Broniecky Grid Studio

broniecky.pl

Broniecky Grid Studio Reviews

Excellent rating
5.0
61 reviews Verified
Broniecky Grid Studio
%title%

%offer%

Reviews ( 61 ) 5.0

Monika Hauza
Monika Hauza
2024.04.26
Studio fotograficzne jest absolutnie fantastyczne! Bartekj - mega pozytywny, profesjonalny, kreatywny i zaangażowany w każdy szczegół podczas pstrykania zdjęć. Wszystko to sprawiło, że moja sesja biznesowa przebiegła doskonale. Zdjęcia są niesamowite, a atmosfera w studio była bardzo przyjemna i inspirująca. Gorąco polecam każdemu, kto szuka wysokiej jakości fotografii i to nie tylko biznesowej! Na pewno tam wrócę nie raz. Polecam z całego serca. Monika
Advertisement
Magda Ole
Magda Ole
2024.03.20
Kasia Makowska
Kasia Makowska
2023.12.24
Uczestnictwo w 4-dniowych indywidualnych warsztatach fotograficznych u Bartka było dla mnie nie tylko lekcją fotografii, ale prawdziwą podróżą do serca sztuki, pełną zachwytu i wzruszeń. Bartek nie tylko dzieli się swoją ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale przede wszystkim emanuje niezwykłą empatią, tworząc atmosferę, w której rozwój artystyczny staje się nie tylko procesem edukacyjnym, ale także osobistą podróżą odkrywania siebie. Jego indywidualne podejście sprawia, że warsztaty stają się unikatowym doświadczeniem dopasowanym do własnych potrzeb i umiejętności. Bartek nie tylko przekazuje techniczne aspekty fotografii, ale także pomaga odkrywać własny styl, skupiając się na tym, co sprawia, że moje spojrzenie na świat fotografii jest unikalne. Niezwykła empatia Bartka sprawiła, że czułam się zrozumiana i wspierana podczas pierwszych dni, które były dla mnie niezwykle stresujące. Jego zdolność do wyciągania tego, co najlepsze z każdego uczestnika sprawia, że warsztaty stają się nie tylko lekcją, ale również inspirującym doświadczeniem, które wzbogaca zarówno umiejętności techniczne, jak i artystyczne. Po zakończonych warsztatach nie tylko zdobyłam nowe umiejętności fotograficzne, ale także pewność siebie i świadomość swojego artystycznego potencjału. Co więcej, Bartek nie przerywa wsparcia po zakończeniu warsztatów – jego zaangażowanie w rozwój uczestnika trwa dalej. To nie tylko nauczyciel, ale również mentor i przyjaciel, gotów służyć radą i inspiracją również po zakończeniu dni warsztatowych. Gorąco polecam indywidualne warsztaty fotograficzne u Bartka każdemu, kto pragnie nie tylko zgłębić tajniki fotografii, ale również odkryć własny artystyczny głos. Było to niezapomniane doświadczenie, które przekroczyło moje oczekiwania i pozostanie we mnie na zawsze jako niezwykłe wspomnienie. Jeżeli czytasz tę opinię zastanawiając się czy wybrać warsztaty indywidualne u Bartka to odpowiedź jest prosta- ZDECYDOWANIE TAK! Gwarantuje, że na lepszego nauczyciela nie trafisz.
Dagmara Ptak
Dagmara Ptak
2023.12.16
Z czystą przyjemnością chciałbym wszystkim polecić Pana Bartka! wspaniała sesja, miła atmosfera i oczywiście cudowny efekt końcowy! Bardzo dziękujemy !
Agnieszka Stosio
Agnieszka Stosio
2023.11.26
Sesja przerosła moje oczekiwania.. Swobodna atmosfera, pomoc i doradztwo fotografa godne podziwu! Efekty w postaci zdjęć mówią same za siebie!!! Najlepszy fotograf w Kaliszu, polecam !! ❤️👍🏼
Advertisement
Natalia Rektor
Natalia Rektor
2023.11.25
