.20
Fijn creatief buro, waar in een gemoedelijke sfeer samen mooie dingen worden opgebouwd. Buro Dirigo heeft ons, VKB Kerkrentmeesters, begeleid in onze communicatietransitie. Niet alleen zorgden zij voor een prachtige nieuwe look and feel, ook inhoudelijk is er een grote vernieuwingsslag gemaakt in onze manier van communiceren. Echt een totaalpakket dus, waarmee we weer helemaal bij de tijd zijn.
Advertisement
WS De Reus Van Boheemen
WS De Reus Van Boheemen
2023.06.16
Buro Dirigo is een van onze zeer gewaardeerde partners. Het is een wendbaar communicatie- en brandingbureau dat wij voor zowel interne communicatieklussen als externe campagnes hebben ingeschakeld. In december 2022 heeft Buro Dirigo onze interne eindejaarscommunicatie ontwikkeld, met als thema 'Jij maakt het verschil'. Aansluitend daarop kan ik zeggen dat zij ook het verschil maakten met geduld, goed advies en snelle executie! W. de Reus-van Boheemen, Spaarne Gasthuis
WS De Reus Van Boheemen
WS De Reus Van Boheemen
2023.06.16
Buro Dirigo is een van onze zeer gewaardeerde partners. Het is een wendbaar communicatie- en brandingbureau dat wij voor zowel interne communicatieklussen als externe campagnes hebben ingeschakeld. In december 2022 heeft Buro Dirigo onze interne eindejaarscommunicatie ontwikkeld, met als thema 'Jij maakt het verschil'. Aansluitend daarop kan ik zeggen dat zij ook het verschil maakten met geduld, goed advies en snelle executie! W. de Reus-van Boheemen, Spaarne Gasthuis
Anja Scheffers
Anja Scheffers
2022.08.11
Justin Plug
Justin Plug
2022.02.14
Toffe mensen die een strak resultaat neerzetten. Aanrader!
Advertisement
Justin Plug
Justin Plug
2022.02.14
Toffe mensen die een strak resultaat neerzetten. Aanrader!
Maggie Guit
Maggie Guit
2020.09.16
Creatief bureau met visie. Denken mee met hun klanten. Origineel, innovatief en vriendelijk. Toppers!
Reply from Buro Dirigo - Experts in internal branding 2020.09.18
Bedankt Maggie, we zijn blij dat we je weer goed hebben kunnen helpen!
Maggie Guit
Maggie Guit
2020.09.16
Creatief bureau met visie. Denken mee met hun klanten. Origineel, innovatief en vriendelijk. Toppers!
Reply from Buro Dirigo - Experts in internal branding 2020.09.18
Bedankt Maggie, we zijn blij dat we je weer goed hebben kunnen helpen!
Corianne de Vries
Corianne de Vries
2018.11.09
De medewerkers van Dirigo zijn niet alleen heel vakkundig, maar ook nogeens super gezellig! Niets is teveel, ze zijn altijd bereid om een stap extra te zetten en ze denken positief kritisch mee. Het is altijd fijn om met hen samen te werken!
Advertisement
Corianne de Vries
Corianne de Vries
2018.11.09
De medewerkers van Dirigo zijn niet alleen heel vakkundig, maar ook nogeens super gezellig! Niets is teveel, ze zijn altijd bereid om een stap extra te zetten en ze denken positief kritisch mee. Het is altijd fijn om met hen samen te werken!
annerieke esser
annerieke esser
2018.07.03
Een fijn buro waar mensen werken die zich de materie snel eigen maken, goed meedenken EN even extra gas geven wanneer je het nodig hebt.
annerieke esser
annerieke esser
2018.07.03
Een fijn buro waar mensen werken die zich de materie snel eigen maken, goed meedenken EN even extra gas geven wanneer je het nodig hebt.
Christine van Muiswinkel
Christine van Muiswinkel
2018.06.07
Advertisement
InfoTrade | Wilbert Philippo
InfoTrade | Wilbert Philippo
2018.06.07
Wij hebben een 'Escape & Leer direct' gedaan via Buro Dirigo. Niet alleen was de Escaperoom zeer geslaagd, maar ook de observaties en feedback die we achteraf als team kregen waren heel sterk en bruikbaar. Absolute aanrader voor elk team dan een leuke combinatie van fun en teamopbouw zoekt!
InfoTrade | Wilbert Philippo
InfoTrade | Wilbert Philippo
2018.06.07
Wij hebben een 'Escape & Leer direct' gedaan via Buro Dirigo. Niet alleen was de Escaperoom zeer geslaagd, maar ook de observaties en feedback die we achteraf als team kregen waren heel sterk en bruikbaar. Absolute aanrader voor elk team dan een leuke combinatie van fun en teamopbouw zoekt!
Jaco Klamer
Jaco Klamer
2018.01.02
Vriendelijke vakkundige mensen.