Better Phone Repair

Better Phone Repair Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Nieske Heutink
Nieske Heutink
2024.02.07
Mooie winkel, hele behulpzame en professionele eigenaar. Reparatie snel uitgevoerd
Advertisement
Rutger Hylkema
Rutger Hylkema
2024.01.29
Topwinkel. Goede en vriendelijke service. Denkt mee en geeft goed aan wat je kunt verwachten. Qua prijs en qua tijd.
Arjen Meerveld
Arjen Meerveld
2024.01.23
Goede service van Betterphone. iPhone laten repareren; zeer tevreden mee!
Richard Roumen
Richard Roumen
2024.01.17
Prima specialist die weet waarover hij het heeft. Goede prijs. MacBook Pro binnen een dag van een nieuwe batterij voorzien. Aanrader!
Omar Karim
Omar Karim
2024.01.06
Vriendelijke eigenaar die oog heeft voor service en kwaliteit. Aanrader.
Advertisement
Nancy Pasman
Nancy Pasman
2023.12.14
Vriendelijk geholpen, uiteraard vind ik het te duur maar dit ligt uiteraard aan je telefoon😅 Blij dat het snel is gerepareerd en ook meteen gebeld toen ze het klaar hadden. Super👍
Marit B
Marit B
2023.12.13
telefoon gebracht, binnen een half uurtje klaar, top service!
Simon teuben
Simon teuben
2023.11.27
Hele vriendelijke service en ook goede kwaliteit.
Marie Louise Buijvoets
Marie Louise Buijvoets
2023.11.25
Uitermate prettige zaak. Superaardige en deskundige bediening!!! Je wordt heel goed en geduldig geholpen èn je wordt ondertussen verwend met koffie en lekkers. Je voelt je buitengewoon verwend👍🏽🍀 TOP!!!
Advertisement
Zsolt Unterwéger
Zsolt Unterwéger
2023.11.24
Literally the best with the most acceptable prices in the centrum. The employees all kind and made my old phone's LCD replacement in less than 24 hours, and also got me some gratis.
Phil de Lange
Phil de Lange
2023.10.26
Zeer tevreden over de reparatie en kreeg er een gratis cover bij. Tijdens het wachten werd me koffie aangeboden. Kortom: uitstekende dienstverlening.
Martijn Olde Weghuis
Martijn Olde Weghuis
2023.10.12
Kapot scherm van een IPad vakkundig gerepareerd en met screenprotector en nieuwe hoes weer als nieuw. Vakwerk. Erg tevreden.
Meima-Wubbe F-E
Meima-Wubbe F-E
2023.10.03
Prima telefonisch bereikbaar, vriendelijke ontvangst en binnen een half uur een werkende telefoon voor een heel correcte prijs. Prima!
Advertisement
Woodysev
Woodysev
2023.09.08
SUPER! telefoon gaf een storing aan en moest alles opnieuw installeren maar, de eigenaar heeft het zonder problemen kunnen herstellen.
Ntale Mk
Ntale Mk
2023.08.31
Zeker een aanrader om je telefoon reparatie hier te Doen zeer tevreden.
Ayman Shabaan
Ayman Shabaan
2023.08.31
Harry te Boekhorst
Harry te Boekhorst
2023.08.22
iPad gedeukt en glas gebroken. Keurig netjes en snel gerepareerd. Prima service.
Advertisement
ehab amam
ehab amam
2023.08.15
Mooie winkel, hele behulpzame en professionele
oktay Develi
oktay Develi
2023.07.25
Vandaag mijn beeldscherm en batterij laten vervangen van iphone 12. Super snelle service, zeer vriendelijk en echt een professional en tegen een betaalbare prijs...echt een aanrader om er heen te gaan als je iets met je telefoon hebt!
Niels Walburg
Niels Walburg
2023.07.25
Super snel en steady reparaties. Meerdere keren hier langs geweest en altijd goed. Prijs/kwaliteit is top!