Bizon autoservis - České Budějovice

bizonservis.cz

Bizon autoservis - České Budějovice Reviews

Excellent rating
4.6
58 reviews Verified
Bizon autoservis - České Budějovice
%title%

%offer%

Reviews ( 58 ) 4.6

Miroslav Urbánek
Miroslav Urbánek
2024.05.21
V tomto autoservisu jsem byl poprvé, zkušenost zatím pozitivní. Využil jsem akce prohlídka vozu zdarma, rychlý termín objednání, splnili co slíbili. Auto zdarma prohlédli, doporučili několik menších věcí k opravě (o kterých jsem už předtím věděl), ale nic mi nenutili. Vypracovali předběžnou kalkulaci případné opravy s tím, že se mám ozvat, pokud to budu chtít opravit. Tohoto jsem využil, celková cena (hlavně dílů) mi přišla vcelku rozumná. Rozpočet dodrželi, auto mi předali v dohodnutý čas. Komunikace rychlá a bezproblémová, zatím nemám důvod jejich služeb opětovně nevyužít.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Shrnul jste v ní vše, co i my na naší straně považujeme při jednání se zákazníkem za důležité, a máme radost, že to zákazníci, jako jste to popsal i Vy, vnímají a oceňují. Děkujeme.
Advertisement
Jan Jenčopaľa
Jan Jenčopaľa
2024.05.21
Jsem hodně spokojený ze servisem. Poradí, opravý. komunikují že zákazníkem. Nabídnou více řešení. atd.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, děkujeme za udělenou recenzi, jsme rádi, že jste od nás odjížděl spokojený. Těší nás, že náš přístup k servisování aut zákazníci takto oceňují.
Jakub Vavřík
Jakub Vavřík
2024.05.21
Krásný, klidný a vybavení areál servisu a velmi příjemný přístup z řad pracovníků autoservisu. Byl jsem zde již 3x, pokaždé mi pomohli vyřešit problém, který mě trápil. Férové jednání, cenově velmi příjemný. Pokud budu mluvit za sebe, už nikdy jinam.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu na naši práci. Těší nás, když se k nám spokojení zákazníci vracejí. Je to pro nás potvrzení toho, že to děláme podle jejich představ. Budeme se opět těšit na shledanou...
David Čermák Bago-Ital
David Čermák Bago-Ital
2024.05.21
Super
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Moc děkujeme za udělení hodnocení a zpětnou vazbu a těšíme se opět na nějaké zajímavé špeky ;-)
Jana Nová
Jana Nová
2024.05.21
Servis navštíven 2x a zatím maximální spokojenost. Komunikace i nabídnutý termín bez problémů. Předání vozu, povedené práce i cena přesně dle domluvy. Nemám co vytknout 👍
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Za kluky na bizoňácké dílně můžu říci, že jsme rádi, že od nás odjíždějí zákazníci i zákaznice spokojení. Od začátku víme, jak je pro zákazníky komunikace podstatná, Vaše hodnocení nám ukazuje, že jsme to vzali za správný konec. Za Bizoňácký tým zdraví Míša.
Advertisement
Mykhailo Varodi
Mykhailo Varodi
2024.05.21
Udělaný všechno co bylo třeba rychle a na počkání. Mohu jen doporučit...
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Vaše doporučení nás velmi těší.
Tomas Beran
Tomas Beran
2024.05.21
Prijel jsem s neznamym problemem - nebyla zjistena presna pricina, takze problem nebyl odstranen - nicmene diagnostika byla zdarma, coz bylo prijemnym prekvapenim. :-) Doporuceni padlo na poloosu - nakonec meli pravdu - byla to vnitrni poloosa. Super pristup a domluva, personal je ochotny. Osobne se mi libi rovne a jasne podminky a uprimna cenova politika. Jedna drobnost - kvuli objizdce jsem prijel zezadu a malem jsem vjel ke konkurenci do servisu.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, je pravda, že někdy je nalezení příčiny problému nejednoznačné. V takovém případě se mnohdy přistupuje k postupným výměnám nejpravděpodobnějších dílů, které by závadu mohly způsobovat. Takový pokus-omyl. Považujeme ale za důležité o těchto krocích a možnostech transparentně zákazníka informovat, aby měl nad celou opravou větší kontrolu a přehled. Děkujeme za milou zpětnou vazbu a hodnocení naší práce.
Libor Novák
Libor Novák
2024.05.21
Autoservis rychlá a dobrá práce i kvalifikované rady odborníků 🤓🇨🇿
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení a Vaši zpětnou vazbu.
Milan Matějů
Milan Matějů
2024.05.21
Potřeboval jsem na svém autě vyměnit spojkovou sadu včetně dvouhmotového setrvačníku. Večer asi v 21hod. jsem na formuláři na jejich webovkách požádal o kalkulaci, ráno v 8 hod. jsem měl v emailu cenovou nabídku, rozdělenou za práci a za materiál, bylo mi velice sympatické, že cena za materiál byla za internetovou cenu. Realizace opravy dopadla v pořádku, objevili navíc prasklý držák motoru za cca 800Kč, jehož fotku mi před výměnou zaslali. Tento autoservis určitě doporučuji.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení. Těší nás, že náš bizoňácký přístup má u zákazníků takový ohlas.
Advertisement
Martin Musil
Martin Musil
2024.05.21
