Bergmann auto's & motoren

Bergmann auto's & motoren Reviews

Excellent rating
4.9
64 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (60)
Tijn Smit
Tijn Smit
2022.02.10
recommends
Onlangs hier een mooie Seat Ibiza gekocht via een zoekopdracht. Een eerlijke, betrouwbare en vriendelijke autoverkoper die weet waar hij over praat. communicatie en service was gewoon top! Hartstikke bedankt Tom!
Advertisement
martijn van uden
martijn van uden
2021.12.05
Zeer vriendelijk, goed geholpen mooie auto helemaal zoals verwacht / gehoopt en kregen een eerlijke prijs terug voor onze eigen auto Dik tevreden ??
Robin Broens
Robin Broens
2021.11.08
Hi, Eind april 2021 heb ik een hele mooie Seat Leon Fr bij Tom gekocht. Prachtige dikke uitvoering. Ik was sceptisch omdat de auto geïmporteerd uit Duitsland was. Je leest van die spookverhalen... De documentatie was helemaal compleet en het contact met Tom prettig. Tom had duidelijk zijn huiswerk over de auto gedaan. Dat heeft mij over gehaald de auto te kopen. Was was ik blij met mijn nieuwe aanwinst! Binnen 3 maand ging de auto helaas kapot. Er is een nieuwe turbo in gekomen en daarnaast bleek er een probleem te zitten in de carterventilatie. Gevolg was dat het hele blok uit elkaar moest en gereviseerd moest worden. Een dure en tijdrovende klus. Heel vervelend allemaal. Ik was blij verrast over het schadeafhandeling door Tom. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wat er aan de hand was en door wie (specialist) de schade gerepareerd werd. Alles werd keurig onder de garantie vergoed. Na een aantal weten kon ik mijn auto weer ophalen. We zijn inmiddels een aantal maand verder en de auto doet het prefect. Conclusie: Ik heb pech gehad met de auto die ik heb gekocht. Bij aflevering was de auto goed. De reparatie is keurig opgelost. Ik kan iedereen aanraden met Tom zaken te doen. Als ik ooit weer toe ben aan een nieuwe auto zou ik zo weer met Tom in zee gaan. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!
Wilco Modderkolk
Wilco Modderkolk
2021.10.06
Vandaag een Volkswagen tiquan gekocht ik we zijn er super blij mee super mooie auto goed geholpen zeer vriendelijk we gaan er hele mooie kilometers mee rijden super bedankt Tom echt een aanrader
Michiel Holsappel
Michiel Holsappel
2021.10.05
Zeer klant vriendelijk en mooie auto’s heeft ie te koop, zeer tevreden
Advertisement
Joey Van Ingen
Joey Van Ingen
2021.10.05
Afgelopen weekend hier een prachtige Mercedes CLA gekocht! Alle auto’s zien er uit om door en ringetje te halen. Super advies gehad van de eigenaar (Tom Bergmann) en erg fijn contact. Hier zou ik mijn volgende auto zeker kopen!
Jurgen Van Kampen
Jurgen Van Kampen
2021.09.29
Eldin Leenman
Eldin Leenman
2021.09.29
Feest DJ Kevin Platen
Feest DJ Kevin Platen
2021.08.30
Precies de auto wat voldoet aan mijn wensen, snelle & duidelijke communicatie, en snel geregeld. En dichterbij kan het niet! :)
Advertisement
Glenn Porsius
Glenn Porsius
2021.08.11
recommends
Je wordt vriendelijk geholpen, hij weet wat hij doet! ik heb een goeie inruil prijs voor mijn oude auto. simpel wel een top service.
Laura Musters
Laura Musters
2021.06.27
recommends
Wij raden dit bedrijf heel erg aan! We hebben hier een super mooie Seat Leon FR station gekocht. Heel erg blij met de service. De Leon is geïmporteerd uit Duitsland. We hadden zelf geen ervaring met import. Tom gaf ons een hele goede uitleg hierover. Alle onderhouds papieren en bonnen zijn bijgevoegd! Als er iets is kan je hem goed bereiken per Whatsapp, erg handig! Heel erg bedankt voor de goede service. Wij zijn heel erg blij met onze mooie Seat Leon FR! Ga zo door.😄
Lisa de Jong
Lisa de Jong
2021.06.23
recommends
Vorige maand een auto gekocht en nog steeds super blij mee. Hij is bijna als nieuw afgeleverd. De service was ook top!
