Folmer Olsen Begravelsesforretning - Familiefirma siden 1914

Folmer Olsen Begravelsesforretning - Familiefirma siden 1914 Reviews

Excellent rating
5.0
321 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (319)
Ole Anton Petersen
Ole Anton Petersen
2024.04.16
Folmer Olsen`s begravelsesforretning, Aalborg = 5 stjerner +++ Firmaet har præsteret et overordentlig effektivt, følelsesmæssigt og profesionelt arbejde. Rådgivningen og forretningens ekspeditioner har på ingen måder svigtet - jeg kan varmt anbefale Fa, Folmer Olsen - hvor man selv er svag i sin dømmekraft!
Advertisement
Dorthe Hejlesen
Dorthe Hejlesen
2024.04.10
Utrolig respektfuld, kærlig og god behandling. Kan varmt anbefale denne bedemand.
Bolcheviggo
Bolcheviggo
2024.04.09
Helt igennem fin service
Niels Buch
Niels Buch
2024.04.08
Folmer Olsen Begravelsesforretning har leveret en yderst professionel og omsorgsfuld service under en svær tid for vores familie. Personalet var imødekommende og lyttede til vores behov, samtidig med at de gav kompetent vejledning gennem hele processen. Arrangementet var smukt og velorganiseret, og vi satte pris på den respekt, der blev vist over for vores afdøde. Vi kan varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning til andre, der søger en pålidelig partner under en begravelsesceremoni.
Susanne Ulstrup
Susanne Ulstrup
2024.03.25
Vi i vores familie kan varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning. En fantastisk hjælp, service og omsorg for, at alt forløb, som vi ønskede det. En rigtig god oplevelse - 1000 tak for det.
Advertisement
Karin Nielsen
Karin Nielsen
2024.03.23
I forbindelse med dødsfald i familien har May-Britt været os behjælpelig. Hun er sød, Kærlig og behagelig og sørgede for at vi blev guidet gennem hele forløbet på en menneskelig og naturlig måde, således at alle de praktiske problemer blev løst til vores fulde tilfredshed. De bedste anbefalinger herfra...
Rene Schütze
Rene Schütze
2024.03.23
recommends
Det er heldigvis nogle år siden vores familie sidst havde brug for hjælp fra bedemand Anders Petersen fra Folmer Olsens begravelsesforretning. Men jeg vil aldrig ringe til andre, da en mere seriøs og professionel bedemand kan man ganske enkelt ikke ønske sig, når sorg og fortvivlelse har ramt ens familie. Jeg kan give Anders og resten af teamet hos Folmer Olsens begravelsesforretning mine varmeste anbefalinger.
John Wintherbo
John Wintherbo
2024.03.19
recommends
Vil takke for en fremragende hjelp i forbindelse med min Faster Anne. Å bo i Norge og forsøke å arrangere begravelse er ikke lett. Heldigvis kom jeg i kontakt Folmer Olsens Begravelsesbyrå. Fra første stund var de imøtekommende og profesjonelle. Alt arrangert på en verdig og respektfull måte. Kan anbefale Folmer Olsens Begravelsesbyrå på det varmeste.
Niels Lundby
Niels Lundby
2024.03.17
Advertisement
Else Lundby
Else Lundby
2024.03.17
Jan Pedersen
Jan Pedersen
2024.03.10
Jeg kan på det varmeste anbefale Folmer Olsen. Desværre har det været således, at jeg, flere gange i de sidste år, skulle tage afsked med er nært familiemedlem. Det var meget ordentligt, venlig og rigtig god behandling, som det havde været hver gang. Man føler sig helt klart i trygge hænder, ikke mindst denne gang, da vi var under tidspres med bisættelsen. Men alt lykkedes til vores fulde tilfredshed. Dejligt at være omgivet af professionelle folk. Jeg kan varmt anbefale deres upåklagelige service
Kenneth Dolleris
Kenneth Dolleris
2024.03.01
Folmer Olsens Begravelsesforretning yder en særdeles professionel håndtering af alle de praktiske forhold, der skal håndteres i forbindelse med min begravelse. Jeg har erfaret at de optræder meget taktfuld og omsorgsfuld. De bedste anbefalinger herfra… Hilsen kenneth dolleris
Tanja Holdensgaard
Tanja Holdensgaard
2024.03.01
Rigtig højt serviceniveau. Meget omsorgsfuldt og respektfyldt.
Advertisement
Martin Leong
Martin Leong
2024.02.18
Meget ordentlig og respektfuld tilgang til opgaven. I en ellers sørgelig situation var det en stor hjælp at kunne stole på, at det formelle omkring bisættelsen mm. blev håndteret iht. vores ønsker.
Kenny Hundrup
Kenny Hundrup
2024.02.16
Fortræffelig behandling ,service og omsorg , kan kun anbefales..❤️🙏🏻
Katja Gribby
Katja Gribby
2024.02.13
Meget professionel og service minded sted med venlige og smilende bedemænd. Rare og lækre lokaler og rigtig god hjælp og forklaringer til alle vores spørgsmål. Vil helt klart anbdfale dette bedemandssted i Aalborg🙏
Thomas Bentzen
Thomas Bentzen
2024.01.31
Pålidelige, ærlige og deres service er helt i top. Vil til enhvers tid anbefale Folmer Olsens Begravelsesforetning.
Advertisement
Sigurd Kjærgaard
Sigurd Kjærgaard
2024.01.31
Jeg vil gerne anbefale Filmer Olsen Begravelsesforretning, som vi har brugt flere gange. De har et rigtig godt omdømme, er topprofessionelle, medmenneskelige, seriøse men også i besiddelse af passende humor.❤️
Rüstem Yildirim
Rüstem Yildirim
2024.01.29
Lucia Aagaard
Lucia Aagaard
2024.01.22
Af hjertet vil jeg gerne sige tusinde tak for jeres forståelse og hjertevarme hjælp til planlægning og gennemførelsen af Jerzys bisættelse. Jeg har også brugt jer tidligere, hvor jeg også har væres særdeles tilfreds med jeres menneskelige hjælp og service. Giver jer hermed den varmeste anbefaling, og kan virkelig anbefale andre at bruge jer. ❤️