Kiropraktorerne Behandlertorvet

Kiropraktorerne Behandlertorvet Reviews

Excellent rating
4.7
60 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (60)
thesharkfreak1
thesharkfreak1
2024.04.05
Det var en meget ubehagelig oplevelse.
Michaela Fukacova
Michaela Fukacova
2024.03.13
Lena Højbjerg Greve
Lena Højbjerg Greve
2024.01.16
recommends
Er i forløb med lænd, baglår og nakke/skuldre i øjeblikket. Inge er dygtig til at spørge ind og finde ind til sagens kerne. Han forklarer hvorfor jeg får smerter og hvordan øvelserne indvirker på at afhjælpe.
Pernille Andersen
Pernille Andersen
2024.01.09
Super god behandling
Jens Peder Hansen
Jens Peder Hansen
2024.01.07
Fint sted
Søren Hansen
Søren Hansen
2023.11.02
Jeg kom ind med rygproblemer som jeg har haft igennem 2+ år og efter et forløb med Johan har jeg fået det væsentligt bedre. Tak for hjælpen :)
Sebastian Olesen
Sebastian Olesen
2023.10.04
Jeg kom med rygsmerter, som holdt mig vågen om natten. Efter kun tre behandlinger hos Johan, blev jeg smertefri igen. Bedste anbefalinger herfra.
Anders Brun
Anders Brun
2023.10.03
Super godt sted, hvor det virkeligt bliver taget hånd om ens skavanker
Kim H Hansen
Kim H Hansen
2023.08.29
Ikke særlig venlig ejer, meget ubehagelig oplevelse
Daniel Tran
Daniel Tran
2023.08.18
Glimrende oplevelse. Johan er en virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Der skulle kun en enkelt behandling til. Varmeste anbefalinger herfra. :)
ابو بسام
ابو بسام
2023.08.03
Thomas Olsen
Thomas Olsen
2023.07.24
Jeg kom for første gang hos behandlertorvet med akutte rygsmerter. Jeg fik hjælp af Johan. Jeg har været ved en del kiropraktorer efterhånden, men hos Johan har jeg fået en helt fantastisk behandling. Johan går et "spadestik" dybere for at finde ind bagved problemet. Han er meget opsat på at finde ud af hvorfor og hvordan kan vi gøre så det bliver væk. Mine største anbefalinger til dette sted Hilsen Thomas Olsen
Liv Østerby Bennedsen
Liv Østerby Bennedsen
2023.07.11
Fantastisk behandling og hurtigt virkning!
Nichlas Birkholm
Nichlas Birkholm
2023.07.09
Johan gjorde et fantastisk godt stykke arbejde, han var super forstående og brugte god tid på at forklare hvorfor han gjorde som han gjorde. Han fik løst mit problem efter få behandlinger. Kan kun anbefales, tak for god behandling!
Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
2023.06.28
En god oplevelse de ve hvad de snakker om man for en god forklaring hvad der er galt et sted jeg varmt vil anbefale at gå til kiropraktor
knud Rasmussen
knud Rasmussen
2023.06.22
Reply from Kiropraktorerne Behandlertorvet 2023.06.22
Rigtig mange tak for din anmeldelse af os 👍🏻
Heidi Christensen
Heidi Christensen
2023.06.07
Stinne Mørk
Stinne Mørk
2023.05.10
Dygtig og tryghedsskabende kiropraktor Jeg vil anbefale enhver der leder efter en god kiropraktor, at gå til Behandlertorvet. Ingé laver en meget grundig gennemgang i opstarten og behandler med mange forskellige metoder, massage, øvelser, akkupunktur og “knæk” alt efter, hvad han vurderer, man har brug for. Han ser den enkelte person og vurderer ens skade/problem fra flere vinkler og hans professionalisme og rare humoristiske væsen gør, at man føler sig tryg ved hans behandling.
Richard Nyarko
Richard Nyarko
2023.03.25
Inge and his facility were top tier. He was exceptional and service was excellent. I felt completely revived and renewed which changed my life. Thank you Inge.
Rosebud Tieku
Rosebud Tieku
2023.03.23
Inge and this facility has been a breathe of fresh air for me. Prior to coming to Inge, I had a lot of unresolved medical concerns that were cloaked with prescription medications. These medications were not resolving the issues. When I met Inge, I gained incredible insight on my health, awareness to propel my health journey and how to maintain a life without limitations. He is an active listener, kind, funny, skilled, experienced, detailed, well educated and very thorough with his work. I always felt heard and understood during my appointments with Inge. His visibility, guidance and knowledge is one of the reasons why I am able to walk, move about without limitations, without depending on medication and it’s unpleasant side effects. Thanks for all you do. Anyone would be lucky to have a physiotherapist like him. He always tries to get the best possible outcome for his patients and to see the brighter side of the treatments.