Gerda en Marloes Bekema Uitvaartverzorging

Gerda en Marloes Bekema Uitvaartverzorging Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Will van Dokkum
Will van Dokkum
2024.02.21
Marloes heeft de uitvaart van onze moeder geregeld en ik denk niet dat iemand anders dit beter had kunnen doen. Letterlijk alles werd ons uit handen genomen en tot in de puntjes geregeld, in goed overleg met ons als familie. Marloes is een hele warme persoonlijkheid die voor alles een oplossing probeert te vinden. Ontzettend fijn in een tijd waarin je eigenlijk al min of meer ‘geleefd’ wordt. Ook brengt ze dingen aan waar je zelf niet aan denkt, maar die wel belangrijk kunnen zijn. Bedank kaarten als voorbeeld. En je eigen rouwkaart maken Ipv een ‘standaard’ kaart. Het klinkt raar voor een branche als deze, maar als je op zoek bent naar een uitvaartdienst met warmte en aandacht zou ik zeker een beroep op Marloes doen.
Advertisement
Rudo Hidden
Rudo Hidden
2024.02.14
Wij kijken als familie zeer dankbaar terug op de voortreffelijke en respectvolle werkwijze van Marloes en collega's, na het overlijden van onze (schoon)moeder en lieve Marja. Marloes heeft ons alles uit handen genomen, waardoor wij ons konden focussen op het afscheid nemen. Voor alle (kleine) vragen stond Marloes voor ons klaar, op welk moment van de dag dan ook. Tijdens het meest verdrietige moment in ons leven, hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Onze dank is groot. Namens de familie Hidden, Rudo Hidden.
cindybuskes
cindybuskes
2024.02.10
Wat zeg je precies over een ‘bedrijf’ die je bijstaat bij een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in je leven? Weinig behalve ‘dat je er met een warm gevoel op terugkijkt’ zou je denken. Dat dacht ik eerst ook. Tot er een overlijden was ver weg uit de regio van Gerda en Marloes Bekema uitvaartverzorging en je daardoor terecht komt bij een grote coöperatie. Jeetje, wat een verschil. Het voordeel is echter wel dat er ik hierna een mooie lijst met positieve punten kan opnoemen over Gerda en Marloes Bekema uitvaartverzorging. In dit geval was Marloes de uitvaartondernemer. * Het contact is laagdrempelig. * Er is tussen de face-to-face afspraken door contact. * Ze laten je niet zwemmen maar je wordt aan de hand meegenomen. * Het contact is warm. * Er wordt goed, professioneel en warm meegedacht met elke keuze waar een beetje twijfel is. * Afspraken worden nagekomen. Ik hoop Marloes niet snel tegen te komen, maar dat is natuurlijk niks persoonlijks. Wat ik wel weet is het volgende: mocht er weer een overlijden kies ik voor Gerda en Marloes Bekema uitvaartverzorging.
Jan Frederici
Jan Frederici
2024.01.11
Marloes Bekema heeft niet alleen de uitvaart van onze stiefmoeder tot in de puntjes verzorgd, ze heeft ons ook met raad en daad bijgestaan in het traject daar naar toe en erna. Dit alles op een meelevende maar wel natuurlijke manier. Niets was haar teveel om het zo te doen zoals wij het graag wilde hebben. Kortom, een zeer zekere aanbeveling om haar bij een uitvaart te betrekken en door haar te laten verzorgen.
Berry van den Berg
Berry van den Berg
2024.01.10
Marloes heeft de uitvaart van mijn schoonvader tot in de puntjes geregeld. Ben haar hier zeer dankbaar voor! Alles werd ons uit handen genomen en totaal ontzorgd. Wij willen haar dan ook bedanken voor haar inzet en zorg
Advertisement
Linda Ball
Linda Ball
2024.01.06
In December 2022 I had the unfortunate but necessary task of having to plan the funeral for my partner. Although it was an expected death it was still traumatic to come to terms with. However by choosing to use the services of Bekema Funeral Directors the entire process from the beginning was exceptional due to the professional guidance, advice and total empathy that Marloes gave. Again a massive thank you to Marloes fohelping me to achieve The Celebration of his Life that I had wanted for MY CRAZY DUTCHMAN.
Eduard Vorstman
Eduard Vorstman
2023.12.19
Marloes , in de voetsporen van haar moeder getreden , heeft de uitvaart van " onze " Marjan met veel toewijding , zorg en warmte begeleid. Daarbij was zij ook heel alert ; geen moeite was haar teveel . Nogmaals veel dank !
