Budget-hor Reviews

Budget-hor Reviews

5.0

Excellent - based on 13 reviews

budget-hor.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Özlem Öztürk
Özlem Öztürk
2020-05-31
recommends
Wij zijn er erg blij mee, topkwaliteit en heel snel opgeleverd. Binnen no time gemonteerd. Zeker doen!
Advertisement
Umit Urhan
Umit Urhan
2020-04-13
recommends
Ik ben erg tevreden over jullie zeer goede service en kwaliteit. Het kan al Binnen een week inmeten, bestellen en monteren. Klantvriendelijk en professioneel. Echt een AANRADER. Nogmaals bedankt. ?
Martin Minderhout
Martin Minderhout
2020-04-12
recommends
Super aardige vakmannen sinds vandaag voorzien van hoe in de schuifpui in mooie zelfde kleur als de pui zelf en 3 draaikiep ramen voorzien van horren super dank je wel ??????
Adil Cetin
Adil Cetin
2020-04-05
recommends
Ze waren zeker snel ? Bine 3 dagen waren ze bij mij. Volgende keer ga ik zeker alle kamers laten doen. Wat voor mij belangrijk is. Afspraak is afspraak ? En dat hebben hun. Ga zo door ???goed bezig Budget-hor ?
Kırsehirli Inkılap Aydoğdu
Kırsehirli Inkılap Aydoğdu
2020-02-23
recommends
Arkadaşlar bu işin uzmanları..??? Super snel geleverd en netjes gemonteerd echt tevreden..?
Advertisement
Gamze Aydogdu-Ibis
Gamze Aydogdu-Ibis
2020-02-22
recommends
Jullie zijn echt fantastisch!!!!!! Ik ben erg tevreden over jullie zeer goede service en kwaliteit ?????? Daarnaast werd ook snelle leveren!!!!! Binnen 6 dagen...Ongelofelijk?? Jullie werkt echt professioneel ??? Ik heb echt de juiste beslissing genomen door jullie te kiezen..... Nogmaals bedankt voor alles.....
Arnica Sukhraj
Arnica Sukhraj
2019-10-20
recommends
Zeer goede ervaring, onze woning volledig voorzien van de op maat gemaakte horren. Het bedrijf gaat professioneel te werk en levert uitstekend werk.
Cyrina Akdeniz
Cyrina Akdeniz
2019-09-23
recommends
Heel blij met onze horren! Daarnaast werd ook snelle service geleverd en professioneel advies gegeven. Zou Budget-hor om deze redenen zeker aan iedereen aanbevelen.
Marcella Ellerman-Blom
Marcella Ellerman-Blom
2019-07-29
recommends
Helemaal blij met de plissehor bij onze openslaande deuren die jullie onlangs hebben geplaatst! Bedankt voor jullie goede service...
Advertisement
Syl van der Vlies
Syl van der Vlies
2019-07-19
recommends
snelle en goede,vriendelijke service! topmannen.. topwerk! ?
Bianca Dooren
Bianca Dooren
2019-07-12
recommends
Wij zijn al jaren op zoek naar een oplossing voor een hor bij onze schuifpui.Nooit heeft iemand een passende oplossing gevonden totdat we in contact kwamen met Buget-hor! Zelfs op zondag staan ze je te woord en handelen de mannen snel én correct.Binnen een week geplaatst en leveren een bijzondere goede service. Een aanrader! Nogmaals dank en ga vooral zo door!
Nedim Levi
Nedim Levi
2019-06-19
recommends
Excellent Service, Great Quality and Fast Reaction. They are really an expert duo and can advise them to anyone. Highly recommended ???
Karim Ad
Karim Ad
2019-05-21
recommends
Zeer tevreden over de horren (voor de ramen van onze slaapkamers en tuindeur) die vandaag geplaatst zijn. Kwalitatief goed materiaal en een geweldige service van de mannen! Prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend......echt een aanrader. Fam. Adlaoui
Advertisement