Bollino's

Bollino's Reviews

Excellent rating
4.9
232 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (232)
jesse auf der masch
jesse auf der masch
2024.04.13
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Anka V
Anka V
2024.04.12
De broodjes zijn altijd geweldig en de brownies zijn ook echt een aanrader! Beste broodjes van Apeldoorn ✨
Atmosphere
Food
Service
The Edits
The Edits
2024.04.05
Delicious food and great service.
Atmosphere
Food
Service
Rick
Rick
2024.04.03
Wederom een heerlijk broodje!
Atmosphere
Food
Service
Erdal Arat
Erdal Arat
2024.03.31
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Sunanda
Sunanda
2024.03.24
Na mooie filmpjes op Tiktok wou ik het nu graag zelf proberen. En wat was dat een goede keuze. De zaak is prachtig. Mooi schoon en een mooi interieur. Personeel is heel vriendelijk en ondanks de drukte wordt je toch snel geholpen! Het broodje smaakte geweldig. Zo vers en je proeft dat het (in mijn geval de kipgrillworst) zelf gemaakt is. Helaas woon ik niet in de buurt, anders was ik hier toch echt vaker te vinden! Het menu is uitgebreid en voor iedereen is er wel wat. Ook voor de kids! Ook zagen de zoetigheden en sapjes er erg smakelijk uit.
Atmosphere
Food
Service
Noortje
Noortje
2024.03.24
Let op!! Halal gecertificeerd maar is niet Halal!!! Door eigenaar gezegd!! Laat die VARKENS (moslims) maar geloven dat het halal is!!!
Atmosphere
Food
Service
Reply from Bollino's 2024.03.24
Hi Noor, Ik begrijp niet waarom je ons zo'n negatieve review geeft. Toen je vroeg of wij halal producten verkopen, heb ik aangegeven dat onze broodjes kip al lange tijd halal zijn. Recentelijk zijn we erin geslaagd om ook ons rundvlees halal te krijgen bij de slager. Ik snap niet hoe je tot de conclusie komt dat dit niet waar is. Zou je me kunnen vertellen hoe je tot deze gedachte bent gekomen? We beschikken over certificaten die dit bevestigen, die ik graag bij de review wil toevoegen echter kan dit niet . Als je wilt, kun je ze ook altijd in onze zaak bekijken. Ik wil ze ook met alle liefde naar je appen of mailen. Met vriendelijke groet, Melissa Eigenaresse Bollinos
Jelte
Jelte
2024.03.22
Atmosphere
Food
Service
fredjebos1964@gmail.com Anouk1996
fredjebos1964@gmail.com Anouk1996
2024.03.17
Het lijkt gewoon een broodjeszaak maar tjonge, nog nooit zo een kunstwerk geproefd. Was meer dan verrukkelijk, een echte aanrader!.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Samson Radzewich
Samson Radzewich
2024.03.17
Lekkere bollen wel aan de prijs maar zeg eerlijk voor die knappe dames die er werken kom je toch gewoon weer terug ;)
Atmosphere
Food
Service
Gert Hendal
Gert Hendal
2024.03.06
Super lekkere broodjes !!
Atmosphere
Food
Service
Sander Regter
Sander Regter
2024.03.05
Prima broodje beenham, zeer aardige mensen, mooie zaak.
Atmosphere
Food
Service
Joyce Salhuteru
Joyce Salhuteru
2024.03.04
Heerlijke broodjes voor een mooie prijs. Populaire zaak en dat zag je ook, het was er erg druk. Selfservice en dat vind ik persoonlijk iets minder. Ik heb een paar keer in de rij gestaan en dat wil je eigenlijk niet wanneer je gezellig aan een tafeltje zit. Maar desalniettemin een aanrader!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Mango Avci
Mango Avci
2024.03.03
Kom er heel vaak en elke keer net zo lekker als de vorige keer. Blijf er ook komen. Rij er speciaal een half uur voor. Zo lekker.
Atmosphere
Food
Service
Renaldo Bohr
Renaldo Bohr
2024.03.01
Hele lekkere broodjes. Alleen altijd erg druk. Wel logisch als je weet hoe lekker de broodjes zijn 😋
Atmosphere
Food
Service
Johan Vermeer
Johan Vermeer
2024.02.27
Dit was het broodje onder de broodjes! Serieus: om je vingers bij af te likken! En zelfs daar zijn ze op voorbereid, gezien de doekjes om ze mee schoon te maken 😜 #Bollinos #beenhamcheese
Atmosphere
Food
Service
Danique Ham
Danique Ham
2024.02.21
Supper mooie zaak Supper lekker eten leuk personeel en super lief en super lieve tekst op het zakje geschreven
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Pascal de regt
Pascal de regt
2024.02.19
Mooie zaak ,heerlijk eten ,en alles zag er schoon uit ,vindt ik erg belangrijk
Atmosphere
Food
Service
Arnita De Goede
Arnita De Goede
2024.02.15
Met een lieve boodschap bij de bestelling, "lieve familie eet smakelijk samen" smaken de broodjes vast nog heerlijker dan normaal🥰
Atmosphere
Food
Service
Prince Moonbeam
Prince Moonbeam
2024.02.13
Altijd geweldig lekkere broodjes en smoothies, door de mogelijkheid om online te bestellen is het ook voor de klant supersnel klaar, wederom bedankt toppers
Atmosphere
Food
Service