Briters

Briters Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
316 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (316)
Jan van Loenen
Jan van Loenen
2024.04.15
Tot nu toe goede waservaring. Maar wel teveel en te vaak nieuwsmails.
Antwoord van Briters 2024.04.16
Dank voor je bericht en feedback, vervelend om te horen dat je te veel mails van ons ontvangt. We gaan hier direct naar kijken want dat zou niet de bedoeling mogen zijn. Excuses hiervoor, groetjes Emma
Edith
Netherlands | 2024.04.10
Wasstrips Prima, makkelijk te bestellen, vlotte verzending en ontvangst. Alleen verbaasd over het gebruik van plastic tape waarmee de doos gesloten was.
Okay Z
Okay Z
2024.04.09
Online ordering@Briters : Everytime another price , tried to order shampoo bars and got an offer for washing strips for 15€ if I added them to the basket. Did that and wanted to add something else but zero possibility to do so. So started a few times again, hoping to order several things at once. Only to discover ... other prices. Not very practical. Lost my confidence in them. No remarks about the products just their ordering system.
Antwoord van Briters 2024.04.16
Thanks for your review and sorry to hear you're not satisfied with our webshop setup. We are a young startup and constant optimizing our shop and will take your review with us for further improvement. About the pricing, we offer different pricing when products are ordered together to give our customers a higher discount on the total order value. This is only in good interest. Hopefully you can consider the 1 star rating based on our response and we'd love to hear more feedback from you if needed. Best regards, Emma
Josanne Heeroma
Josanne Heeroma
2024.04.09
Prima product. Nu nog in supermarkten en/of door de brievenbus en niet in een te grote doos
Gemakkelijke, voordelige en natuurvriendelijke wasstrips voor de gewone was Eenvoudig in gebruik en reinigt goed de gewone was. Olie of vetvlekken verwijderen gaat minder goed. Aangename geur van wasgoed.
heel fijn wasmiddel Ik gebruik de was strips al een paar jaar en ben er hee erg tevreden over. Alles is goed schoon en ruikt lekker fris. geen gedoe meer met allemaal verschillende middelen voor witte, zwarte, rode en fijn was. Laat staan het gesleep met al die producten.
Saskia De Wilde
Saskia De Wilde
2024.04.08
Goed en makkelijk in gebruik
Masja Houdijk
Masja Houdijk
2024.04.08
Het allerbelangrijkste vind ik toch het milieu. Miljarden mensen laten dagelijks vloeibaar wasmiddel het riool in blubberen. De Briters wasstrips zijn goed voor het milieu, ruiken heerlijk en zijn makkelijk in gebruik
Karen
Netherlands | 2024.04.08
Aanrader Fijn wasmiddel. Wast goed schoon en ruikt lekker, niet te sterk
Jacqueline Oonk
Jacqueline Oonk
2024.04.08
hf
hf
Netherlands | 2024.04.08
Gewoon goed! Deze wasstrips doen wat ze moeten doen, niks meer en niks minder. Ik heb een herder van 10 maanden die denkt dat ze een biggetje is dus alle water en bagger is geweldig, totaal geen probleem en een man die met olieproducten werkt en ook dat wordt brandschoon. Duurzaam, neemt geen ruimte in en goedkoop, ik ben om!
Zelfs schoon kleine was Voor de tweede keer besteld omdat ik erg tevreden ben. Voor kleine was knip ik ze doormidden en de was wordt goed schoon. Ik vind de geur fijn,niet sterk aanwezig! En het geeft lekker ruimte in mijn kast nu er niet 3 flessen staan.
Dineke Dieterman
Dineke Dieterman
2024.04.06
Heel fijn product, geen plastic, neemt weinig ruimte in beslag. Wast goed schoon
annemieke plas
annemieke plas
2024.04.06
Ik begon voorzichtig met 1pak en vroeg me af.. goed voor t milieu.. maar ook goed voor mijn wasgoed? Er moet toch een reden zijn waarom andere wasmiddelen duurder zijn? Inmiddels een jaar verder ben ik superenthousiast! Mijn was is superschoon. Mijn wasmachine heeft nooit meer kuren, die ik met andere wasmiddelen wel had (te snel te veel schuimophoping, ook al gebruikte ik doseerbollen op juiste wijze). Ik sla inmiddels “groot” in. Grotere bestellingen zijn verhoudingsgewijs nóg goedkoper, maar in tegenstelling tot de eerdere flessen die ik ook groot insloeg, neemt deze voorraad totaal geen ruimte in! Inmiddels zijn we ook begonnen aan de vaatwastabletten van Briters, ben wel benieuwd, wat máákt deze duurzamer, het lijkt alsof er toch ook plastic om heen zit?
Desiree Stoffels
Desiree Stoffels
2024.04.06
Super handig en zuinig in gebruik. Heb een gezin van 5 en het wast goed schoon. Let op bij bijvoorbeeld bloedvlekken/grasvlekken, die moet je eerst even voorbehandelen. Ik gebruik daarbij ook wasparfum. Dit alles bij elkaar is een goede en duurzame oplossing.
Geert-Jan Bossers
Geert-Jan Bossers
2024.04.01
Positief
Kwaliteit
Het blijft een prachtige uitvinding die was-strips! Geen plastic flessen meer voor was middelen. Goede wasresultaten en handig bewaarblik voor de strips. Ook de korrels voor lekker geurende was zijn oké en de wasverzachter heb ik inmiddels ook in gebruik. Aanrader !!
Shirley Kaldenberg
Shirley Kaldenberg
2024.03.28
Via een vriendin de wasstrips van Briters ontdekt. Tot nu toe ben ik er zeer positief over.de was word prima schoon en scheelt veel plek in de kast. Geen grote flessen meer.
Janine Steeneken
Janine Steeneken
2024.03.25
Duurzaam, fijn produkt, ruikt lekker, geen gesleep meer met zware flessen. Fijn dat het mogelijk is dat het retour mag als het onverhoopt niet bevalt. Het bewaarblik is erg handig.
Herma Klomp
Herma Klomp
2024.03.25
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Ik vind Briters een heel fijn bedrijf. Snel, goede service en overzichtelijke website.
Joanne Van Scheijen
Joanne Van Scheijen
2024.03.25
Zeer tevreden en makkelijk in gebruik. Vind het ook nog eens lekker ruiken en dat krijg je er gratis bij 😇😇