Jesper Wijchers
Jesper Wijchers
2021.06.04
Na een tijdje gezocht te hebben zijn wij een mooie Volkswagen Polo tegen gekomen. De afspraak voor een testrit was snel gemaakt en na een mooie onderhoudsbeurt konden wij hem diezelfde week nog ophalen, het contact was erg vriendelijk en ging allemaal zonder problemen.
Advertisement
Bianca Toutenhoofd
Bianca Toutenhoofd
2021.05.25
Heel blij met de aankoop van onze fiat 500. Zeer tevreden, goede service, klantvriendelijk, kortom een aanrader! Wij wensen je goede zaken toe
Robert Zoutman
Robert Zoutman
2021.05.09
Afgelopen zaterdag hier een Seat Leon gekocht, Mooie auto, goede prijs, vakkundig geholpen. Zeker een aanrader.
Harway
Harway
2021.05.08
Mijn zoon zocht een specifieke VW Golf 7 TSI DSG in de kleur zwart en met een sportieve uitstraling, in goede conditie en met gedocumenteerde service historie. Leeftijd rond 2015-2016. Het was een ware zoektocht en we vonden er ca. drie die in aanmerking kwamen. We zijn uit gekomen bij Bergmann auto’s in Ter Apel. Een kleine gespecialiseerde auto firma die zijn droom auto te koop aanbood. Hij rijd er nu een week in en is er heel gelukkig mee. We zijn op een hele plezierige en rustige manier geholpen. Totaal niet opdringerig en volledig transparant en geduldig. De eigenaar weet ons inziens zijn inkoop door zijn grote kennis en passie voor Duitse auto’s zeer zorgvuldig te doen. Resultaat is een prachtige perfect onderhouden VW Golf 1.4 TSI 150 PK met echt full options voor een zeer redelijke prijs. Daarnaast heeft hij ook een keurige inruilprijs gegeven. Daarnaast is de service na aankoop ook naar volle tevredenheid. Geduldig worden bepaalde vragen beantwoord en is de aflevering om door een ringetje te halen. Ons inziens, is dit het juiste adres als je een betrouwbare gebruikte auto zoekt.
Dennis Weidema
Dennis Weidema
2021.05.08
recommends
Mijn zoon zocht een specifieke VW Golf 7 TSI DSG in de kleur zwart en met een sportieve uitstraling, in goede conditie en met gedocumenteerde service historie. Leeftijd rond 2015-2016. Het was een ware zoektocht en we vonden er ca. drie die in aanmerking kwamen. We zijn uit gekomen bij Bergmann auto’s in Ter Apel. Een kleine gespecialiseerde auto firma die zijn droom auto te koop aanbood. Hij rijd er nu een week in en is er heel gelukkig mee. We zijn op een hele plezierige en rustige manier geholpen. Totaal niet opdringerig en volledig transparant en geduldig. De eigenaar weet ons inziens zijn inkoop door zijn grote kennis en passie voor Duitse auto’s zeer zorgvuldig te doen. Resultaat is een prachtige perfect onderhouden VW Golf 1.4 TSI 150 PK met echt full options voor een zeer redelijke prijs. Daarnaast heeft hij ook een keurige inruilprijs gegeven. Daarnaast is de service na aankoop ook naar volle tevredenheid. Geduldig worden bepaalde vragen beantwoord en is de aflevering om door een ringetje te halen. Ons inziens, is dit het juiste adres als je een betrouwbare gebruikte auto zoekt.
Advertisement
Rob Groenewold
Rob Groenewold
2021.04.16
De auto die ik graag wou hebben kon ik zelf niet vinden. Ik had al goede verhalen over Tom gehoord en toen besloten om hem eens te vragen om mee te zoeken. Tom heeft mijn ‘droomauto’ gevonden en wat ben ik er blij mee. Open en eerlijke communicatie, transparant en gewoon een vriendelijk persoon. Voor een volgende auto ga ik zeker weer bij hem langs en kan hem iedereen dus van harte aanbevelen!
Jesper de Graaf
Jesper de Graaf
2021.03.25
recommends
Top service! En een goede communicatie! Super tevreden en alles goed afgehandeld??
Henk Schepers
Henk Schepers
2021.03.15
Mijn dochter heeft bij dit bedrijf een auto gekocht wat een service , komt al zijn afspraken na , heb dit wel eens anders gezien ,dus prima bedrijf ,om aan te bevelen