brainbox.com.pl

brainbox.com.pl Opinie

Opinie Doskonały
4.9
33 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (33)
Robert Kucharczyk
Robert Kucharczyk
2024.04.05
Pełen profesjonalizm!!! Polecam
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2024.04.05
Dziękujemy za miłe słowa, Robert! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej pracy. Mamy nadzieję na dalszą współpracę! 🌟 Zespół BRAINBOX
Jarosław Kierpiec
Jarosław Kierpiec
2024.04.03
bardzo dobra firma polecam w 100 %
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2024.04.03
Dziękujemy za pozytywną opinię, Jarosław! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Dziękując za twoje rekomendacje, zapewniamy, że zawsze staramy się sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Pozdrawiamy! Zespół BRAINBOX
Krzysztof Łakomski
Krzysztof Łakomski
2024.03.28
Dziękuję, polecam, pozdrawiam
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2024.03.28
Drogi Krzysztofie, jesteśmy bardzo wdzięczni za Twoją pozytywną opinię. Pragniemy Cię zapewnić, że naszym priorytetem jest zapewnianie najwyższej jakości usług. Cieszymy się, że to doceniasz. 😊 Z poważaniem, Zespół BRAINBOX.
Wojciech
Wojciech
2024.03.15
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2024.03.16
Drogi Wojciechu, bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! Twoja opinia jest dla nas niezmiernie ważna. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania i mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę. Pozdrawiamy serdecznie! 😊 Zespół BRAINBOX.
Artur Cadko
Artur Cadko
2024.03.04
Bardzo skuteczna firma. Rzeczowo i konkretnie określają, to co mogą dla Was wykonać i sumiennie się z tego wywiązują. Kontakt również bardzo łatwy, co wbrew pozorom nie zawsze jest regułą. W każdej chwili można dopytać, dowiedzieć się i klient czuje, że jego sprawa ma odpowiedni nadzór i troskę. Bardzo polecam.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2024.03.05
Drogi Arturze, dziękujemy za twoje ciepłe słowa. Cieszymy się, że nasza komunikacja i profesjonalizm spełniły Twoje oczekiwania. Staramy się zawsze służyć pomocą naszym klientom. Do zobaczenia! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół BRAINBOX.
Krzysztof Łepek
Krzysztof Łepek
2024.01.29
Bardzo miła, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo pomocny p. Wojciech. Polecam.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Drogi Krzysztofie, dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie to dla nas priorytet! 😊 Zespół BRAINBOX
Gustaw Roter
Gustaw Roter
2023.12.12
Najlepsza firma do projektująca i utrzymująca witryny firmowe, z którą kiedykolwiek współpracowałem. Korzystamy z usług Brainbox od lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Kontakt błyskawiczny i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam!
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.12.13
Dziękujemy za miłe słowa, Gustaw! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych Klientów. Do zobaczenia w przyszłości!🌟 Zespół BRAINBOX
Paweł Zdzieborski
Paweł Zdzieborski
2023.12.05
Profesjonaliści, zawsze doradzą, wszystko na czas i perfekcyjna dbałość o klienta. Polecam tą firmę
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.12.06
Dziękujemy bardzo Pawle za pozytywne słowa. Cieszymy się, że nasza obsługa spełnia Państwa wymagania. Jesteśmy do Państwa dyspozycji na przyszłość. 😊 Zespół BRAINBOX
Paweł Chmielewski
Paweł Chmielewski
2023.11.18
Znają się na rzeczy! Polecam !