Bardzo udana współpraca, nawet dla osoby nie mającej doświadczenia przed aparatem. Zdjęcia wyszły przepiękne, jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu. Polecam serdecznie :)
Natalia Talarek
Natalia Talarek
2023.11.19
Atmosfera podczas sesji przyjazna, koleżeńska i jak najbardziej na luzie. Zdjęcia naturalne, miłe dla oka. Serdecznie polecam !
Wojciech Szkudlarek
Wojciech Szkudlarek
2023.11.18
Jan Szkudlarek
Jan Szkudlarek
2023.11.18
Advertisement
Józek
Józek
2023.11.18
Natalia Januszkiewicz
Natalia Januszkiewicz
2023.10.30
Gorąco polecam współpracę z Bartkiem. Pełen profesjonalizm, świetna obsługa, szybki termin realizacji i konkurencyjna cena. Nawet jak nie masz doświadczenia w pozowaniu przed obiektywem, to atmosfera w studio pozwala poczuć się swobodnie. Gorąco polecam!
Justyna Klimek
Justyna Klimek
2023.10.29
Sesja zdjęciowa z Bartkiem okazała się niezapomnianą przygodą, pełną swobody oraz unoszącego się w powietrzu profesjonalizmu. Nieszablonowe spojrzenie o szerokiej perspektywie zaowocowało mistrzowskimi efektami sesji. Serdecznie polecam 🙂🙂🙂
Gabriela Szurczak
Gabriela Szurczak
2023.10.26
Bartek z Grid Studio to prawdziwy magik fotografii! Miałam okazję brać udział w sesji biznesowej oraz sesji grupowej naszego salonu i jestem zachwycona efektami. Bartek potrafił uchwycić wspaniałe momenty i uwiecznić je w piękny sposób, zachowując jednocześnie naturalny styl. Dodatkowo, jego profesjonalizm i cierpliwość sprawiły, że cała sesja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Polecam Grid Studio każdemu, kto szuka wyjątkowych i profesjonalnych zdjęć. Dziękuję za fantastyczną współpracę!
Advertisement
Aleksandra Szymczak
Aleksandra Szymczak
2023.10.26
Chciałabym serdecznie podziękować Bartkowi za wspaniałe sesje wizerunkowe, Dopracowane filmy i niezapomniane sesje w naszym salonie piękności Jego profesjonalizm, dokładność i wiedza w tej dziedzinie są naprawdę godne podziwu. W studio panuje luźna atmosfera, nawet niemodelka dzięki podejściu Bartka zapozuje jak TOP MODEL.
Martyna Bukowska
Martyna Bukowska
2023.10.25
Bartek jest świetnym profesjonalistą. Ma głowę pełna super pomysłów, współpraca z Nim to czysta przyjemność 😊 mialam ogromne szczęście trafic na kogos, kto zna sie na swoim fachu i to na mojej pierwszej sesji, stres od razu znika. Serdecznie polecam, na pewno nikt się nie zawiedzie.
KATARZYNA PRZETAKIEWICZ
KATARZYNA PRZETAKIEWICZ
2023.10.23
Współpracujemy już kilka lat, mamy za sobą Mega!!! sesje, od produktowej po wizerunkową, naprawdę przyjemna współpraca i fachowa praca !!Polecam wszystkim
Kamila Wojtynka
Kamila Wojtynka
2023.10.22
Współpraca z Bartkiem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, lata doświadczenia, masa świetnych pomysłów, wkłada całe swoje serce w każdy projekt. Współpracowaliśmy już wielokrotnie nad różnymi projektami, za każdym razem efekt przerósł moje orzekania. Gdybym mogła dałabym 6 gwiazdek. ⭐️
Advertisement
Karolina Mierzejewska
Karolina Mierzejewska
2023.10.20
Jeśli zależy Ci na profesjonalnym podejściu - współpraca z Panem Bartoszem to najlepszy wybór 💪 Prezent dla mamy okazał się strzałem w dziesiątkę, wklejam owoce współpracy z sesji biznesowej 😀 Bardzo bardzo polecam! 💪
Patryk Chocaj
Patryk Chocaj
2023.10.20
Chłopak zna się na rzeczy. Najlepszy człowiek od zdjęć packshot-owych w Kaliszu
PETRO TANK
PETRO TANK
2023.10.20
"Robota" na najwyższym poziomie i to wszystko z uśmiechem na twarzy:)