B&B Hart Van Leiden

bnbhartvanleiden.nl

B&B Hart Van Leiden Reviews

Excellent rating
4.6
342 reviews Verified
B&B Hart Van Leiden
%title%

%offer%

Reviews ( 342 ) 4.6

Bon
Bon
2024.03.10
10 Verified
☺Gastvrij ontvangst door de eigenaresse. Het appartement was zeer comfortabel, schoon en smaakvol ingericht. Mooie rustige locatie aan gracht.
Advertisement
Paul
Paul
2024.03.04
8.0 Verified
Very Good
Scharc0
Scharc0
2024.03.03
8.0 Verified
Very Good
De
De
2024.03.03
10 Verified
Super gelegen en hygiënische accommodatie! ☺Ideaal centraal gelegen, rustige locatie. Zeer vriendelijke host. ☹-
Dana
Dana
2024.03.01
9.0 Verified
Erg mooi verblijf ☺Mooie, ruime kamer. Goed contact met de host. ☹Wij hadden bij het boeken niet door dat het toilet en de douche geen eigen deur hadden. Aangezien wij met z’n drieën op 1 kamer sliepen, was dat een beetje wennen.
Advertisement
Zuidhof
Zuidhof
2024.02.28
10 Verified
Modern eingerichtete Wohnung in einem alten Haus, sehr nahe am Zentrum ☺Tolle Wohnung, sehr zentral, schön hell. Das Haus ist sehr alt, aber die Wohnung ist sehr modern eingerichtet. ☹War alles bestens
Mathilde
Mathilde
2024.02.25
9.0 Verified
☺Ruime kamer met fantastisch uitzicht. Een zeer warm welkom bij aankomst. De gastvrouw heeft echt plezier in en van haar B&B, dat maakt blije gasten
Reply from B&B Hart Van Leiden
Wat een fijne review en het klopt, ik geniet van zoveel erg fijne gasten en van het (samen met de mensen die daarbij helpen) runnen van de B&B!
Andrew
Andrew
2024.02.16
8.0 Verified
Great option for a Leiden stay ☺ Close but not too close to the centre of Leiden. Easy walking to all major locations and attractions . Comfortable room, great view over the canal from the window. The owner will give you some recommendations for breakfast - I would add Barista Cafe Leiden, Catharinasteeg 5, ☹ Note, although it is called B&B, breakfast is not available.
Reply from B&B Hart Van Leiden
Thanks for the wonderful review, Andrew! Regarding breakfast, you can order breakfast while making the reservation or after arrival. I will be my pleasure to make you a tasty breakfast on your next trip to B&B Hart van Leiden!
Hao
Hao
2024.02.16
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Richard
Richard
2024.02.16
10 Verified
Very large and comfortable room, perfect location. ☺ The room was very large, well equipped. The location is perfect, very close to the city center. Nice view of the canal in front. It even has a jacuzzi! ☹ Nothing
Chenghao
Chenghao
2024.02.15
10 Verified
Exceptional
Julie
Julie
2024.02.13
10 Verified
Fabulous location and a stylish apartment ☺ We loved the central location overlooking the canal and the style of the apartment. Great decor and all open plan ☹ There wasn’t anything we didn’t like. The staircase was a bit narrow for a case but it’s a period property
Siefko
Siefko
2024.02.12
7.0 Verified
Good
Advertisement
Roel
Roel
2024.02.04
9.0 Verified
Wonderful
Leontine
Leontine
2024.01.27
8.0 Verified
☹er was geen radio of tv aanwezig
Yuki
Yuki
2024.01.26
5.0 Verified
まぁまぁ ☺部屋は広かってです。 ☹少し古いから、扉が落ちてきたり バブルバスが壊れてました。
Lenneke
Lenneke
2024.01.25
9.0 Verified
Zeer prettige ervaring ☺Locatie top, zeer vriendelijke gastvrouw. ☹Mogelijkheid om iets te koken/klaar te maken aangezien er geen ontbijt was. Er was wel koffie, thee en een kleine koelkast. De kamer voelt aan als een appartement waardoor deze verwachting wel werd geschept.
Advertisement
G
G
2024.01.20
9.0 Verified
Wonderful
Melvin
Melvin
2024.01.11
10 Verified
Prettig, leuk en aangenaam verblijf op een mooie locatie in een mooi authentiek verblijf ☺Locatie in combinatie met de gastvrijheid en de rust die we ook even hebben kunnen vinden. Perfecte plek voor een stel die enkele dagen tot rust wil komen - het is ons zelf gelukt met een baby van een paar maanden waar ook alles voor werd geregeld qua faciliteiten.
Gonnie
Gonnie
2024.01.06
8.0 Verified
Fijn verblijf in Leiden ☺Locatie ligt dicht bij centra en musea. Sfeervol grachtenpand. Ontbijtjes waren zeer goed verzorgd!