BravePT Personal Trainer Breda Reviews

BravePT Personal Trainer Breda Reviews

5.0

Excellent - based on 8 reviews

bravept.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
Joanna Elmi Nooijen
Joanna Elmi Nooijen
2023-11-11
Erg fijne PT'er onderscheid zich van andere PT'ers door de persoonlijke aandacht voor het fysieke lichaam. Met de kennis die hij heeft help hij je niet alleen fit te worden maar ook van je lichamelijke kwaaltjes af! Weet je op de juiste manier te motiveren en daardoor erg fijn om les van te krijgen. Een echte aanrader!
Advertisement
Mike Paulino
Mike Paulino
2023-11-09
Erg professionele en prettige manier van trainen!
priscilla verhagen
priscilla verhagen
2023-11-08
Goede trainer en houd rekening met je blessures maar motiveert je ook om het maximale uit jezelf te halen.
Simone Zimmerman
Simone Zimmerman
2023-11-08
Zoek je een ervaren, professionele en enthousiaste personal trainer met veel aandacht voor jou (fysieke) gezondheid, dan zit je bij BravePT echt op de juiste plek. Tijdens de gevarieerde trainingen wordt je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen, maar wel met de juiste begeleiding en op jou tempo. De trainer heeft veel kennis en expertise op het gebied van voeding en het menselijk lichaam. Met veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer weet de trainer daardoor de beste trainingen op maat voor jou aan te bieden. Kortom; aanrader!
Annelies Verdiesen
Annelies Verdiesen
2023-11-08
Goede training met aandacht voor alle spiergroepen. Mooie gevarieerde trainingen en een sympathieke trainer met veel kennis van voeding en mens en lichaam.
Advertisement
Nienke Zijlmans
Nienke Zijlmans
2023-11-07
Bij BravePT krijg je wat je verwacht van een personal trainer: Iemand die je goed kan motiveren, weet waar je sterke en zwakke punten liggen, je kan uitdagen om het maximale uit je training te halen, kennis van zaken en een flinke dosis enthousiasme. Kortom; aanrader!
Mark Don
Mark Don
2023-11-07
Leuke, zware, gevarieerde trainingen met veel persoonlijke aandacht en in een ontspannen sfeer.
Stijn Markusse
Stijn Markusse
2023-11-07
Fijne trainer met veel kennis over houding en voeding. Ben er al bijna 2 jaar erg blij mee!