Výměna pneu...na pohodu, na počkání s velmi příjemným pokecem. Mám v plánu zde v budoucnu nechat měnit olej a další drobné servisní akce.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.22
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a za milou zpětnou vazbu a budeme se těšit opět na shledanou.
Eva Matlachová
Eva Matlachová
2024.05.17
milan ciml
milan ciml
2024.05.17
Jan
Jan
2024.05.16
Na základě dobrých recenzí jsem zde byl poprvé. Pocity trochu rozporuplné. Rozvody, že uděláme značku XY. Nakonec mi tam dali dražší XZ, že tam XY neseděla. Dobře nu... Alespoň to byla lepší značka. Ale čekal bych, že mi to zavolají. Domluva byla, že auto bude ve dvě odpoledne. Volám ve dvě...že bude ve čtyři. Na čtvrtou přijedu, auto bylo hotové až za hodinu. Nu, dobře, s přimhouřeným okem. Ovšem, když sednu do auta a z motoru se ozývají zvuky jak z traktoru, tak se o mě v tu chvíli pokoušel infarkt. Bylo to čím dál horší, tak jsem to zhasl. Uvolněná řemenice na drážkovém řemeni - naštěstí jen. Na počkání opravili, nabídli nejdříve i náhradní vůz. Ale neměl jsem z toho dobrý pocit. Tohle by se stávat nemělo. Jinak komunikace před objednáním i během opravy super, to ano. Přístup vstřícný. Takže až natohle pochybení by to jinak bylo v pořádku. A ta komunikace, když se dává nakonec něco jiného než je domluveno.
Advertisement
Filip Fiala
Filip Fiala
2024.05.13
Auto opravené, přístup skvělý. Všechny úkony mi spočítali dopředu, věděl jsem tedy, kolik budu cca platit. Komunikace přes whatsapp, perfektně funguje, dostal jsem rozpočet na všechny tři úkony dopředu Určitě se sem ještě v případě potřeby vrátím.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.14
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu na Bizon servis v Dasným. Těší nás, když zákazníci odjíždějí spokojení!
Petr Čížek
Petr Čížek
2024.05.13
Stejná zkušenost jako pán z předchozí recenze. Zavolal jsem, domluvili jsme, podívali se na auto a předběžně mi nacenili opravu. Po dvou dnech zpráva, že auto je hotové, ale cena 2x větší a údajně udělány věci, které jsme si nedomluvili. Nikdo mě předem nekontaktovat, neinformoval o problémech a co všechno je potřeba navíc udělat. Navíc problém nevyřešili. Za mě nedoporučuji.
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.14
Dobrý den, omlouváme se za zmatenost - Vaše zpětná vazba se váže k Vaší navštěvě u nás před 4 týdny? Měli jsme pocit, že vše bylo v pořádku a odjížděl jste od nás spokojený s výsledkem. Při nacenění jsme s Vámi probírali i to, že cena se může navýšit, protože díky konstrukci auta oprava nemusí vždy, ale může být náročnější, než je u jiných typů. Do kalkulace jsme zahrnuli základní částku, ale oprava bohužel byla provázena právě těmi problémy, které jsme dopředu avizovali. Můžete prosím rozvést, co konkrétně se Vám zpětně nezdálo v pořádku? Rádi bychom své služby dále zlepšovali. Myslíte, že by Vám konkrétně třeba pomohlo, kdybychom do kalkulace uváděli maximální možnou částku, a pak konečnou částku zmenšovali? Budeme rádi za Váš názor na věc. Díky za zpětnou vazbu.
Henry Blake
Henry Blake
2024.04.27
Zvolil jsem tento servis na základě kladných recenzi. Mechanici určitě šikovný, ale... Udělané úkony, které nebyly dohodnuty. Prohlédnout, zkontrolovat neznamená ihned opravit, zmínit se o závadě, která nemá vliv na provoz a ne objednat, neznamená odstranit atd. Nárůst ceny o 400% naprosto v pohodě. Doporučuji vše napsat do zakázkového listu!
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.14
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Takový nárůst nákladů bychom si bez předběžného svolení nikdy nedovolili naúčtovat. Proto s Vámi také přijímací technik telefonicky řešil další nalezené závady při opravě. Samozřejmě by bylo pro obě strany transparentnější, kdyby zákazníci mohli celou dobu opravy být přítomni a na místě viděli a podepsali jakoukoliv změnu. Nebo se alespoň třeba jednou nebo dvakrát v průběhu opravy zastavili. Protože to ve většině případů není možné, používáme telefonický kontakt k dořešení závad nebo k dotazu na další potřebné kroky (v tomto případě například vyřešení nebezpečné závady na brzdovém systému, která měla vliv na bezpečnost jízdy). Omlouváme se, pokud Vám náš způsob komunikace způsobil nepříjemnosti.
Petr Nutil
Petr Nutil
2024.04.19
Super oprava kvalita a rozumná cena
Reply from Bizon autoservis - České Budějovice 2024.05.14
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu na služby poskytované u nás v Bizon autoservisu. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
Advertisement
Мирослав Решетар
Мирослав Решетар
2024.02.21
Oleh Odnokoz
Oleh Odnokoz
2024.02.01
Výborne. Odporúčam. Všetko objednané a takí všetko opravené.
Věra Kubešová
Věra Kubešová
2024.01.26