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.11.20
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Paweł! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zawsze staramy się sprostać oczekiwaniom naszych klientów. 💼👍 Zespół BRAINBOX
malgorzata chabiniec
malgorzata chabiniec
2023.11.08
Bardzo rzetelna firma świetny kontakt jestem bardzo zadowolona ze współpracy polecam Małgorzata
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.11.08
Dzień dobry Małgorzata, Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami. Dziękujemy za tak pozytywne słowa i polecanie nas. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli jeszcze raz służyć naszymi usługami. 😊 Z poważaniem, Zespół BRAINBOX
Mój Anioł Stróż
Mój Anioł Stróż
2023.11.04
Polecam z czystym sumieniem!!! Zawsze pod telefonem , doradzają odpowiadają i służą pomocą FIRMA GODNA ZAUFANIA
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.11.06
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteśmy w stanie sprostać Państwa oczekiwaniom, i jest nam niezmiernie miło, że darzycie nas Państwo zaufaniem 🙏 Zespół BRAINBOX
Grzegorz Goliszek
Grzegorz Goliszek
2023.11.02
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.11.02
Dear Grzegorz, Thank you for leaving a review. Your support is genuinely appreciated! We are always here to provide the best service possible. Your feedback means a lot to us. 😊 Kindest regards, Zespół BRAINBOX
EDEN LUBLIN
EDEN LUBLIN
2023.10.30
Jesteśmy bardzo zadowoleni z długoletniej współpracy z firmą BRAINBOX. Pełny profesjonalizm i ciągła chęć pomocy w sprawach związanych z naszą współpracą sprawia, że możemy zawsze na nich liczyć. Polecamy serdecznie!
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.11.06
Dziękujemy za te miłe słowa. Cieszymy się, że nasza współpraca przynosi Państwu zadowolenie. Zawsze staramy się stanąć na wysokości zadania 🤗 Zespół BRAINBOX
kasia banach
kasia banach
2023.10.27
Panowie bardzo kompetentni, wykazują się profesjonalnym podejściem do klienta. Wszelkie sugestie dotyczące strony błyskawicznie podejmowane przez kontakt telefoniczny. Profesjonalnie i sprawnie.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Dziękujemy za miłe słowa, Kasiu! Staramy się zawsze oferować najlepszą obsługę naszym klientom. Dziękujemy za Twoje zaufanie! 😊 Zespół BRAINBOX
Przemek Butowski
Przemek Butowski
2023.10.27
Super obsługa. Wszystko pod oczekiwania klienta. Szybka realizacja zlecenia. Firma zna się na rzeczy doceniam elastyczność i szybką pomoc online lub telefonicznie.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.28
Drogi Przemku, cieszymy się, że nasza obsługa spełniła twoje oczekiwania. Dziękujemy za pozytywny komentarz i docenienie naszej elastyczności. 💼👍 Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepszy serwis. Zespół BRAINBOX
Firma Pogrzebowa Eden
Firma Pogrzebowa Eden
2023.10.27
Jestem niezmiernie zadowolony z jakości usług świadczonych przez firmę Brainbox. Ich indywidualne podejście do współpracy jest niesamowite. Zawsze czułem się obsłużony profesjonalnie, otrzymując wsparcie i pomoc na każdym etapie. Rezultaty ich usług przekroczyły moje oczekiwania. Dodatkowo, ich elastyczność i szeroka wiedza zasługują na wyróżnienie. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje wysokiej jakości usług
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Dziękujemy za te ciepłe słowa i za rekomendację. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Czekamy na kolejne wspólne projekty 🌟 Zespół BRAINBOX
Piotr Zabul
Piotr Zabul
2023.10.26
Fachowcy w swojej dziedzinie Polecam !!!
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Piotrze, cieszymy się, że sprostaliśmy Twoim oczekiwaniom. Dziękujemy za docenienie naszej pracy! 😊 Zespół BRAINBOX
SSztur
SSztur
2023.10.25
Pełen profesjonalizm. Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Brainbox.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Dziękujemy za tak pozytywną opinię, SSztur! Szukamy zawsze najlepszych rozwiązań dla naszych klientów. Serdecznie zapraszamy ponownie! 🌟 Zespół BRAINBOX
Anna Kucharczyk
Anna Kucharczyk
2023.10.25
Pełen profesjonalizm. Współpracujemy od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Polecam! ☺️
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Droga Anno, cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej współpracy! Dziękujemy za rekomendację 😊 Zespół BRAINBOX
Przemysław Brzezik
Przemysław Brzezik
2023.10.25
Profesjonalni w swoim zawodzie, innowacyjni, zawsze chętni do realizacji nowych pomysłów, polecam.
Odpowiedz z brainbox.com.pl 2023.10.30
Przemysławie, dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszymy się, że nasze zaangażowanie zostało docenione. Do zobaczenia przy kolejnej współpracy 💼🚀 Zespół BRAINBOX