Patricia Meijer
Patricia Meijer
2023.12.14
Wij zijn vorig jaar mijn man en de kids hun vader verloren op jonge leeftijd . Marloes is bij ons gekomen en wat een topper is dit . In alle rust praten en je gevoel kunnen uiten zonder veroordeeld te worden . Wij kunnen marloes zeker aanraden met hart en ziel
Sophia Hoosbeek
Sophia Hoosbeek
2023.12.14
Afgelopen januari heeft Marloes ons ondersteund bij het afscheid van onze moeder. Marloes is een hele liefdevolle en betrokken vrouw, wij hebben alles goed met haar kunnen bespreken en hebben enorm veel steun aan haar gehad. Wij waren heel blij dat zij ons ondersteund heeft deze periode. Namens broers en zussen Sonja Gutter - Hoosbeek
Advertisement
The Dutch Miner
The Dutch Miner
2023.12.14
Wij zijn heel.fijn en goed geholpen door Marloes na het overlijden van een meneer waar we mantelzorger voor waren. Toen hij overleed hebben wij contact opgenomen met Marloes en die heeft alles voor ons geregeld en ons geholpen met datgene wat wij nog moesten doen. Voor ons een fijn gevoel dat meneer ondanks dat er geen familie was een mooie uitvaart heeft gekregen waar zijn verzorgers ook nog afscheid konden nemen.
Maggie Blokje
Maggie Blokje
2022.09.26
Marloes is een vakkundige begrafenisonderneemster, luistert naar de nabestaanden en geeft goed advies. Helpt mee waar het nodig is en laat de regie zoveel mogelijk bij de nabestaanden zelf. Alles kan en mag. Geeft zelf ook goede tips. Wij zijn echt supertevreden met Marloes!
Monique Wijngaarde
Monique Wijngaarde
2022.03.25
Niets anders dan lof voor de geweldige begeleiding zowel voor als tijdens de uitvaart van mijn vader. Zowel Marloes als haar moeder Gerda weten tussen de regels door de luisteren en daar waar nodig mee te denken en voor de juiste aanvulling te zorgen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en precies zoals mijn vader het had gewild. Ook na de uitvaart is hun betrokkenheid heel bijzonder. Ik zou een ieder aanbevelen om van hun begeleiding en uitvaartverzorging in voor u moeilijke tijd gebruik te maken. Marloes en Gerda namens ons allemaal, maar ook in het bijzonder namens mijn moeder... Heel hartelijk bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan ❤
Jose Los
Jose Los
2022.03.02
Goede begeleiding tijdens het overlijden van mijn dierbare.Naast het geregel en het plannen van de crematie ook een geweldige zorg en nazorg gehad. Met heel veel liefde voor het vak en de medemens. Top geregeld en gepland.Met een liefdevolle en persoonlijke noot.👍👍👍👍
Advertisement
Fia Meijering
Fia Meijering
2022.02.28
Via uitvaart Pieter Dekker heeft Marloes ons begeleid naar en tijdens de uitvaart van onze vader die op 92 jarige leeftijd is overleden. Marloes nam te tijd om alles met onze te bespreken en alle onze vragen te beantwoorden. Wij hebben haar begeleiding als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Nogmaals enorm bedankt hiervoor Marloes.
Trea Bakker
Trea Bakker
2021.08.05
Na het overlijden van mijn moeder hebben wij heel veel hulp en steun gehad van Marloes. Wat een leuke, lieve, fijne, warme vrouw is dat. Belangstellend en meedenkend. Door Marloes kan je niks vergeten in deze bizarre tijd. Ook was ze meteen positief op de vraag of ze bij de urnplaatsing aanwezig wou zijn en ook een woordje te doen. Dat was een mooi fijn moment met ons allen.
Monica Burger
Monica Burger
2021.03.31
Onze ervaring tijdens de voorbereiding en de uitvaart van mijn vader, welke onder de bezielende leiding van Marloes Bekema uitvaartverzorging plaats had, zijn alleen maar positief. Als er vragen of onduidelijkheden zijn is ze bereikbaar om je met raad en daad bij te staan. Een grote pluim👍
Jan Zwier
Jan Zwier
2021.03.24
Marloes is zeer goed bereikbaar. Per telefoon, app of mail reageert zij zeer snel. Onze wensen werden gerespecteerd en er je wordt niks opgedrongen.
Advertisement
Ed Remmers
Ed Remmers
2021.03.21
Een pluim voor Marloes. Vanaf de eerste kennismaking voelde het warm en vertrouwd. Haar aanpak is vakkundig en respectvol, waardoor wij de tijd hadden om afscheid te nemen. Liefde verkwikt als zonneschijn na regen.
José Margaretha
José Margaretha
2021.02.12
Het is vandaag 3 maanden dat mijn vrouw Plotseling kwam te overlijden. Een mailtje naar Marloes en zij belde direct met de vraag wat zij kon betekenen. Een paar uurtjes later stond ze voor de deur. Heel deskundig alsof zij al jaren actief was heeft zij alles uitgelegd keuring uitgelegd wat om de hoek komt kijken. Mijn vrouw had haar lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap. Maar daar waren wij snel eruit. Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan. Zij is de juiste persoon om zelf in die toestand alle zorg uit handen te nemen Ik zal iedereen aanraden gebruik te maken van Marloes Bekema Uitvaart als het moment er is die wij graag niet aan willen denken. Dhr.J A Margaretha
Fred Michiels
Fred Michiels
2021.02.11
Een hele fijne ervaring . Alles tot de top goed geregeld. En vooral lief met kinderen, die werden er zo mooi bij betrokken. Dus namens onze familie een dikke 10