SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse Reviews

SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse Reviews

4.9

Excellent - based on 72 reviews

benbhosting3.online
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (72)
Jan Leenders
Jan Leenders
2023-09-22
Leuke mensen/Personeel goed eten en drinken.
Advertisement
Patriess
Patriess
2023-09-10
Lisa Hevel
Lisa Hevel
2023-09-06
Had a great sup! Good lockersystem, neat equipment and the team/support was great over phone as well as on site. Will def go again
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-10
Hi Lisa, thank you so much for your positive feedback and for giving us a 5-star rating! We're thrilled to hear you enjoyed your SUP experience and appreciated our locker system, equipment, and team support. We aim to provide the best service possible, and your comments affirm that hard work is paying off. We look forward to your next visit to SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse!
Bryn Llewellyn
Bryn Llewellyn
2023-08-25
A wonderful service - so good we returned the next day. Super simple online system supported by Limor, a super friendly staff member on the jetty, who provided great guidance and reassurance Thank you so much for providing such a great experience x2 😊
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hi Bryn, thank you so much for your kind words and the fantastic 5-star rating! We're thrilled to hear that you enjoyed our service and found our online system easy to use. It's great to hear that Limor was able to provide you with guidance and reassurance. We really appreciate your feedback and look forward to welcoming you back to SUP SUP CLUB again soon!
JUST HIT THE GAS
JUST HIT THE GAS
2023-08-22
This is the best location ❤️
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hi! Thank you so much for your glowing review and the 5-star rating! We're thrilled to hear that you think we're the best location. It's feedback like yours that keeps us motivated to provide the best experience. We can't wait to have you back at SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse soon!
Advertisement
Renske van Gelder
Renske van Gelder
2023-08-17
Favoriete plek om gasten het heerlijke gevoel van SUPpen in Amsterdam mee te geven. Horeca ernaast, watervast hoesje mee, even luisteren naar de uitleg en gaan! 100 punten.
Gerard de Muinck
Gerard de Muinck
2023-08-16
Altijd mooie routes naar amstel en richting muziekgebouw als je snel genoeg bent 😁
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hallo Gerard de Muinck, bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je geniet van onze routes naar Amstel en richting het muziekgebouw. Jouw enthousiasme motiveert ons om de best mogelijke ervaring te blijven bieden. We kijken uit naar je volgende bezoek aan de SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse.
place makers
place makers
2023-08-16
Met een paar collega’s ge-supsup-clubt op de Amstel, wat een perfect team uitje: net als op een borrel kan je schuiven tussen verschillende gezelschappen of even 1 op 1, en rustig doorpraten terwijl je toch actief bezig bent, omringd door fantastische uitzichten! We hadden een drankje en hapje mee, in de zon opgegeten, en weer door! Aanrader!!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hallo Place Makers, we zijn erg blij om te horen dat jullie hebben genoten van jullie teamuitje bij SUP SUP CLUB! Het is fantastisch dat jullie de combinatie van activiteit en ontspanning hebben gewaardeerd, net zoals de mooie uitzichten van de Amstel. Het meenemen van een hapje en een drankje maakt het uitje inderdaad nog leuker. We hopen jullie snel weer te zien voor een nieuwe SUP-ervaring!
Agustina de brito
Agustina de brito
2023-07-25
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hi Agustina de Brito, we're thrilled to see your five-star rating for SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse! We're glad you had a positive experience with us, and we hope you had a blast on the water. We'd love to hear more about what you enjoyed most, feel free to drop us another line. Thanks again, and we look forward to seeing you back on the Amstel soon!
Advertisement
Sirin Tugbay
Sirin Tugbay
2023-07-19
We booked SUP boards online and had to pick them up ourselves. But the dock was locked and we had to arrange with the Amstel Boathouse to open it. Otherwise everything went smoothly. Along with the board, you receive a waterproof case for your phone and there are lockers for your belongings.
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-09-03
Hi Sirin, we appreciate your positive rating! We will provide you with a better experience on your next visit, and if you want to share anything with us, please get in touch with us at undefined.
Louis
Louis
2023-06-24
Echt fantastische avond gehad! Top plek, lockers werken geweldig, perfecte spullen en hele behulpzame eigenaar. Een grote aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-24
Beste Louis, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige avond hebt gehad bij SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse! We zijn blij dat je hebt genoten van onze toplocatie en dat de lockers goed werkten. Ook fijn dat je onze perfecte spullen en behulpzame eigenaar kon waarderen. We zijn blij dat we je een leuke ervaring hebben kunnen bieden en kijken ernaar uit om je nog eens te zien. Bedankt voor je aanbeveling en tot snel! Met vriendelijke groeten, Het SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse team
