BTP Designs Reviews

BTP Designs Reviews

4.9

Excellent - based on 10 reviews

btpdesigns.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
Igno Freriksen
Igno Freriksen
2021-04-13
BurgerBelangen Hengelo wilde graag een nieuwe website. We zijn in contact gekomen met Bennie van BTP Designs en hij heeft naar volle tevredenheid de bestaande website vernieuwd. Daarbij had hij aan een half woord genoeg om onze wensen om te zetten in een moderne frisse site met alle gewenste functionaliteiten. Van het eerste contact tot en met de uitleg via videocontact een professionele en prettige gesprekspartner die goed luistert naar de wensen van de klant.
Advertisement
P van S
P van S
2021-04-10
Heeft een perfecte website voor mijn bedrijf gemaakt. Mooie, moderne vormgeving en goede functionaliteiten. Samenwerking was optimaal.
Danielle Tigelaar
Danielle Tigelaar
2021-01-20
De website die BTP Designs voor mij gemaakt heeft is volledig naar al mijn wensen! Ik ben er ontzettend blij mee! Mocht je graag een website willen voor je eigen onderneming, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Bennie. Hij gaat voor het optimale resultaat en is heel gedreven en gepassioneerd in zijn werk!
De Dansfabriek Hardenberg
De Dansfabriek Hardenberg
2020-11-22
Bennie heeft voor mij een aantal jaar geleden de website van De Dansfabriek gemaakt. Ik heb vooraf aangegeven wat ik ongeveer wilde en Bennie is daarmee aan de slag gegaan. De website is beter dan ik had durven hopen. Het ziet er mooi en professioneel uit en nog belangrijker: het werkt goed! Alle dingen waar ik zelf geen verstand van heb, zitten erin en werken voor mij heel erg fijn. Als ik vragen heb of er moet iets veranderd worden op mijn website, kan ik bij Bennie aankloppen en verloopt het contact heel soepel. Zeker een aanrader!
BMCreation s
BMCreation s
2020-11-21
Advertisement
DJ Benn
DJ Benn
2020-11-19
DPL licht, geluid & multimedia
DPL licht, geluid & multimedia
2020-11-14
Jook van Veen
Jook van Veen
2020-11-10
Btp heeft voor ons een site gemaakt. We wisten ongeveer wat we wouden en Benn heeft er iets moois van gemaakt. Benn verzorgd het onderhoud en zorgt er voor dat we hoog staan in google. Zeer tevreden mee en dat tegen een betaalbare prijs. Wij geven BTP designs een dikke 10