Boshuisje Durbuy Reviews

Boshuisje Durbuy Reviews

4.4

Good - based on 139 reviews

boshuisje-durbuy.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (139)
Olivier Van Impe
Olivier Van Impe
2024-02-16
We hadden een fijn verblijf met ons 4. Mooie inrichting & goede locatie.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Ruud
Ruud
2024-02-05
8.0 Verified
☺De omgeving ☹Drie slaapkamers waren er twee met nog een bedje op de overloop...
Neslihan
Neslihan
2024-01-22
9.0 Verified
☺Omgeving, gezellig, leuk ingericht ☹Geen opmerkingen
Glynis
Glynis
2024-01-04
10 Verified
Heerlijk ontspannen en genieten voor het hele gezin. ☺Hele toffe ligging tussen de bossen en toch alles binnen handbereik. Propere en nette chalet. Goede communicatie. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Gezellig, zeker in deze kerstperiode. Zeker een aanrader, we komen graag nog eens terug.
Reply from Boshuisje Durbuy
Dag Glynis, Dank voor je prachtige review. Tot een volgende keer!
Oeyen
Oeyen
2024-01-03
10 Verified
Top ☺Alles was top ☹Jammer geen koffiezetapparaat
Reply from Boshuisje Durbuy
Beste fam. Oeyen, Dank voor de mooie beoordeling. Daar doen we het allemaal voor! Jullie miste een koffiezetapparaat, maar onze huisjes staan standaard 2 apparaten. Een nespresso en een gewoon koffiezetapparaat. Dus dat verbaast ons. Maar we vragen de Housekeeping om het na te kijken. Wie weet tot ziens (in ons andere huisje misschien🤷‍♂️🫢). Groet, Hans
Patricia
Patricia
2023-12-30
8.0 Verified
Geweldig verblijf, echt de moeite waard, mooie omgeving. ☺Het huisje lag perfect en was van alle gemakken voorzien ☹De bedden waren echt zeer hard
Faik
Faik
2023-12-11
9.0 Verified
Heerlijk verblijf in een prachtige natuur. ☺Locatie was erg mooi. Sfeervol en compleet ingericht. Het huisje lag hoog met een prachtig uitzicht. En een fijn ruim terras. Het is een mooi aangelegd, rustig park.
Caroline
Caroline
2023-11-24
Zeer fijne locatie! Goed ingericht huisje, van alle gemakken voorzien. Echter de weg om er te geraken is even steil omhoog, das een uitdaging bij sneeuw/ijzel :-) Vlotte communicatie. We komen zeker nog terug !
Reply from Boshuisje Durbuy 2023-11-24
Dank voor je mooie review Caroline! Het is idd een klimmetje,maar heeft ook wel weer wat🎄🏠⛰️ Dank voor jullie komst en wie weet tot een volgende keer.
Eline
Eline
2023-11-20
10 Verified
Heerlijke mini get-away! ☺Prachtig ingericht en comfortabel huisje. Heerlijk om midden in het bos te zitten en te genieten van de rust. De faciliteiten van het huisje zijn ontzettend goed en luxe. Daarnaast was het contact met de verhuurders ook perfect. Ze zijn erg liefdevol en reageren snel:). ☹Niks!:)
Evy
Evy
2023-11-06
8.0 Verified
Leuke vakantie gehad, enkel jammer van het slechte weer. ☺Het huisje lag midden in een bosrijke omgeving. Je had totaal geen last van de buren, terwijl de huisjes toch redelijk dicht bij elkaar stonden. Het uitzicht zowel vooraan als achteraan was vooral bomen. Bij de receptie waren ze heel vriendelijk, praten Nederlands, wat ook een pluspunt was. We hadden problemen met het toestelletje om de verwarming te regelen en een paar uur later kwam er al iemand kijken. Ook leuk dat je bij de receptie handdoeken kon huren, het was niet echt duidelijk om deze wel aanwezig zouden zijn. Lakens waren wel aanwezig. Verder was ook een croque monsieur-ijzer aanwezig, theelichtjes, Nespresso machine, waterkoker, ... kortom, alles wat we nodig hadden. Het was ook zeer centraal gelegen, dicht bij Durbuy. ☹Wij zijn een jong gezin zonder fysieke problemen, daardoor was het geen probleem dat het huisje op een berg stond. Wel vond ik dat het vermeld mocht staan op de site van Booking.com. Moesten er oudere mensen, of mensen met fysieke klachten zijn, zou het een hele opdracht zijn om in het huisje te geraken. Meestal konden we de auto niet plaatsen bij