Ana Cristino
Ana Cristino
2023-06-14
Amazing service, great locations!! The self-service is super easy to operate and material is well preserved so you only have to worrie with your sunglasses and to enjoy the gold time you will have!!!!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-14
Dear Ana Cristino, Thank you so much for taking the time to leave us such a fantastic review! We are thrilled to hear that you had an amazing experience with us and that you found our self-service easy to operate. We take great pride in preserving our materials and ensuring that our guests can fully enjoy their time with us. We hope to have the pleasure of serving you again soon at SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse!Best regards, The SUP SUP CLUB team
Arman Ahmadi
Arman Ahmadi
2023-06-11
Amazing as always! Sol is the friendliest!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-11
Dear Arman Ahmadi, Thank you for taking the time to leave us a review and for your kind words. We are delighted to hear that you had an amazing experience at SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse and that Sol made your visit even better with his friendly service. We strive to provide excellent customer service and it is always rewarding to know that our efforts are appreciated. We hope to see you again soon for another amazing experience! Best regards, The SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse team
Advertisement
Bart
Bart
2023-06-10
Top locatie om te suppen en super vriendelijke eigenaar! Vooral richting Ouderkerk vrij rustig op het water! Ook lockers werken perfect waarbij je een waterdicht telefoonhoesje krijgt.
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Bart, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je genoten hebt van onze locatie om te suppen en dat je onze eigenaar vriendelijk vond. Het is geweldig om te horen dat het water richting Ouderkerk vrij rustig was en dat onze lockers perfect werken. We zijn blij dat je gebruik hebt gemaakt van ons waterdichte telefoonhoesje en we hopen dat je volgende keer weer bij ons terugkomt voor een geweldige SUP-ervaring! Met vriendelijke groet, SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse
T. Schuurs
T. Schuurs
2023-06-03
Sup Sup Club biedt voor een redelijke prijs sups aan. Leuke activiteit om sportief bezig te zijn en Amsterdam beter te leren kennen via het water. Aanrader!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-06
Beste T. Schuurs, bedankt voor jouw positieve review over SUP SUP CLUB! We zijn blij om te horen dat je het een leuke activiteit vond om Amsterdam op een sportieve manier te ontdekken via het water. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij SUP SUP CLUB! Met vriendelijke groet, het SUP SUP CLUB-team
Sem
Sem
2022-09-07
Super leuke ochtend gehad op het water bij SUP SUP CLUB. Ook leuk als groepsactiviteit. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Sem, wat fijn om te horen dat je een leuke ochtend hebt gehad bij SUP SUP CLUB! We vinden het geweldig om te horen dat je het als groepsactiviteit ook zo leuk hebt ervaren. Bedankt voor je positieve review en tot snel! Met vriendelijke groet, het team van SUP SUP CLUB.
Fleur Annabelle Kuiters
Fleur Annabelle Kuiters
2022-09-07
Een mooiere afsluiter van de zomer kan bijna niet! Vanochtend heerlijk mogen suppen op onze prachtige Amstel. Zeker een aanrader!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Fleur, wat fijn om te horen dat je zo'n mooie afsluiter van de zomer hebt gehad bij SUP SUP CLUB! We zijn blij dat je hebt genoten van het suppen op de Amstel. Bedankt voor je mooie review en hopelijk zien we je snel weer terug bij ons op de club! Met vriendelijke groet, SUP SUP CLUB.
Advertisement
Michelle Lem
Michelle Lem
2022-09-07
Echt hele leuke ochtend gehad met geweldige sfeer, mede dankzij de rustige en mooie omgeving van Amsterdam.
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Michelle, wat fijn om te horen dat je een leuke ochtend hebt gehad bij SUP SUP CLUB! We zijn blij dat je hebt genoten van de geweldige sfeer en de rustige en mooie omgeving van Amsterdam. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij ons! Met vriendelijke groet, het team van SUP SUP CLUB.
Kjeld Hakze
Kjeld Hakze
2022-09-07
Vandaag een sub clinic gehad van Sol. Een hele rustige vriendelijke man die precies kon uitleggen waar subben om draait. Namelijk: inspanning & ontspanning. Bedankt voor deze leuke ochtend!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Kjeld, hartelijk dank voor jouw positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je een leuke ochtend hebt gehad tijdens de clinic van Sol. Wij hopen dat je nog eens terugkomt om te genieten van onze activiteiten en de mooie omgeving van Amsterdam. Met vriendelijke groet, SUP SUP CLUB.
Barbara Van Baal
Barbara Van Baal
2022-09-07
Sol heeft meerdere plekken in Amsterdam, vandaag bij de Amstel House geweest en wat een leuke ervaring!! Goede begeleiding en mocht je nou alleen gaan is het kluisjessysteem heerlijk toegankelijk :) al met al een aanrader!
Reply from SUP SUP CLUB Amsterdam Amstel - Amstel Boathouse 2023-06-10
Beste Barbara, bedankt voor je geweldige feedback over SUP SUP CLUB! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons en dat het lockerssysteem naar wens is. We zullen zeker doorgaan met het bieden van goede begeleiding aan onze gasten en ervoor zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft bij ons. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, SUP SUP CLUB.