Budoshop

Budoshop Reviews

Excellent rating
4.8
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Jacob Winther
Jacob Winther
2023.12.20
Glimrende butik. Stort udvalg. Altid god betjening med et smil
Advertisement
Ebbe K
Ebbe K
2023.10.05
Er et rigtigt godt sted at handle. Altid imødekommende, hjælpsom, ærlig og med en stor viden om sine produkter
Isabel Koc
Isabel Koc
2023.09.16
Erik er altid venlig og hyggelig at snakke med. Man tror man bare skal have en gi til kampsporten, men man ender med at snakke om alt mellem himmel og jord. Kan varmt anbefales
Ole Wolf
Ole Wolf
2023.09.07
Jan Jakob Jessen
Jan Jakob Jessen
2023.05.09
Venlig og kompetent betjening
Advertisement
Oskar Vidmar
Oskar Vidmar
2023.01.26
Super venlig lige fra man kommer ind i butikken, gav gode råd og var ærlig omkring prudukterne
Dorthe nelleberg
Dorthe nelleberg
2022.10.15
Har snakket med Erik i mange år og henviser mine elev her til Budoshop. Det var første gang jeg var i butikken. Skøn vejledning og betjening. Tak for lidt til benzinen. Signe er lykkelig for sin nye gi. Mvh Dorthe
Johnny Pedersen
Johnny Pedersen
2022.08.20
Leo Seiko Ooyama
Leo Seiko Ooyama
2022.03.10
Professionel rådgivning og høfligt og serviceminded personale.
Advertisement
Peter Brink
Peter Brink
2022.02.05
Altid god og venlig betjening
Andreas*
Andreas*
2021.09.15
Fantastisk service, og ejeren har god kendskab til produkterne. Kan ikke anbefales nok!
C P
C P
2021.09.01
Super service og venlig ejer. Man føler sig velkommen og man skal ikke holde sig tilbage for spørgsmål. Vil komme igen en anden gang.
Phillip Rasmussen
Phillip Rasmussen
2021.08.19
Kan varmt anbefales.
Advertisement
Tobzy
Tobzy
2021.07.31
Johnny Houtved
Johnny Houtved
2021.05.22
Rigtig hyggeligt sted
Tonny William Hausager “Mr.RAWWOOD O.G” Jensen
Tonny William Hausager “Mr.RAWWOOD O.G” Jensen
2020.07.03
God kvalitets gear
Jesper Mazanti
Jesper Mazanti
2020.03.03
😏 Altid en venlig, fair og hurtig betjening. Min første Matsuru gi købte jeg i sep 1977, så må vi se hvornår Erik sælger mig den sidste ;-) 🙏
Advertisement
Jesper Kaagaard
Jesper Kaagaard
2020.01.04
Rigtig fin betjening og service. Eneste special forretning for kampkunst i Aalborg.
Tanya Tvorup Thomsen
Tanya Tvorup Thomsen
2019.11.16
Fedt at der findes fysisk butik med virkelig god service.
Thomas Mentz Joensen
Thomas Mentz Joensen
2019.09.01
Hyggelig butik og yderst dygtig ejer.