Build with Blocks | Website laten maken

Build with Blocks | Website laten maken Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Tom Werkhoven
Tom Werkhoven
2024.03.25
Super ervaring! Tim denkt goed mee met het ontwerpen van de website. Reageerd snel op vragen en levert echt vakwerk!
Advertisement
Robert Claus
Robert Claus
2024.03.25
Tim heeft de website van Achilles '29 vernieuwd. Ooit was Achilles de eerste voetbalvereniging in Groesbeek met een eigen website, nu zijn we de club in Groesbeek met de beste website op het gebied van gebruikersgemak en vormgeving. Met dank aan Tim.
Raoul
Raoul
2024.03.21
Tim heeft onze website een prachtige make-over gegeven en verder geholpen met een betere zichtbaarheid op Google. De resultaten zijn top alsmede de service die hij achteraf levert.
Kim
Kim
2024.02.28
Dankzij Tim heb ik een professionele website voor mijn praktijk. De communicatie met Tim is erg prettig, korte lijntjes, snelle reactie en prima prijs-kwaliteit verhouding!
Yonee Winkeler
Yonee Winkeler
2024.02.01
Heel erg fijn en snel geholpen! Zeer tevreden met het eindresultaat. Dankjewel Tim🙏🏻
Advertisement
Stan de Kleijn
Stan de Kleijn
2024.01.09
Maakt mooie websites en denkt mee met ideeën om zo tot een perfecte website te komen.
Jim Derks
Jim Derks
2023.12.18
Zeer tevreden met het werk van Tim. Goede communicatie en fijn dat hij met alles goed meedenkt.
roy deenen
roy deenen
2023.12.14
Goeie en een fijn communicatie met tim en hij luistert goed na mijn wensen hoe ik mijn website wil hebben
Berry Lentjes
Berry Lentjes
2023.09.21
Goede en snelle communicatie met Build With Blocks waardoor aanpassingen snel doorgevoerd worden. Zeer tevreden over onze site en voor een volgende build komen we zeker terug 👍🏻
Advertisement
Stijn Vermeulen
Stijn Vermeulen
2023.09.18
Zeer tevreden over het resultaat. Er wordt goed meegedacht en samen tot een plan gekomen. Top werk!
Willem Schrader
Willem Schrader
2023.09.11
Ik kan het iedereen aanraden om zijn/haar website door Tim te laten bouwen. De communicatie is duidelijk en hij bouwt geweldige websites.
TS Marketing Club
TS Marketing Club
2023.09.11
Ze maken prachtige websites en zijn erg duidelijk in de communicatie. Zowel de technische als grafische aspecten zijn op en top en wij zijn dan ook erg tevreden!!
Tieme van Eck
Tieme van Eck
2023.06.11
Mooie website gebouwd voor een hele redelijke prijs, gigantische aanrader
Advertisement
Tim van Duin
Tim van Duin
2023.06.11
Wilt u een website? Het eerste bedrijf die ik zou bellen !
Gauthier Klaassen
Gauthier Klaassen
2023.04.19
Mooie en goede website gebouwd. Ook zeer snel als we iets willen aanpassen. Zeker een aanrader!
Dennis Gesthuizen
Dennis Gesthuizen
2022.12.06
Top service en een strakke website opgeleverd voor mijn bedrijf! Erg blij mee!