Boomgaardt Bedrijfsmakelaars

boomgaardtbedrijfsmakelaars.nl

Boomgaardt Bedrijfsmakelaars Reviews

Excellent rating
4.9
45 reviews Verified
Boomgaardt Bedrijfsmakelaars
%title%

%offer%

Reviews ( 45 ) 4.9

Ropas
Ropas
2023.07.11
Balans Mediation
Balans Mediation
2023.07.01
Sander heeft snel en adequaat gereageerd op het taxeren van ons bedrijfspand.
Reply from Boomgaardt Bedrijfsmakelaars 2023.07.02
Goed te horen en bedankt voor de opdracht!
Jasmijn Catering
Jasmijn Catering
2022.11.27
Reageert snel, eerlijk en betrouwbaar
Newspyter
Newspyter
2022.01.18
Positive
Professionalism
Responsiveness
Value
De communicatie werd direct professioneel opgezet en het pand was binnen twee maanden verhuurd inclusief alle formaliteiten. Makkelijk.
Boaz Zitoony
Boaz Zitoony
2022.01.18
Gerwin Bruining
Gerwin Bruining
2022.01.18
Positive
Professionalism
Quality
Sander Boomgaardt is een aanrader om mee samen te werken, heeft verstand van zaken en handelt conform afspraak!
Reply from Boomgaardt Bedrijfsmakelaars 2022.01.18
Bedankt Gerwin!
jacob holman
jacob holman
2021.11.06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Bastiaan Soepenberg
Bastiaan Soepenberg
2021.09.20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Tim Klinker
Tim Klinker
2021.09.11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Amir Malekshahi
Amir Malekshahi
2021.08.25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ben snel en goed geholpen door Sander. Hij denkt ook goed met je mee indien je gaat verbouwen. De volgende opdracht gaat zeker weer naar Sander.
Cor Brouwer
Cor Brouwer
2021.07.15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mirjam Gras-Padberg
Mirjam Gras-Padberg
2021.07.15
Positive
Professionalism
Quality
Professionele mensen die zeer kundig zijn, meedenken, indien nodig snel handelen en goede kwaliteit leveren. Prettig om mee samen te werken.
ik Alink
ik Alink
2021.07.14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Gijs Schumer
Gijs Schumer
2021.07.14
Positive
Quality
Goede ervaring met Boomgaardt bedrijfsmakelaars gehad. Snelle en strakke communicatie waarbij mee en vooruit wordt gedacht met alle betrokken partijen.
Niels JoHo
Niels JoHo
2021.07.14
Positive
Professionalism
Ik heb een zeer goede ervaring met Boomgaardt bedrijfsmakelaars. Prettig en direct in de communicatie. Professioneel, deskundig en betrokken.
Kikki Bertens
Kikki Bertens
2021.07.14
Alexander Bleker
Alexander Bleker
2021.04.21
Positive
Value
C Y
C Y
2021.03.09
Positive
Professionalism
Responsiveness
Boomgaardt bedrijfsmakelaars heeft ons snel en professioneel geholpen in de zoektocht naar een nieuw onderkomen voor ons bedrijf. Contact was goed, en de oplevering kon snel. Prima samenwerking.
Bert Huisman
Bert Huisman
2021.02.23
Positive
Professionalism
John Veenbaas
John Veenbaas
2021.02.15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value