Bug Out Gear

Bug Out Gear Reviews

Excellent rating
5.0
53 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (53)
Anonym user
Anonym user
2022.01.21
Andas kvalitet i såväl service men främst i produkterna, Rekommenderas
Advertisement
Anonym user
Anonym user
2021.11.01
Riktigt bra produkter till bra pris, snabb leverans och bra service! ??
Reply from Bug Out Gear 2021.11.02
Tack så mycket för din recension!
Lars Bois fd Dahlström
Lars Bois fd Dahlström
2021.09.21
Fina produkter och en otroligt bra service!
Anonym user
Anonym user
2021.09.12
Snabb leverans! Kvalite på varan ! Rekommenderar denna butik!
Anonym user
Anonym user
2021.04.30
Den självklara leverantören av Keith titanprylar! Att de nu även säljer Savotta gör dem till min favoritbutik!
Advertisement
Anonym user
Anonym user
2021.04.29
Snabba leveranser, bra produkter!
Anonym user
Anonym user
2021.04.04
Hej! Har handlet stekpannor ock stekspadar tidligere,och er super nöjd med Era varor,oxå leveranstid. Mvh Hans
POP77777
POP77777
2021.04.01
Super nöjd med produkt och snabb leverans.
Anonym user
Anonym user
2021.03.31
Fungerade super smidigt! Bra kvalitetsprodukter till bra priser. Känns som de satsar på väl beprövade produkter med ett gott renommé. Proffsigt. Radion fungerar utmärkt, som förväntat kvalitet rakt igenom.
Advertisement
Anonym user
Anonym user
2021.03.31
Väldigt snabb leverans och HPA Molle Bindingsen fungerar bra =)
Martin Sjölander
Martin Sjölander
2021.02.28
recommends
Bra kommunikation och snabb frakt. Får snabbt hjälp när man tar kontakt och det mesta går att lösa.
Anonym user
Anonym user
2021.02.28
Jag köpte två smörgåsjärn och är verkligen nöjd med dom, fungerar utmärkt! Vi har t.o.m. grillat mackor i öppna spisen inne! Grejerna levererades till postombud, enkelt och smidigt precis som man förväntar sig.
Anonym user
Anonym user
2021.02.27
Bra produkter till bra priser. ?
Advertisement
Sebastian Alman
Sebastian Alman
2021.02.18
Surikaten
Surikaten
2021.02.03
Liksom många andra i coronatider hamnade de i problem med leveransen, men jag hölls underrättad, lade ordern i träda, och fick (långt) senare meddelande om att den kunde återupptagas. Fick assistans med ordern (på en lördag), har nu fått prylarna (snabbt) och är kanonnöjd med kvaliteten, kommunikationen och kompensationen.
Niklas Ala-Mäkelä
Niklas Ala-Mäkelä
2021.01.18
Kvalitetsprodukter till bra pris och dessutom fantastisk service! 5/5!
Reply from Bug Out Gear 2021.01.18
Tack så mycket Niklas! ?
Ala_95
Ala_95
2021.01.18
Bra produkter, bra priser, bra kundservice, lättnavigerad hemsida. Köpte en kolbullepanna och stekspade från Källrå Vildmarksprodukter och kunde utan knussel hämta på plats i Ånge.
Advertisement
Nordin
Nordin
2020.06.26
Mycket bra!
Oskar
Oskar
2020.06.24
Snabb leverans och bra service.
Anton Nordin
Anton Nordin
2020.03.22
Kvalitetsprodukter och överlägsen service! ?
Reply from Bug Out Gear 2020.11.13
Tack så hemskt mycket Anton! Det värmer ?