het huisje en moesten we het helemaal onderaan zetten, bij de receptie. Daarna was het (met alle tassen) een redelijk schuine helling omhoog en daarna nogmaals een andere, nog schuinere helling omhoog. Toen je bij het huisje was, was er nogmaals een trap omhoog tot je aan de ingang was. Ik kan wel begrijpen dat oudere mensen of mensen met kleine kinderen hier problemen mee zouden hebben. Het was ook echt herfstweer en alles lag ook wat gladder. Tevoet naar beneden geraken was soms al een hele onderneming door de gladde wegen. Gelukkig is er maar 1x iemand gevallen. Toen we de 1e maal met onze tassen toch doorgereden hadden, had onze auto wel wat problemen om omhoog te geraken en toen we in het donker achteruit tussen de bomen moesten rijden om uit te rijden, was dat toch niet zo aangenaam. Het huisje was zeer proper, lekker warm en van alles voorzien wat we nodig hadden. Misschien zou een afzuigsysteem aan het kookfornuis wel niet misstaan. Het venster die er naast lag, konden we niet openen en door het slechte weer hielden we de deuren dicht. Het resultaat was wel dat het brandalarm opeens afging toen we aardappelen kookten. De slaapkamers liggen op het 1e verdiep die enkel bereikbaar is via een zeer steile en gevaarlijke trap.
Remy
Remy
2023-10-01
Verified
Vanaf het eerste momentdat we dit huisje zagen waren we verkocht.Voor vier volwassenen was het huisje groot genoeg.Alles was aanwezig voor een lang weekend.Dit is zeker een aanrader.
Inge
Inge
2023-09-24
Verified
Fijn verblijf! Alleen te weinig handdoeken aanwezig. Verder niks op aan te merken.
Desislava
Desislava
2023-09-17
8.0 Verified
Very cozy hut in the woods ☺ It’s a very cozy house in a nature holiday park. It is surrounded by trees so it is very serene. You can park next to the house and Durbuy is just 10 minutes away by car. The place was comfortable especially the bed felt nice and soft. The facilities in the house were good with exception of some broken things needing repair, but overall we didn’t miss anything. The communication with the host was fast and friendly. ☹ Some things are quite old and need replacement and it would be nice to add a mosquito net in the bedrooms.
Verhack
Verhack
2023-07-25
8.0 Verified
Very Good
Cora
Cora
2023-06-30
8.0 Verified
Rust en natuur. ☺De sfeer in het park was gemoedelijk. Het huisje stond middenin het groen. En leuke dorpjes in de omgeving. ☹Het feit dat er weinig fietsmogelijkheden zijn.
Ronald Oostingh
Ronald Oostingh
2023-05-29
Fijne plek, rustig en een mooie omgeving. Net en schoon huisje. Dikke tip!
Reply from Boshuisje Durbuy 2023-05-29
Dank Ronald! Fijn dat je er was.
Winnifred
Winnifred
2023-05-14
9.0 Verified
Geweldig ☺Mooie locatie in het bos. Voorzieningen zoals supermarkt rond 7 km verderop.
Filip
Filip
2023-04-29
9.0 Verified
al onze wensen zijn vervuld👍👍 ☺inrichting en alles was aanwezig. netjes, gezellige sfeer en inrichting, info was voldoende aanwezig. kortom, wij waren uiterst tevreden, echt TOP! ☹de trap vonden we iets te steil, maar we zijn ons bewust dat een andere optie moeilijk in de praktijk om te zetten is. je elektrische wagen opladen in deze buurt, blijkt ook wel een zoektocht te zijn. Hier kan uiteraard het boshuisje niets aan doen, het is de regio die dit dient op te nemen.
Marthe
Marthe
2023-04-26
9.0 Verified
☺Dat je echt vrij voelt en alleen maar bos ervaart ☹Wel stijl klimmetje, maar na 1x ben je het gewend
Roland
Roland
2023-04-24
9.0 Verified
Uitstekende accomodatie, van alle gemakken voorzien, centraal gelegen in een mooi gebied. ☺Vrij gelegen huisje, voorzien van alle nodige voorzieningen. Park op zich ook goed, met name het zwembad heeft van ons een dagelijks bezoek gekregen. ☹Niet vermeld dat er best wat klimmerij bij komt kijken, omdat het huisje op een helling gelegen is. Tevens kan de auto niet bij het huisje worden geparkeerd.