Bed and Breakfast 33 Reviews

Bed and Breakfast 33 Reviews

4.4

Good - based on 36 reviews

bedandbreakfast33.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (36)
Mikael
Mikael
2022-03-03
10 Verified
Enastående ☺ Lika trevligt som alltid ☹ Finns inget..
Advertisement
Mikael
Mikael
2022-01-30
9.0 Verified
Helt underbart ☺ Lika fantastiskt som alltid ☹ Inget att klaga på
Christofer
Christofer
2021-12-16
5.0 Verified
☺Really nice rooms and decor. We were alone so felt like we had really big space. ☹Breakfast was disappointing. I had read before arriving that guests were writing nice comments around the breakfast, but we only got a couple of sandwiches with cheese. Nothing else was prepared for us so felt like we got the bed but not the breakfast.
Susanne
Susanne
2021-12-01
8.0 Verified
Mycket bra
Peter
Peter
2021-11-14
8.0 Verified
Mycket bra
Advertisement
Ronnie
Ronnie
2021-09-27
8.0 Verified
Mycket bra
Pedersen
Pedersen
2021-09-26
8.0 Verified
Mycket bra
Jon
Jon
2021-09-05
10 Verified
Enastående
Åsa
Åsa
2021-09-04
8.0 Verified
Nära E6 Enkelt men bra ☺ Rent Sköna sängar Bra pris Färska bär till frukosten ett stort plus ☹ Nära vägen
Advertisement
Gunnar
Gunnar
2021-08-31
9.0 Verified
☺Frokosten var bra,veldig bra!Veldig goe senger. Veldig nær E6,lett å finne.Bra parkeringsplass.Bra med asfaltvei like fram.Kommer nok til å overnatte dær igjen,når det passer slik.Grei den dama i resepsjonen. ☹Kommer ikke på noe i farten!
Poul
Poul
2021-08-24
9.0 Verified
Fantastiskt
Anonym
Anonym
2021-08-24
9.0 Verified
Fantastiskt ☺ Ljust o fin inredning. Hemtrevligt. Vänligt bemötande.. ☹ Låg nära E6, så vore nog svårt att sova med öppet fönster.
René
René
2021-08-16
9.0 Verified
☺Vriendelijke host. ☹Nothing
Advertisement
Andreas
Andreas
2021-08-15
8.0 Verified
☺Zimmer sehr spartanisch, aber für unsere Zwecke Ideal. Sehr ruhige Lage trotz Nähe zur Autobahn. Betten sehr bequem und Frühstück sehr lecker und typisch schwedisch. Würden sofort wieder herkommen.
Anna-carin
Anna-carin
2021-08-09
9.0 Verified
Fantastiskt ☺ Så nytt och fint Rekommenderas varmt
Fariba
Fariba
2021-08-08
10 Verified
Charmende sted ☺Smuk omgivelser og meget ren sted, meget venlig personale , hyggelig spisested ☹Det var lang afstand mellem vores stue (nr 1) til badeværelse , da min mands gangfunktion er dårligt.
Clara
Clara
2021-08-08
10 Verified
Enastående
Advertisement
Anonym
Anonym
2021-08-06
8.0 Verified
Mycket bra
Leif
Leif
2021-08-05
8.0 Verified
Mycket bra ☺ Frukosten färska hallon och blåbär till frukosten att blanda med yoghurt och corn flakes. Tyst och lugnt inne i byggnaden. ☹ Motorvägen var i närheten av boendet och störde mycket när man satt i trädgården
Torbjörn
Torbjörn
2021-08-04
8.0 Verified
Mycket bra