Sklep BHP Radomsko - bhpsupply.pl

Sklep BHP Radomsko - bhpsupply.pl Opinie

Opinie Doskonały
5.0
40 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (40)
Bartłomiej Witan
Bartłomiej Witan
2024.04.20
Ekspresowe załatwienie sprawy!!
Reklama
Серж Чоп'як
Серж Чоп'як
2024.03.08
Cała przyjemność po mojej stronie, gdyż poznałem Pana Łukasza, fachowca w swojej dziedzinie. Podpowie, doradzi, dobierze swietne produkty w bardzo dobrej cenie które posiada. Gorąco polecam!
Ліля Чопяк
Ліля Чопяк
2024.03.08
Korzystałam z fachowej pomocy w doborze artykułów BHP pana Łukasza, mogę powiedzieć tylko jedno POLECAM!
patryk augustyn
patryk augustyn
2024.02.25
szybko, profesjonalnie, tanio. Polecam
Robert Bekalarek
Robert Bekalarek
2024.02.15
Super produkty i obsługa . Jestem mega zadowolony . Można kupić taniej odzieży bardzo dobrej jakości . Polecam 😉
Reklama
Biuro Tool Technik
Biuro Tool Technik
2024.01.25
Robert Hendrysiak
Robert Hendrysiak
2024.01.15
Polecam
Piotr Niewiadomski
Piotr Niewiadomski
2024.01.14
Pełen profesjonalizm. Polecam
szymus
szymus
2024.01.13
Reklama
Wiktor Sidło
Wiktor Sidło
2024.01.13
Polecam, świetna jakość! Profesjonaliści!
Arkadiusz Sznajder-tarnowski
Arkadiusz Sznajder-tarnowski
2024.01.04
Witam bardzo doskonała odzież ciepła materiał gruby polecam bardzo
Krystian Pawlikowski
Krystian Pawlikowski
2023.12.20
Polecam w 100%
Grzesiek 123
Grzesiek 123
2023.11.15
Polecam w 100% Super komunikacja wysyłka od razu
Reklama
Marcin Staś
Marcin Staś
2023.11.05
Mega profesjonalne podejście! Chłopaki znają się na rzeczy, wiedzą wszystko o danym asortymencie bhp, wszystkie słabe punkty niektórych produktów jak i co wpływa na wygodę. Jeszcze nigdy nie byłem tak obsłużony! Polecam serdecznie każdemu.
Sebastian Pietryka
Sebastian Pietryka
2023.10.19
Polecam. Właściciel bardzo pomocny w wyborze asortymentu.
Zbigniew Bocietointeresuje
Zbigniew Bocietointeresuje
2023.10.19
Pan Łukasz to fachowiec. Pomoże, pogada, doradzi, wyśle na czas, a jak się pomylisz z rozmiarem, to nie robi problemu ze zwrotem i jeszcze kasę na konto odsyła.😛
Krystian Dębski
Krystian Dębski
2023.10.18
Polecam
Reklama
Dominik Iskrzyński
Dominik Iskrzyński
2023.10.18
Dobra jakość i dobry kontakt, duży wybór towarów
Kinga Siemińska
Kinga Siemińska
2023.10.18
Polecam!!
Natalia Jagielska
Natalia Jagielska
2023.10.17
Miła i pomocna obsługa. Polecam gorąco :)