Piwnica Browar Strakacza

browarstrakacza.pl

Piwnica Browar Strakacza Reviews

Excellent rating
4.6
248 reviews Verified
Piwnica Browar Strakacza
%title%

%offer%

Reviews ( 248 ) 4.6

Katarzyna Mikulska
Katarzyna Mikulska
2024.05.27
Bardzo klimatyczne, loftowe miejsce. Trafiające w gusta myślę zarówno młodego jak i starszego pokolenia. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę na dobrą bałkańską kuchnię (dobrze wysmażone mięso) oraz zimne piwo to właśnie tu to dostanie😌💪🏻 Ja osobiście cenię sobie ilości warzyw, jakie są dorzucane do potraw. To ułatwia mi stabilizowanie posiłku względem cukrowych tematów. Dobre śniadania, również ze sporą ilością warzyw. Na tą chwilę cenię sobie to, że warzywa są naprawdę dobrej jakości - liczę, że to się nie zmieni 😉 Kawa w miarę. Idealne miejsce na randkę i dobrego drinka. Jak sama nazwa mówi - to piwnica. Zatem nie najlepsze miejsce dla osób, które szukają restauracji ze światłem dziennym.
Atmosphere
Food
Service
Paulina Zybert
Paulina Zybert
2024.05.26
W dniu dnia Matki zostałam zaproszona przez dzieci niestety najpierw długo czekaliśmy na stolik potem na podejście obsługi a potem obsługa poinformowała że jest awaria prądu i nie mogą wydać obecnie zamówienia , wiadomość do właściciela więcej obsługi przydało by się i lepsza organizacja pracy i swój agregat prądu na przykre niespodzianki przy pełnej sali jak miało miejsce dziś no dla kelnerów stresujące mega a klientów słabo to wygląda .Proszę przemyśleć.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Piwnica Browar Strakacza 2024.05.27
Pani Paulino. Bardzo surowa ocena zważywszy na okoliczności niezależne od nas. Awaria prądu i reakcja na nią uzależniona jest nie od nas a od Centrum Kultury i Sztuki zatem agregat to zupełnie nietrafna sugestia (gdyby było to możliwe rozwiązanie, napewno byłoby wdrożone). Bardzo nam przykro, że awaria nastąpiła akurat tego dnia gdy świętowaliście Państwo dzień mamy. Pozdrawiamy
Ania Polińska
Ania Polińska
2024.05.24
Jedzenie bylo smaczne, obsługa miła. Niestety skłoniła nas do obniżonej opinii dziwna praktyka doliczania serwisu ZA REZERWACJĘ w wysokości 10% rachunku. Rezerwację dla 3 osób. Nie 10 czy 20. Pierwszy raz spotkaliśmy się z czymś takim. Przy dość wysokim rachunku, zapłaciliśmy ponad 40 złotych serwisu czyli obsługi. Obsługi która jest wliczona w kwotę kazdego dania i napoju. Obsługi ktora dostaje kazdy klient, również ten wchodzący z ulicy. Takiej samej jak inni. Tłumaczenie, że jest to kwestia rezerwacji stolika i przygotowania miejsca jest trochę...dziwna. W końcu taka idea kazdej restauracji - zaopiekowanie i nakarmienie gości. Rozumiem że serwis dolicza się do większych stolikow gdy trzeba zaangażować więcej obsługi, zaplanowac czas na kuchni. Jedlismy w wielu restauracjach, sami również pracowaliśmy jako kelnerzy i spotkaliśmy się z taką niemiła praktyka pierwszy raz. Zdecydowanie zniechęciło nas to do powrotu (w szczególności w celu świętowania ważnego wydarzenia) mimo chęci spróbowania pozostałych dań.
Atmosphere
Food
Service
Aleksandra Pa
Aleksandra Pa
2024.05.20
Bardzo fajne miejsce w Skierniewicach, dobre świeże jedzenie, fajna obsługa i super klimat! Ceny trochę wyższe niż standardowe.
Atmosphere
Food
Service
Adrianna
Adrianna
2024.05.19
Atmosphere
Food
Service
Przemysław Kuśmider
Przemysław Kuśmider
2024.05.16
Pyszna przystawka z ozorków … kotleciki cielęce również niesamowite . Dla dziecka panierowane kąski kurczaka , również pyszne .
Atmosphere
Food
Service
88lucas8888
88lucas8888
2024.05.14
Polecam odwiedzić i skosztować! Kucharz wie co robić z delikatnym mięsem! Polecam połączenie sosu różanego z cielęcina! Wyborne! Mięso delikatne, nie zostało wysuszone i bardzo dobrze doprawione! Do tego sycąca zupa topcheta!
Atmosphere
Food
Service
Marek Zęgota
Marek Zęgota
2024.05.12
Jedzenie świeże, smaczne i estetycznie podane. Sprawna i profesjonalna obsługa , mimo trwającej imprezy dania dostaliśmy przed zapowiedzianym czasem. Miejsce warte odwiedzenia
Atmosphere
Food
Service
Fryderyk Wołynka
Fryderyk Wołynka
2024.05.03
