Budapest Shooting - Shooting range in Budapest

Budapest Shooting - Shooting range in Budapest Reviews

Excellent rating
4.9
806 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (809)
Andrea Varnyu
Andrea Varnyu
2022.08.14
Nagyon jó szórakozás volt! Elképesztő fegyverek és a hozzáértő szakemberek csodálatos élményé varázsolták a 4. évfordulonk. Csak ajánlani tudom mindenkinek❤️🥰
Advertisement
Dorina Horváth
Dorina Horváth
2022.08.13
Labancz
Labancz
2022.08.12
Jérôme LELEUX
Jérôme LELEUX
2022.08.08
Patrik NAGY
Patrik NAGY
2022.07.31
Profi, segítőkész csapat, rendkívül jó hangulat, kitűnő felszerelés, jól kialakított gyorsan kiszellőző helyiségek, maximális biztonság, ennél nem is kell több, hatalmas élmény volt! A legnagyobb negatívum is csak annyi, hogy kissé meleg van odalenn, de ez nem megy az élmény rovására.
Advertisement
Octavien Vermeulen
Octavien Vermeulen
2022.07.29
Superbe équipe accueillante et disponible, explique super bien le maniement des armes ainsi que les règles de sécurités. Possibilité de prendre autant de photos et vidéos que l’on souhaite.
A.E.K.
A.E.K.
2022.07.26
The welcome was good and the explanation by the instructors was also good. We only did not expect to be together with other people during the shooting session. It would have been 5 stars if the bald instructor would have been more patient with us and gave us better instructions, because of this we felt a bit in a rush. We saw that the other instructor for the other group was very patient and gave better and more remarks.
jordan ndengue
jordan ndengue
2022.07.26
Excellente expérience. Accueil parfait. J’ai été encadré et sécurisé par Csabas, qui m’a tout expliqué l’histoire des armes. Cerise sur le gâteau il parlait un peu français, m’a prit en photo (j’y suis allé seul) en tirant et ensuite avec les armes déchargé!
Niels
Niels
2022.07.26
Verified
Advertisement
Daniele Bellomo
Daniele Bellomo
2022.07.25
Solo pubblicità ingannevole. Devi spendere almeno 110 euro per poter sparare. Pessimi proprio. Sulle loro pubblicità dicono che vieni, spari con l ak per 9000huf e apposto.
Csaba Kajtár
Csaba Kajtár
2022.07.20
Nagyon profi és barátságos a személyzet, a lövészetvezetők. 100% élmény… Az ember nem gondolná milyen ereje és hangja van egy S&W 500 fegyvernek, de az sem semmi mikor a mesterlövész puska légnyomását érezni a terem végében! Jó feszkólevezető! Ajánlom mindenkinek!
Tímea V
Tímea V
2022.07.18
Verified
Callum Chamberlain
Callum Chamberlain
2022.07.15
- Good value for the quantity of ammunition and range of guns I was able to chose from. I felt very safe with the instructors and they were very helpful and happy to answer any questions. The shooting experience was well suited to a new shooter as there was no pressure or competition. As I shot the Soviet pack many of the pistols were old and a few of them jammed but they cleared the guns for me. Would definitely recommend!
Advertisement
Arthur Vinciguerra
Arthur Vinciguerra
2022.07.15
Ed D
Ed D
2022.07.09
Dániel Costanza
Dániel Costanza
2022.07.09
Clément LM
Clément LM
2022.06.29
Une superbe expérience ! Les français de passage : n’hésitez pas !
Advertisement
Mylène
Mylène
2022.06.29
Accueil au top, très bonnes explications. J'appréhendais un peu pour une première fois et ne parlant pas hongrois et peu anglais mais j'ai tout de même été super bien accompagné et j'ai adoré cet expérience ! Bonus: à la fin nous pouvons faire des photos avec les armes déchargée et récupérer nos cibles
Zsolt Szabolcs Németh
Zsolt Szabolcs Németh
2022.06.27
Profi, segítőkész, és kifejezetten kedvesek az itt dolgozók. Nagyszerű élmény volt kipróbálni a fegyvereket.
M
M
2022.06.26