BT Verhuisservice - Vlaardingen, Rotterdam, Westland en omstreken

btverhuisservice.nl

BT Verhuisservice - Vlaardingen, Rotterdam, Westland en omstreken Reviews

Excellent rating
5.0
57 reviews Verified
BT Verhuisservice - Vlaardingen, Rotterdam, Westland en omstreken
%title%

%offer%

Reviews ( 57 ) 5.0

Rinus Hulsker
Rinus Hulsker
2024.05.19
BT Verhuisservice heeft ons op een zeer professionele wijze helpen verhuizen. Vanaf het eerste contactmoment t/m de afronding van de verhuizing veelvuldig fijn contact via whatsapp met BT gehad. Verhuizing ging snel, efficiënt en probleemloos en dat allemaal voor een goede prijs. Een aanrader dus!
Advertisement
Sjanet Ros
Sjanet Ros
2024.05.19
Onze verhuizing is top geregeld door BT verhuizers. Fijne mensen en vooral geen stress. Echt een aanrader voor een goede prijs.
Agnès en Berrie Bulten
Agnès en Berrie Bulten
2024.05.19
Goede communicatie vanaf het eerste moment. Prima hardwerkende jongens, die ook nog gezellig waren. Alles netjes en goed ingepakt. De volgende dag alles uitgeladen, alles netjes op de aangegeven plaats neergezet. Vlot, netjes en gezellig gewerkt. BR Verhuisservice is een perfecte keuze.
Sandra Firing
Sandra Firing
2024.05.19
EEN AANRADER! Goede service, betaalbare prijs en behulpzaam en kanjers van verhuizers. Super snel en professioneel.
Ronika Horlings
Ronika Horlings
2024.05.19
Toppers! Meedenken, ontzorgen, schouders eronder en je verhuizing is zo gebeurd!
Advertisement
Jacqueline Kieboom
Jacqueline Kieboom
2024.04.16
Vriendelijke, rustige, kundige jongens. Alle spullen goed verpakt en met beleid verhuisd.👍🏻
Mary Gowlett
Mary Gowlett
2024.04.07
Ik ben volledig tevreden met de service die ik van BT Verhuisservice heb gekregen. Ik keek niet uit naar de verhuizing, maar op de dag zelf zorgde een team van vriendelijke, professionele en sterke jongens ervoor dat het hele proces soepel verliep. Ik ben blij om dit bedrijf aan te bevelen.
simone heijnen
simone heijnen
2024.04.06
Jolanda Arts
Jolanda Arts
2024.04.04
Op de afgesproken dag en tijd kwamen ze met 3 man sterk en gingen als een speer door het huis. We werden keurig op de hoogte gehouden van de gehele operatie. Alle meubels werden keurig ingepakt en zonder schade ( heel fijn) op het nieuwe adres weer afgeleverd en ook daar weer alles netjes in elkaar gezet. Echt aan te bevelen dit verhuisbedrijf.
Advertisement
Henny
Henny
2024.04.02
Vandaag verhuisd door Thijs en crew. Lekker no nonsens, komt in tegenstelling tot andere gewoon even kijken(wel zo prettig dat iedereen weet wat er te verhuizen is en wat de maten zijn). Thijs met een paar goeie adviezen ons een rustige verhuizing gegeven!!! Eerlijk gezegd durf ik niet over de prijs te praten omdat we geen serieuze partijen hebben gehad die langs kwamen, maar een simpele offerte opstuurde zonder iets gezien te hebben, maar als iets goed voelt dan kunnen kijken we niet verder! Thijs en crew, super bedankt en wie weet tot ooit👋
Janie Hollander
Janie Hollander
2024.04.01
Fijn bedrijf, transparant mbt kosten. Fijn personeel, netjes en betrouwbaar.
Urwis
Urwis
2024.03.30
Alles netjes en snel geregeld voor zeer aantrekkelijke prijs. 100% aanrader
Dogac Akdag
Dogac Akdag
2024.03.21
Gebruik gemaakt van hun verhuis service en wat waren de mannen netjes, vriendelijk en ongelofelijk snel. 25m3 opgehaald uit onze opslag bij Allsafe en thuis afgeleverd binnen 4 uurtjes. Nogmaals dank voor jullie service. Groetjes vanuit Rockanje.
Advertisement
Jasper Lounio
Jasper Lounio
2024.03.19
Fijne en snelle service, duidelijke afspraken kunnen maken.
Arjen Kingma
Arjen Kingma
2024.03.19
Ron
Ron
2024.03.18
Netjes alles verhuisd, goede service. Alles goed ingepakt. 👍 Prijs was goed, en geen rare prijswijzigingen zoals extra betalen voor uurtje extra. Is een aanrader
Christa Wijnhorst
Christa Wijnhorst
2024.03.06
BT Verhuisservice heeft onze spullen na opslag super netjes verhuisd. Nette jongens die met veel zorg de spullen op z'n plek zetten. Dik tevreden!
Advertisement
Ozan Altuntas
Ozan Altuntas
2024.03.06
In februari 2023 kregen wij onze sleutel van ons nieuwe huis. Helaas hadden we net daarvoor een ongeluk gehad, waardoor we niet veel zelf meer konden doen. Via via kwamen we bij BT verhuisservice terecht en Thijs en zijn mannen hielpen ons enorm. Tijdens de verhuizing hebben ze geen enkele muur beschadigd. Ik wil ze hierbij bedsnken voor het snelle schakelen en de service die ze hebben verleend
Roderick Vlak
Roderick Vlak
2024.03.05
Alles was top geregeld! Snel, vriendelijk en behulpzaam. De mannen hebben aan een paar woorden genoeg. Ook het uit elkaar halen en het in elkaar zetten van mijn kast en bed was zo gebeurd. Zeker een aanrader!
Lieke Nuyens
Lieke Nuyens
2024.02.29
Als ik BT verhuisservice in 2 woorden zou moeten omschrijven zou ik zeggen: professioneel en vriendelijk. Als fotograaf was het een cadeautje om de jongens te mogen fotograferen. Tijdens de actie shoot op locatie waren ze erg meegaand en bleven hun werk zorgvuldig uitvoeren. Met als eindresultaat mooie foto’s voor hun website en sociale media.