Bardzo dobra restauracja, myślę że jeszcze do niej wrócimy. Nie ukrywam, że Piwnica Browar Strakacza będzie ważnym powodem żeby ponownie zawitać do Skierniewic. Menu jest tu bardzo rozbudowane, jednocześnie bardzo atrakcyjne, zarowno pod względem wizualnym jak i kulinarnym, co powoduje problem z wyborem. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na mix bałkańskich serów panierowanych, chłodnik tarator, gjuwecz mięsny i sacz wieprzowy. Wszystko pyszne, dobrze przyprawione, mięsa mięciutkie i soczyste. Trzeba uważać z wyborem pikantnej wersji dania, jest naprawdę ostro. Sam lokal jest bardzo przestronny, urządzony w stylu loftowym, nawiązującym do starego browaru. Nie mogę się doczekać ponownej wizyty i problemu z wyborem kolejnych przysmaków serwowanych w Piwnicy.
Atmosphere
Food
Service
Adam
Adam
2024.05.03
Marta Zanin
Marta Zanin
2024.04.25
Polecam kaczkę
Atmosphere
Food
Service
Ewa Siemaszko
Ewa Siemaszko
2024.04.17
Świetne miejsce na wyjście że znajomymi.Bardzo ładne wnętrza.Przepyszne jedzenie.
Piotr Gosik
Piotr Gosik
2024.04.15
Anna Warchoł
Anna Warchoł
2024.04.15
Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa. Unikalne mięsa. Polecam!
Atmosphere
Food
Service
Borja Laredo
Borja Laredo
2024.04.14
Bartosz Sulecki
Bartosz Sulecki
2024.04.06
Miejsce z fajnym klimatem, miła obsługa, ciekawy wystrój. Dobre na randkę, obiad rodzinny lub wyjście na piwko. Dania bardzo smaczne, karta dosyć szeroka. Polecam burgera i krem pomidorowy. Z pewnością wrócimy na pizzę i piwko. Uwaga co do karty menu, jest nieczytelna. Rekomendowałbym przygotować kartę ze zdjęciami dań jak na stronie. Do zobaczenia!
Atmosphere
Food
Service
Aria 06
Aria 06
2024.03.30
Nie mogę zbytnio podzielić się opinią na temat jedzenia, bo próbowaliśmy z mężem tylko pizzę, która totalnie odbiega od nazwy. To raczej coś w rodzaju naleśnika, omleta. Z plusów tak na prawdę pozostaje tylko wystrój wnętrza, które robi ogromne wrażenie. Co do obsługi... cóż ma się wrażenie że jest się tam nie gościem, a raczej smutnym obowiązkiem i człowiek ma obowiązek usiąść grzecznie, słuchać poleceń i nie marudzić, a już broń Boże nie nabrudzić. Wszystko takie ą, ę. Ludzie potrzebują lokalu w którym mogliby czuć się luźno i swobodnie. Zrelaksować się i spędzić miło czas, a tu jakoś taką sztywnością zalatuje. Edit. Za namową przyjaciółki byłam drugi raz i niestety ostatni. Powtórzyła się sytuacja z niesmacznym jedzeniem i kiepską atmosferą. Nie polecam.
Atmosphere
Service
Reply from Piwnica Browar Strakacza 2023.07.03
Dziękujemy za opinię, każda jest dla nas bardzo wartościowa. W swojej opinii odnosicie się Państwo do 3 elementów: pizza, wystrój i obsługa. Pizza - wygląda na, że po raz pierwszy mieli Państwo okazję spróbowania autentycznej pizzy neapolitańskiej! Trafnie opisujecie Państwo cechy charakterystyczne tej pizzy, ciasto jest bardzo delikatne i puszyste z delikatnie chrupiącymi rantami z zewnątrz - takie właśnie powinno być ;). Ciasto przypomina zatem troszkę ciasto naleśnikowe i wyraźnie odbiega od typowej pizzy podawanej w polskich pizzeriach. Pizza przebywa w piecu jedynie przez minutę(!) w bardzo wysokiej temperaturze (470 stopni) co wraz z zastosowaniem oryginalnej, certyfikowanej neapolitańskiej receptury daje opisany przez Państwa efekt. Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy nasi goście po raz pierwszy spotykają się z tym rodzajem pizzy. Zachęcamy do zapoznania się z właściwościami tego ciasta i bardzo chętnie wysłuchamy opinii w odniesieniu do natury celowego produktu. Wystrój - cieszymy się, że wystrój wnętrza przypadł Państwu do gustu! Obsługa, atmosfera - po raz pierwszy otrzymujemy opinię/zarzut ,,sztywnej" atmosfery i zdecydowanie nie tak chcielibyśmy być odbierani. Nasza oferta obejmująca piwa kraftowe czy biesiadną z natury kuchnię bałkańską naturalnie sugeruje zamysł wprowadzenia ,,luźniejszego'' anturażu i nastroju. Z miłą checią wysłuchamy konkretnych uwag dotyczących elementów obsługi czy zachowania naszej kadry, które sugerowałyby konieczność wprowadzenia zmian. Każda informacja zwrotna jest dla nas niezwykle ważna zatem zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. W międzyczasie zapraszamy ponownie! Zrobimy wszystko by odmienić pozostawione wrażenie. Jeżeli nasza oferta pizzy neapolitańskiej do Państwa nie przemawia polecamy szeroki wybór dań głównych i z grilla Josper. Pozdrawiamy!
Urszula
Urszula
2024.03.28
Atmosphere
Food
Service
Natalia Kanicka
Natalia Kanicka
2024.03.25
Super obsługa, pyszne jedzenie, super miejsce !
Atmosphere
Food
Service
Bartek K.
Bartek K.
2024.03.23
Atmosphere
Food
Service