BetonlookXL

BetonlookXL Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Danny Boer Van De
Danny Boer Van De
2024.04.15
Sander heeft me goed geadviseerd hoe ik betonstuc moest aanbrengen. Wat ik precies moest hebben voor mijn klus aan producten. Deze waren zeer goed, waardoor ik voor mijn volgende project thuis zeker weer bij hem langs kom.
Advertisement
Arendina Stuursma
Arendina Stuursma
2024.02.14
Sander heeft een prachtige badkamer geleverd. Een betrouwbaar vakbekwaam persoon. Sander is zeer zeker aan te raden.
G B
G B
2024.01.30
We zijn blij met onze nieuwe badkamer. Netjes werk geleverd, Sander komt afspraken na. We kregen goed advies en Sander is oplossingsgericht. Een aanrader dit bedrijf.
Jasmijn aniek Van der heide
Jasmijn aniek Van der heide
2024.01.29
nutte taekema
nutte taekema
2024.01.29
Snel en mooi vakwerk geleverd
Advertisement
Alie Taekema
Alie Taekema
2024.01.29
Sander heeft ons goed advies gegeven bij het kiezen van de kleuren op onze wanden in de wc en onze keukenwand een rijk assortiment aan kleuren en er prachtig op gezet.
Noreen Turksema
Noreen Turksema
2024.01.29
Heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Heel blij met onze badkamer!
S E
S E
2024.01.29
Super werk geleverd! Wij hebben onze badkamer laten renoveren. Denkt goed mee en doet alles als een echte vakman! 100% een aanrader
Sven Van der Heide
Sven Van der Heide
2024.01.09
Producten op tijd geleverd. Goed telefonisch advies, Prima bedrijf!
Advertisement
Wout Haksteen
Wout Haksteen
2024.01.09
Sander heeft ons heel goed geholpen bij de begeleiding van het kiezen en het leggen van onze nieuwe vloer! De communicatie is altijd goed verlopen, erg tevreden!
Bram van Leuteren
Bram van Leuteren
2024.01.01
Sander van BetonlookXL heeft mijn moeder geholpen met een prachtige beton ciré badkamer. We hadden meteen fijn en persoonlijk contact en na dat we met de kleurstalenbox de juiste kleur hadden uitgekozen, had Sander ons perfect geholpen om alles te installeren. Zeker een aanrader! Bedankt 😁