? Biohac - okulary blokujące niebieskie światło

? Biohac - okulary blokujące niebieskie światło Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Kamil Leszczynski
Kamil Leszczynski
2024.04.11
Produkt spełnia swoje zadanie; wygodne i ładne oksy. Wersja nocna i dzienna. Obsługa na najwyższym poziomie i ze skupieniem uwagi na klienta. Brawo.
SIVY_69
SIVY_69
2024.04.07
Zakupiłem okulary blokujące światło niebieskie wraz z nakładką na noc. Przyznaję, że lepiej zasypiam i lepiej śpię. Fajne etui na te okulary, z przesyłką też wszystko ok.
Justyna
Justyna
2024.04.06
Fajnie działają, to już moja druga para i pierwsza dla męża :)
Piotr Sołyga
Piotr Sołyga
2024.03.06
Zdecydowałem się na zakup nakładek blokujących światło niebieskie. Była to świetna decyzja, dzięki której jakość mojego snj zdecydowanie się poprawiła.
Marcelina Kaczor
Marcelina Kaczor
2024.02.24
Zatyczki do uszu spełnianą swoją funkcję, i są wygodne. Świetnie, że są z materiału, który spokojnie mogę umyć i wyczyścić.
Olcha Sosnowa
Olcha Sosnowa
2024.02.01
Zamówiłam 2 nakładki. Dość szybko zasypiam, ale nie wiem czy to kwestia 3go trymestru czy nakładek :) Jestem zadowolona!
Małgorzata B
Małgorzata B
2024.01.29
Polecam,produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania
Regan Polska
Regan Polska
2024.01.24
Bardzo dobre jakościowo okulary. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Faktycznie siedzenie przed laptopem jak i wiczorne siedzenie przed telewizorem nie powoduje mi aż takiego zmęczenia oczu. Noszę dopiero kilka tygodni ale już czuję różnicę w wysypiani się i szybciej mi się chce spać. Warto kupować od razu z nakładkami. Wszystko przychodzi z pełnym zestawem, estetyczne, jest szmatka, etui z drewna, woreczek na okulary, generalnie super
Wojciech Szamocki
Wojciech Szamocki
2024.01.22
Bardzo polecam sklep Biohac. Super przyjazna obsługa!
Piotr Buzan
Piotr Buzan
2024.01.12
Bardzo polecam okulary Biohac, wysoka jakość i świetne wykonanie, niebieskie światło blokuje w 100% przetestowane. Efekt lepszego snu był zauważalny już po pierwszym dniu użytkowania.
Katarzyna Wadecka
Katarzyna Wadecka
2024.01.09
Okulary od Biohac testuje już jakiś czas. Zakładam przeważnie na 2/3 godziny przed położeniem się spać. Co zauważyłam? Szybciej zasypiam, nie wybudzam się w nocy i .. śnię! Rano czuje się wypoczęta i pełną energii. Zdecydowanie polecam!!!
Dominika Kafel
Dominika Kafel
2023.12.18
Okulary fajnie wyglądają i są dobrze wykonane, ale przede wszystkim działają! Szybciej usypiam i po prostu lepiej śpię. Szybka wysyłka, łatwy kontakt, super obsługa. Polecam :)
Bartek Piotrowski
Bartek Piotrowski
2023.12.11
Zamówiłem niedawno zatyczki do uszu. Po około miesiącu testowania mogę śmiało stwierdzić, że jest to produkt warty zakupu. Zatyczki są wygodne i można je bez problemu umyć, co jest sporą zaletą. Dobrze wygłuszają i są wygodne, wiele godzin w nich nie stanowi problemu. Zarówno sprawdzą się w nocy do spania, jak i podczas dnia, żeby móc w spokoju pracować. Polecam:) Do tego na zdecydowany plus obsługa klienta oraz wysyłka - wszystko bezproblemowo i szybko.
Majka Kawecka
Majka Kawecka
2023.12.06
okulary spełniają swoją funkcję, bardzo zmieniają kolory, ale oczy się nie męczą
Rafał Sokołowski
Rafał Sokołowski
2023.12.04
Oczy mniej się męczą w nocy! Polecam
Paweł Dziennik
Paweł Dziennik
2023.12.04
Wysoka jakość obsługi oraz produktów. Zakupione okulary z nakładkami działają bardzo dobrze - testowałem poprzez siedzenie przed komputerem z i bez okularów do późna - gdy używałem okularów (z nakładką pomarańczową) dużo łatwiej było mi zasnąć. Polecam!
Kacper Salonek
Kacper Salonek
2023.11.27
Zamówiłem 2 produkty. Jestem zadowolony z całości obsługi - czytelna stronka, darmowa i szybka wysyłka. Jeden z produktów zwróciłem (darmowy zwrot) i tutaj tez bez problemu środki wróciły na moje konto. Polecam!
Adam Kołacz
Adam Kołacz
2023.11.13
Super. Szybka dostawa, miła obsługa klienta, wysoka jakość produktu, faktycznie polepsza jakość snu i skraca czas zasypiania.
wojtasjas
wojtasjas
2023.10.15
Okulary spełniają oczekiwania.
Dominik Kabaciński
Dominik Kabaciński
2023.09.25
Bardzo dobry zakup , jak i profesjonalna obsługa