bestbuyphone

bestbuyphone.best4u.dev

bestbuyphone Reviews

Excellent rating
4.9
222 reviews Verified
bestbuyphone
%title%

%offer%

Reviews ( 222 ) 4.9

Soen Valentine
Soen Valentine
2024.05.18
Jeëla van den brink
Jeëla van den brink
2024.05.17
Fijne telefoon en goed geholpen.
Andréa de Vries
Andréa de Vries
2024.05.16
Geholpen door echt een ontzettend leuke jonge man… echt een hele leuke jonge man. En Ohja, de telefoon was ook top!!
Andréa de Vries
Andréa de Vries
2024.05.16
Geholpen door echt een ontzettend leuke jonge man… echt een hele leuke jonge man. En Ohja, de telefoon was ook top!!
Max Waller
Max Waller
2024.05.16
Al meerdere keren apple iphones bij Twan gekocht. Altijd tot volle tevredenheid. Komt afspraken na, levert uitstekende producten met een perfecte service. Betrouwbaar en met zeer correcte duidelijke communicatie. Dit adres kan ik aan iedereen van harte aanbevelen!
Max Waller
Max Waller
2024.05.16
Al meerdere keren apple iphones bij Twan gekocht. Altijd tot volle tevredenheid. Komt afspraken na, levert uitstekende producten met een perfecte service. Betrouwbaar en met zeer correcte duidelijke communicatie. Dit adres kan ik aan iedereen van harte aanbevelen!
Irene Mulder
Irene Mulder
2024.05.04
Super service, super snel Heel aan te raden 100 sterren waard
Richard
Richard
2024.04.18
Twan reageert snel en levert precies waarmee hij adverteert. No nonsens! Top!
Michel Wolff
Michel Wolff
2024.03.31
Heb hier een iphone 14 gekocht voor mijn zoon. Mijn zoon is super tevreden. Ik zelf heb de ervaring met Twan als zeer prettig ervaren. Vriendelijk jongeman die eerlijk en betrouwbaar overkomt. Snelle en correcte afhandeling icm met een goede prijs. Zou dit dan ook zeker aanraden.
Odette Bouwhuis
Odette Bouwhuis
2024.03.27
Zaterdag een iPhone 15 plus gehaald. Ziet er nog mooi uit. Mijn dochter is er erg blij mee.
Ta Ha
Ta Ha
2024.03.14
Khalid Khalid
2024.03.08 2024.03.08 | Belgium
iphone 15 roze
A T
A T
2024.02.29 2024.02.29 | Netherlands
Goed bezig. Twee keer eerder een iPhone opgestuurd via Marktplaats.. betaling en communicatie verliep vlotjes. Van de week een telefoon persoonlijk opgehaald in Apeldoorn.. moest er 300km voor rijden maar was het waard.
Frans Karssen
Frans Karssen
2024.02.28
Ik heb mijn IPhone gebracht en wilde een nieuw beschermplaatje over mijn beeldscherm en een nieuw hoesje. Hij ging direct aan de slag en binnen 10 minuten kreeg ik mijn telefoon terug met een perfect geïnstalleerd beschermplaatje over mijn beeldscherm en er was een mooi hoesje bevestigd om de IPhone. Toen moest ik afrekenen en het was een zeer goede prijs voor de dienst die werd geleverd. Zeker weten een aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare Iphone expert/handelaar!
Brett Bos
Brett Bos
2024.02.28
Goede samenwerking en alles netjes en vlot verlopen
Maarten Engelen
Maarten Engelen
2024.02.28
Heb een zeer nette gebruikte iPhone 14 pro gekocht bij Best Buy Phone. Twan is vriendelijke en reageert direct. De iPhone werd snel verzonden. Aanrader!!!
Marco Heimgartner
Marco Heimgartner
2024.02.28
Snelle en goede afhandeling. Mooi toestel voor mooie prijs en netjes te woord gestaan
Els Coobs
Els Coobs
2024.02.27
Stijn Smudde
Stijn Smudde
2024.02.23
Goede telefoon voor een goed prijs, en zoals altijd uitstekende service!
twan peters
twan peters
2024.02.20
Snelle service en goed aanbod toestellen. ik had zelf de telefoon stuk en gelijk goed advies ingewonnen bij Twan tot de aankoop van een nieuw toestel. Volledig geseald ontvangen. Direct kunnen afhalen. Twan reageert altijd dezelfde dag nog